Bir de en önemlisi pozisyon arkadaşlar ben alt pozisyonda yendim üstte kendim cesaret edemedim.işnize eminim yarayacaktır.bacaklarnızı havaya kaldırın dizinizi kırın ve elinizle bacaklarınızdan tutup bacaklarınızı açın.eşiniz yeri bulduktan sonra yavaşça hareket etsin.eşiniz harekete geçtikten sonra yavaşça üzerinize uzansın sizde belinizin altına yastık koyun mutlaka.belinin altına yastık koyarsanız daha kolay ilerliyor pns..eşiniz üstünüze uzanırken sizde belinizi ve popunuzu biraz daha yukarı kaldırın o baskı hissettiğiniz yerde, hemen geçiyor.önemli olan aslında bu.buraya dikkat edin biraz daha açık yazıcım kusura bakmayın herkes faydalansın istiyorum en rahatı bu oldu: ilk önce belinizin altına yastık koyun. Sonra ayağınızı havaya kaldırıp diziniz krın ve bacaklarınızı tutun ve açın.yeterli kayganlık olması için eşiniz kayganlaştırıcı sürsün.eşiniz deliği bulup biraz ilerlesin yavaş yavaş. Baskı hissettiğiniz yerde bu çok önemli eliniz yardımıyla popunuzu havaya kaldırın baya ama bu esnada eşiniz sakın geri çekilmesin.popo havaya kalkınca direk yolunu buluyor ve baskı hissi kayboluyor.diğer önemli nokta da , baskı hissinden sonra asla eşinizi itmeyin inanın o baskı sadece orda hissettiğiniz kadar pipoyu havaya kaldırınca geçiyor.eğer hemen iterseniz baskı hissettiğinizde kalırsınız çünkü azıcık daha eşiniz devam etse bu iş olmuştur demektir.bu söylediğim yöntem çok önemli arkadaşlar kesinlikle deneyinin.ben burda yazılan yazılar arkadaşlar sayesinde yendim lütfen ertelemeyin. Parmak egzersizlerini de yaptım tabiki..burda yazılanları iyice özümserseniz en fazla bir ay da bu iş tamam.1ay dediğim sürede cesaret edip egzersizleri yapana kadar ki süre insan başlangıçta cesaret edemiyor ama tek çare benim gibi ileri derecedeki vajinusmuslular için egzersiz. Ben 5 ay çektim hu sıkıntıyı iki aydır atlattım çok şükür 7 aylık evliyam şimdi de bebek istiyorum...inşallah anmedin gerisi gelecek