-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.101
kızlar müjdemi isterim dün olduuu! nası oldu nası kendimi kasmadım bilmiyorum ama canım yansada devam et dedim ve oldu tabiki hepsini alamadım içime ama yakın zamanda o da olacak inşallah yavaş yavaş:):) darısı tüm bekleyenlerin başına Allah yardımcınız olsun
Kızlarrrrr bana acil yardııımmmm!!!!!! Ben üç ay önce sevdiğim adamla evlendim.ve bir çoğumuzun yaşadığı gibi bende vajinismusla karşılaştım.aslında vajinismusmuyum onu bile bilmiyorum.herşey normal giderken tam o sırada canım yanıyor sanki bir duvar varmış gibi kendimi de kasmıyorum yani en azından ben öyle hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum artık eşimi çok seviyorum ama artık eskisi gibi anlayışlı davranmıyor sanki ya da ben her şeye alınıyorum sevdiğim adamla evlendim ama bu sebepten mutlu bir evlilik yaşayamadım balayım rezil oldu her gün ağlamaktan başka bir şey yapamıyorum ama bu site içimi rahatlattı yanlız olmadığımı anladım başarı hikayelerini ağlayarak okudum bir gün bende yenebilirmiyim diye umutlanmaya başladım ama yine de imkansızmış gibi geliyor parmak egzersizlerini burada okudum ama ben yapamadımlütfen yardım edin bu dertten nasıl kurtulabilirim gerçekten canım yanıyor ya da ben kafamda ı kuruyorum acıyı anlayamadım eşim onu istemediğimi düşünüyor ve her evli çift gibi bunu yapmamız gerektiğini söyüyor ben elimden gelen yapıyorum ama olmuyor işte offf her deneme hüsranla bitiyor artık denemek bile istemiyorum çünkü aynı hayal kırıklığı yenen arkadaşlarım bu süreci nasıl atlattılar acaba yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bir de aileme yalan söyledim oldu bitti dedim bunun içinde üzülüyorum ama baskılardan bunalmıştım artık umarım başarı hikayemi yazmak bana da nasip olur herkese mutlu günler diliyorum
1 parmakta artik cok rahatım... hadi 2 parmak da iyi sayılır.... ana mumlarda cok zorlanıyorum... bol zeytinyagi kullanmana ragmen cok zorlanıyorum... aparatlarda basta cok yanma oldu... sabrettim. .. hala cok zorlanmamdan ileriye tasiyamadigimdan umudum giderek azalmakta... bu isi beceremiyorum. .. bugun yrn esim gelecek. Ne yapicam bilmiyorum cinsellikten cok sogudum... esimi deli gibi arzuladigim o zamanlari dusununce ne umdum ne buldum diyorum... cehalet mutlulukmus gercekten....
inşallah cnm iyi haberlerini bekliyorum evet hamileyim amin cnm darısı senin başına sen aslında yarısını alıyodun bitirmene az kaldı az daha sabret ve bitir üstündeki yükten kurtul tatlım emin ol hayatın daha güzel olacak ben inanıyorum sana
Eşim evi terketti
size bir sorum olacakti. bir arkadasim hem vajinusmusla ugrasiyor hem de 7 aylik hamile. esi de kendisi de cok endiseliler ve doktorunun da haberi yokmus. acaba bu aralar iliskiye girse bebege zarari olur mu? umarim cevaplarsiniz. cok caresiz durumda ve utaniyor, simdiden tesekkurler...
bu arada ben yeniyim buralarda :)
merhaba bende vajiyken hamile kaldım ve normal doğum yaptım. arkadaşına söyle hiçbir zararı olmaz ben 9 aylık hamileyken bile deniyoduk ama inşaallah onlar yenerler. ama jel falan birşey kullanmasınlar....
canm bence vajinismus degilsin sen alttayken deniyorsan ondan çok yanma ve duwar oluyo bnm fikrim
Rabbim yardımcın olsun canım atlatacaksın inşaallah sen de. Bi kere sabret canım nolursa olsun eşin anlayışlı davransın sana o da farklı bi problem yaşayabilirdi.Allahın takdiri bizim imtihanımız ama çaresi var çok şükür. bi kere sabret acısa bile geri çekilme sonra hiç acı yok. sonrasında eşin sana daha çok bağlanacak.
maşallah sana arkadaşım ne cesaret vajili hamiş kal ve halen deneme yap sonra doğum yap hemde normal ve sonra yen alkışlıyorum senimaşallah
neler çekmişindir kim bilirde canım sen normal doğum yaptıysan doğuma yakın alttan muayene nasıl oldun ya vajili olmayanlar bile çıldırdık çok acıdı diyorlar sen vajili nasıl yaptın..:26:
merhaba bende vajiyken hamile kaldım ve normal doğum yaptım. arkadaşına söyle hiçbir zararı olmaz ben 9 aylık hamileyken bile deniyoduk ama inşaallah onlar yenerler. ama jel falan birşey kullanmasınlar....
canm ilk girişte yanma oluyo oda yeterli ıslaklık olmadıgı için dişini bi sıksan geçeçek ki sen sabırszsın hemen gecsn istiyorsn
çünkü kafanda tamamen bitirmiyorsn ya ayrca yanlış anlama ama aşırı bi cesaret ve çaba yok bence sende dogru düzgn egzersz de yapmıyrsn ne olack böyle
kızlarrr çookk moralim bozukk çook hep erteliyorum egzersizleri bıraktımm eşim artık iyice kötü davranıyooo cook bunaldım aılem bılmıyoo kımselere anlatamıyorumm derdımı ve gurbetteyimmm...ne olur akıl verınnn yalvarıyorummm