Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım duvar falan yok aslında. galiba o noktaya geldiğinde acıyacak düşüncesiyle kasıyosun benim öyle olmuştu. ama bekleyip sakinleşince hiçbir acı yok. benim küçük tuvaletim gelmiş gibi oluyor heralde basıdan dolayı

tebrikler inşaallah tüm arkadaşlarımız en kısa zamanda kurtulur

demek normal dogum yapmak zararli degil, yani yapilir. cok sagolun, doktorunuzun haberi var miydi sizin durumunuzdan? haber etmeleri gerekiyor mu yani? cok sagolun az da olsa rahatladi sayenizde...

herkes aynı yerde mı hıssedıyor o duvarı yanı aslında yok bılıyorum ama barız var gıbı yanı gırıste degıl benım ama o kızlık zarının oldugu yerı falan gecıyoruz yarısı gırıyor orda takılıyoruz ozrlasakda gırmıyor nefes al ver sakınles herseyı denıyorum olmuyo acırsa acısın dıorum artık bende ama yıne de gecemedık orayıı. bıde acaıp gaz oluyo buyuk tuvaletım gelıyo herkesın kucugu gelıyo benım buyugu

canımm cok sevındımm teprıkk ederımmm. darsııs bızlerın basınaaa INSALLAHHHHHHHHHH

Arkadaslar sorum şu şimdi biz deneme yapmaya çalıştık fakat ben pns.i organma dokundurmadim bile. Uzun süredir deneme yapmamıştık belki de o yüzden oldu ve ben üstte idim kontrol bende idi. Gelelim soruma bugün tekrar denemek istiyoruz fakat bu sefer dedim ki eşime kontrol bende olursa daha çok bekleriz sen üstte ol. Fakat eşim üstte olunca ben daha çok mu acı çekerim ?.Kaderim arkadaşımın yöntemini deneyeceğiz fakat zeytinyağını önSevişmeden itibaren sürsek nasıl olur çünkü ben uyarldiktan sonra (her ne kadar zeytinyağı başucumuz da olsa da ) hadi zeytinyağı sürelim deyince tekrar panik oluyorum bugün deneme yapacağız fikir verir misiniz ?

Arkadaslar sorum şu şimdi biz deneme yapmaya çalıştık fakat ben pns.i organma dokundurmadim bile. Uzun süredir deneme yapmamıştık belki de o yüzden oldu ve ben üstte idim kontrol bende idi. Gelelim soruma bugün tekrar denemek istiyoruz fakat bu sefer dedim ki eşime kontrol bende olursa daha çok bekleriz sen üstte ol. Fakat eşim üstte olunca ben daha çok mu acı çekerim ?.Kaderim arkadaşımın yöntemini deneyeceğiz fakat zeytinyağını önSevişmeden itibaren sürsek nasıl olur çünkü ben uyarldiktan sonra (her ne kadar zeytinyağı başucumuz da olsa da ) hadi zeytinyağı sürelim deyince tekrar panik oluyorum bugün deneme yapacağız fikir verir misiniz ?

10 cm aparatla yapiyorum egzersizleri dun basladim 10 cm tamamen alabiliyorum emla ve bebe yagi ile. dun yaparken icimde tutmustum aparati hatta cikarirken afedersiniz icimde sikismis gibiydi vajinamda cikcak gibi oluyordu icimden cikarirken..Simdi demin yine egzersiz yaptim. Yalniz bu sefer aparati iceri soktum sonra bi baktim icimden kayarak cikti aparat sanki icerden biri ittiriyor gibi elimi cektigim an icimden kayarak cikiyor sasirdim bu normalmidir????

Slm kızlarrr ben bugece buuuu hasatalığıı yendimmmm çokk şükürr tam birleşmeee oldu kandaa geldi . benn burdaa bana destek olan olmayan herkesee çokk teşekkür ediyorum ben siteye çok bişeyler yazamadımmm işten dolayıı ama ne dedilersee kızlarr yaptım 5 ayy aparatla çalıştımmmm ve olduuuuu hiççç acı yokkk kızlarrrrr hiç bir şeyy yok rabbimmm herkesii kurtarsınnnnn evlenelii haftaya tam 2 sene olacakk kabuss bittiiiiii

Canım ben altta yaptım. Başlarken yağı surdum. Bacaklarını duz uzatma, dizlerden kir ve yana dogru kendine doğru cek o zaman daha rahat girer. Özellikle icine girerken derin nefes al ve onu ikinarak ver o esnada hoop giriveriyor.
Elini suremeyen ben bu denemede esim iki parmağını sokup önce esnetti sonra girdi hem o hem ben çocuk gibi sevindik

Canim tebrik ederim.
Senin adına çok sevindim. Rabbim herkese nasip etsin

Canım yeterince kaygansa çıkışı aynen dediğin gibi oluyordu benim de. Endişelenme mutlu son yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…