Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederm canm halayını çekelim bak ikinci üçüncüde hepsi olur merak etme ucu girdimiydi gerisi kolay oluyo

canm bence vajinismus degilsin sen alttayken deniyorsan ondan çok yanma ve duwar oluyo bnm fikrim

1 parmakta artik cok rahatım... hadi 2 parmak da iyi sayılır.... ana mumlarda cok zorlanıyorum... bol zeytinyagi kullanmana ragmen cok zorlanıyorum... aparatlarda basta cok yanma oldu... sabrettim. .. hala cok zorlanmamdan ileriye tasiyamadigimdan umudum giderek azalmakta... bu isi beceremiyorum. .. bugun yrn esim gelecek. Ne yapicam bilmiyorum cinsellikten cok sogudum... esimi deli gibi arzuladigim o zamanlari dusununce ne umdum ne buldum diyorum... cehalet mutlulukmus gercekten....

canm mum kalın ya belki ondan oluydr yani kalından kastım sert kulak cöpünden apart yapmayı deneyeblrsn bende parmktan bile rahat olmstu kulak çöpünden apart

haklısın canım inş. bakalım henüz regl bitti ama deneme yapamadık hep bir aksilik çıkıyor vede bir tembellik çöküyor Allah büyük bitecek inşallah

Eşim evi terketti

canım hayrola eşin neden terketti

merhaba bende vajiyken hamile kaldım ve normal doğum yaptım. arkadaşına söyle hiçbir zararı olmaz ben 9 aylık hamileyken bile deniyoduk ama inşaallah onlar yenerler. ama jel falan birşey kullanmasınlar....

merhaba bende vajiyken hamile kaldım ve normal doğum yaptım. arkadaşına söyle hiçbir zararı olmaz ben 9 aylık hamileyken bile deniyoduk ama inşaallah onlar yenerler. ama jel falan birşey kullanmasınlar....

maşallah sana arkadaşım ne cesaret vajili hamiş kal ve halen deneme yap sonra doğum yap hemde normal ve sonra yen alkışlıyorum seni maşallah
neler çekmişindir kim bilirde canım sen normal doğum yaptıysan doğuma yakın alttan muayene nasıl oldun ya vajili olmayanlar bile çıldırdık çok acıdı diyorlar sen vajili nasıl yaptın..:26:

5 gün önce omzumdaki yükü attığımda anladım ki eşimde ben de hatalar yapıp süreci zorlaştırmışız.
Neleri yapmamalıydik?

Ertelememeliydik

Birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi söylemeyi ihmal etmemeliydik

Televizyon karşısında harcadığımız zamanı , sırf kaçmak icin gerceklerden, birbirimize ayırmalıydık...

ve ben birazcık acıya dişimi sıkmalıydım.

Ama en sonunda inat ettim, olacak artik dedim. Anestol pomad yardımıyla da tabi başardık.Bu durumun tek çaresi üzerine gitmek. Ertelerseniz hiçbir yol katedemezsiniz.

canm bence vajinismus degilsin sen alttayken deniyorsan ondan çok yanma ve duwar oluyo bnm fikrim

Canım valla bende anlamadım çünkü eşimde bir süre sonra kendimi kasmadığımı söylüyor acaba zar mı kalın yoksa çatım mı dar gibi şeyler düşünmeye başladım doktor gideyim dedim ama araştırdım tedaviler çok pahalı

Bugün kararlıyım inşallah bu gün azmedicem dayanıcam kurtulucam başaramasam da yine denicem başka çaresi uok anladığım kadarıyla evliliğim eşim ve kendim için bu gerekli dün bir daha anladım ki ben erteliyorum devamlı inşallah yarın buraya mutlu gelimeler yazarım desteğinize tekrar tekrar teşekkürler :)

teşekkür ederim canım evet aynen öyle işte alttan muayene olurken bir kaç kişide beni tutuyodu tabii... aslında herşeyi vajiden kurtulmak için çektim çok şükür ama çok çektim gerçekten...

jel yada ilac kullandiniz mi uyusturmak icin?
kendinizi nasil avuttunuz?
nasil basardiniz kisacasi :), anlatirsaniz cok mutlu olurum. Arkadasimin durumu iyi degil yani cok uzgun, konusu acilinca direk agliyor yapamiyorum diye...

canm ilk girişte yanma oluyo oda yeterli ıslaklık olmadıgı için dişini bi sıksan geçeçek ki sen sabırszsın hemen gecsn istiyorsn

Dun yine denedik bu sefer emla surmedim basi girdi ilk defa emla surmeden denedik. Girdi ama cok aciyo dayanabilcegim bi aci degil cikarttirorum hemen. Dun gece 3 kere basi girdi ama nefes al ver ikin hepsini yaptim ama yok ilerletemiuorum

Bu akşam denicem ama yapamam diye çok korkuyorum.Yine en başa dönmek istemiyorum.Rabbim yardım et,kızlar tavsiyesi olanlar lütfen yazsınlar...

Bu akşam denicem ama yapamam diye çok korkuyorum.Yine en başa dönmek istemiyorum.Rabbim yardım et,kızlar tavsiyesi olanlar lütfen yazsınlar...

Arkadaşlar vajinismusu 3 ay önce yendim.şunu söylemeliyimki bu bir hastalık değil sadece bir fobi.tıpkı yükseklik korkusu gibi bir şey.tamamen psikolojik.Allah düşmanıma vermesin ama mutlaka aşılacak bir durum.denemeden önce sıcak suya oturmanızı tavsiye ederim.bende üst pozisyonunda başardım.denemeden önce nefes egzersizi yapın ve deneme esnasındada burundan alıp ağızdan veriyorsunuz nefes verdiğinizde deneme yapın.kendinizi serbest bırakın özellikle vajina kaslarınızı sıkıp bırakın günde 50 kere böylece beyninize istediğiniz zaman sıkıp gevşetmeyi öğreticeksiniz.yani beyniniz değil siz ona hükmedeceksiniz.ve mutlaka zeytinyağı diyorum artı eşimle ilk prezervatifte vardı girmek daha kolay oldu.zaten kendinizi sıkmamayı başarabilirseniz girdiğini anlamayıp eşinize soracaksınız.okadar kolay inanın.zaten birkere girdimi birdaha o kabusu yaşamıcaksınız.çapı 10 cmlik aparatta başarılı olduğunuzda eşli denemeye geçebilirsiniz.şuna inanın aparatlarla çalışmak çok daha zor.penisle çok kolay acı falan yok.

kızlarrr çookk moralim bozukk çook hep erteliyorum egzersizleri bıraktımm eşim artık iyice kötü davranıyooo cook bunaldım aılem bılmıyoo kımselere anlatamıyorumm derdımı ve gurbetteyimmm...ne olur akıl verınnn yalvarıyorummm

ben de gurbetteyim arkadaşım burdan başka da paylaştığım bir yer yok ne yazık ki, ama eşle ara bozulunca bide gurbetteysen zor be arkadaşım iyi anlıyorum senii çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…