kızlarrr çookk moralim bozukk çook hep erteliyorum egzersizleri bıraktımm eşim artık iyice kötü davranıyooo cook bunaldım aılem bılmıyoo kımselere anlatamıyorumm derdımı ve gurbetteyimmm...ne olur akıl verınnn yalvarıyorummm
ben bu durumu 2 ay önce yenenlerdenim ve bu site yardımcım oldu. Bu aralar çok yazamasamda hergün bakmaya çalışırım benim gibi atlatan arkadaşlarım var mı diye bugünde bakarken senin yazını farkettim ve yazmazsam vicdan azabı duyarım gibi hissettim ve yazmak istedim. Öncelikle hiçbirşeyin seni kırmasına ve üzmesine izin verme,eşinin kötü davranışlarını dahil... çünkü bu durumu aşmak için öncelikle ihtiyacın olan en önemli şey motivasyon ve cesaret. aparat,parmak egzersizleri bunlar yardımcı araçlar. asıl malzeme dediğim gibi cesaret,inanmak ve moralinin yüksek olması. bak canım önce sen eşinin davranışlarını bir yana koy,eşin için değil kendin için bunu aşman gerekir bunu düşün. eş kısmı kolay. önce sen önemlisin. eşlerimiz için çabalarken kendimizi unutuyoruz sonra bakmışızki yıpranmışız. sen senden geçtikten sonra gerisi önemli mi ki? sanki herşeye sıfırdan başlıyormuşsun ve daha yeni bugün evlenmişsin gibi düşün,adım adım ilerle.
1- güzelce git ılık bir duş al ve hem beynen hemde bedenen rahatla
2- sonra güzelce duanı yap ve rahat hissettiğin bir yere otur. (illa yatak odan olması şart değil ki tv karşısı yada müzik dinlemek insanın beynini meşgul ediyor daha rahat oluyor ben hep oturma odamda denemiştim tv karşısında daha rahat hissediyordum)
3- sonra eline bir beyaz olan eldivenler var ya ondan geçir önce serçe parmağına z.yağı ya da jel orası sana kalmış hangisini tercih edersen sür ve parmak ucundan başla ve vajinana yavaş yavaş ittir
4- sonra uç kısmından boğum boğum ilerle ve işaret parmağına geç
5- işaret parmağında da önce uç kısmı al içine sonra hepsini almaya çalış ama bunlar yaparken kasma kendini olur mu kasarsan acıma ya da yanma oluyor girişte olmuyor unutma eğer canın acıyorsa billki kasıyorsundur kendini çünkü acımaması lazım
6- sonra 2 parmak birden dene bütün bunları yani denemeleri 1 gün araylada yapabilirsin yani önce ilk gün bir parmak sonra diğer parmak diye yada ben gibi sabırsızlanıp aynı gün hepsini aralıklarla deneyebilirsin
7- ben eşimin parmağıyla deneme yapmadım o bana halaaa itici geliyor bu yüzden p ile denemeye başladım hemen olmadı tabi ama burda arkadaşlarımın yazdıkları gibi o an düşünmemeye ve kasmamaya çalıştım.
8- herkes kendi rahat ettiği pozisyonda deniyor ben altta yada üstte beceremedim yan uzandım eşimde aynı şekilde arkama uzandı ve öyle denedik tesadüfen bulduğumuz bir pozisyondu hadi yapalım da olsun diye başlamadık ama baktıkki denedikçe oluyor zorlamadan yavaş yavaş aşama aşama denedik ve oldu şükür.
9- bu pozisyonu hamilelere öneriyorlarmış daha rahat olduğu için ben bilmeden denedim cidden rahat oldu.
10- eşinin yüzünü görerek ya da eşinin sana yaklaştığını görerek belki daha korkuyorsundur bende öyleydi yaklaştığını görünce biliyorum ya olacak bişiler korkup kasıyordum bu pozisyonda eşin arkanda kalıyor sen uzanmış vaziyette olduğun için rahat oluyorsun hem eşin sana sarılmış olduğu için arkadan eşini de yanında hissediyorsun bu aradaki bağıda kuvvetlendirir. dur bakam buna kaşık pozisyonu diyorlar sanırım bilimsel bir adı varda bilemedim şimdi. gerçi ben bilimselliğine bakmadan yaptım ama oldu. önemli olanda başarabilmekti sonuçt nasıl olduysa oldu ama oldu.
yalnız en önemlisi bütün bunları yaparken muhakkak rahat olman lazım ve ıkınıp nefes alıp vermen. diyelim eşin giriş yapmaya çalışıyor ve canın mı acıyor o zaman bil yanlış bişi yapıyorsunuz ya sen kasıyorsun ya da eşin yanlış yöne itiyor. çünkü acı veren bişi değil sadece az bir yanma gibi bişi oluyor ama 1-2 sn inan sürüyor adet sancısına dayanıyorsak ona hayli dayanıyırz. sen rahatsan yöne sorunu yoksa rahat ilerliyor. öenmli olan kısmı başı kısmıdır. ora girdimi gerisi sen anlamadan oluyor inanki. parmak egzersizi yaparkende farkedersin ki parmağın ucunu sokarken biraz zorlarsın sonra ıkınınca kayıveriyor parmakların.p de öyle canım. baş kısmı girince baktın sızı mı var hemen itme ben önceleri öyle yapıyordum zaten öyle yapmasaydım hiç bunları yaşamazdım belki. sızlayınca eşine 1-2 sn bekle içimde de çıkmasın sonra sızı hemen geçiyor ya yavaş yavaş ıkın ve nefes al ver. nefes çok işe yarıyor bak tatlım unutma.
uzun oldu ama yazdıklarını okuyunca eşim kötü davranıyor falan kötü hissettim kaptrdım kendimi. umarım işe yarar en azında uygulayamazsan bile motive ederki inanırsan hadi dersen olmaması için neden yok. UNUTMA SEN BUNU KENDİN İÇİN AŞACAKSIN EŞ 2.PLANDA. ÖNCE SEN ÖNEMLİSİN SEN DEĞERLİSİN. SEN İYİ OLURSAN EŞİNDE İYİ OLUR. SEN HUZURSAN EŞİNE DE YANSIR. SEN YIPRANDIKTAN SONRA AŞIP EŞİNİ MUTLU ETSEN NE OLACAK SANKİ. BUNU AŞMAK SANA İYİ GELECEK ÇÜNKÜ KENDİNE GÜVENİN GELECEK MUTLU HUZURLU OLACAKSIN. ÜZERİNDEN YÜK KALKACAK OHH DİYECEKSİN SONRA BAK EŞİN NASIL DEĞİŞİYOR. RABBİM SENİN VE TÜM ARKADAŞLARIMIN YARDIMCISI OLSUN TATLIM.