Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Adım adım ilerleyin bir anda kendinize dilatör baskısı yapmayın,müzik dinleyin vajinanızı incelerken ,hayal kurun sizin için de bir gün cinsel ilişki kolay olacak diye ,olumlu cümleler kurun ,düşüncelerinizi değiştirmeye odaklanın.Vajinusmusu yenen insanların öykülerini okuyun,Google yazın Vajinusmusu yenenlerin öyküsü diye.Onları okuyun.Sonra tekrar haberleşelim,kesinlikle mücadele edin bırakmayın ,bazen bir adım ileri olur bir adım geri olur ,bazen iki adım ileri bir adım geri olur.Öyle bir an gelir ki mücadelenin sonu zaferle sonuçlanır.Her attığınız adımı kutlayın. E elifnur37

Son düzenleme:
Bence Şuan dilatöre başlamayın,önce 2 gün kendinize zaman verin,bu 2 günde ayna karşısında vajinanızı inceleyin,ayırın bacaklarınızı korkusuzca ayna alın karşınıza bakın dokunun önce bu cesareti sağlayın.Ve bunları yaparken kegel egzersizi yapın ,kegel egzersizini daha iyi anlamak için tuvalette çişinizi yaparken bitmeden tutun sıkın kendinizi çişin durması için,burda yaptığınız hareket kegel egzersizi,bunu ayna karşısında yapın oturduğunuz yerde gün içinde yapın.Ayna karşısında ıkının iyice o vajina deliğini küçücük görün,bunları yapmadan önce akıntılar görmenize engel olur diye iyice temizlenin öyle yapın bakın.Önce bunları yapın sonra dilatöre geçersiniz.O zaman tekrar yazın buraya
Dilatör almadan önce hep dediklerinizi yaptım aslında son çare Dilatör seti aldım

Dilatör almadan önce hep dediklerinizi yaptım aslında son çare Dilatör seti aldım
O zaman Şuan sadece 1.aparata odaklanın diğer 3 aparatı kaldırın görmeyin onları bi süre,aparatı işaret parmağı ve orta parmakla ittirin ucundan ,girişte tutmayın,bol kayganlaştırıcı sürün o sırada aparatı ittirirken ıkının ıkınırken aparatı daha cesaretle ittirin emin olun acı olmayacak biraz cesaret🌺 isterseniz jetex uyuşturucu krem alın,vajina ucuna bir küçük fındık büyüklüğünde sürün,sonra dediğimi yapın.Hadi biraz kendinize inanın yaparsınız hepimiz aynı yollardan geçtik ,yapamıyorum diyip bırakmak yok.

Önce ıkının vajina ucunu görün ,oraya sert itin,şunu unutmayın orası küçük bu nasıl girecek demeyin siz onun hesabını yapmayın itin aparatı ve o mucizeyi görün 😍 bebek çıkıyor ordan ❤️ hadi bu rahatsızlık için mücadele edin bırakmayın✨

Önce ıkının vajina ucunu görün ,oraya sert itin,şunu unutmayın orası küçük bu nasıl girecek demeyin siz onun hesabını yapmayın itin aparatı ve o mucizeyi görün 😍 bebek çıkıyor ordan ❤️ hadi bu rahatsızlık için mücadele edin bırakmayın✨

Ikındığım zaman mercimek büyüklüğünde bi nokta oluyor onunla bi ilgisi yok dimi onun altına doğru eğimli şekilde mi girilecek. Ittiremiyorım hala

Ikındığım zaman mercimek büyüklüğünde bi nokta oluyor onunla bi ilgisi yok dimi onun altına doğru eğimli şekilde mi girilecek. Ittiremiyorım hala
1730582069636.png

vajina yazan yere doğru ittireceksiniz

Idrar deliği ve vajina deliğimiz var,vajina deliği idrar deliğimizin altında ,ıkındığınızda küçücük mercimek kadar evet bir delik göreceksiniz oraya tutun aparatı,sonra ıkının ve ittirin sert itin ,bakın ucunun bile gitmesi büyük başarı ,sonrası gelecek,1.aparatı yaparsanız yüzde 60 ını aştınız Vajinusmusun bana göre .Hadi şans cesaret sizle olsun olana kadar uğraşın ✨

Idrar deliği ve vajina deliğimiz var,vajina deliği idrar deliğimizin altında ,ıkındığınızda küçücük mercimek kadar evet bir delik göreceksiniz oraya tutun aparatı,sonra ıkının ve ittirin sert itin ,bakın ucunun bile gitmesi büyük başarı ,sonrası gelecek,1.aparatı yaparsanız yüzde 60 ını aştınız Vajinusmusun bana göre .Hadi şans cesaret sizle olsun olana kadar uğraşın ✨
Kalçaya doğru eğimli ittirmek zorunda değilsiniz bu 1.aparat her türlü giriyor ,

Sayfaları geriye doğru okursanız size uygun güzel bilgilerle karşılaşırsınız, bu topikte her şey paylaşıldı ,lütfen çekinmeyin arkadaşlar.Bu topik bunun için var 😍🌺

Yarın dediğiniz gibi deneyeceğim umarım olur geri dönüş yaparım

Yarın dediğiniz gibi deneyeceğim umarım olur geri dönüş yaparım
İlk başladığım gün bende yapamamıştım doktor işaret parmağını yap dediğinde yarım boğum bile olmamıştı ilk gün. Pes etseydim şimdi kurtulmuş olamazdım. Bırakmadım ertesi gün yeter kendime kıyamadığım deyip ittirdim içeri ve gitti o an yaşadığım şevinç dün gibi aklımda ☺ biraz cesaretli olmak gerek ittirirken birde kendinize dizi,film,müzik ilginizi çekecek bişey açın egzersiz sırasında. Sadece oraya odaklanmamış olursunuz buda iyi gelecektir

İlk başladığım gün bende yapamamıştım doktor işaret parmağını yap dediğinde yarım boğum bile olmamıştı ilk gün. Pes etseydim şimdi kurtulmuş olamazdım. Bırakmadım ertesi gün yeter kendime kıyamadığım deyip ittirdim içeri ve gitti o an yaşadığım şevinç dün gibi aklımda ☺ biraz cesaretli olmak gerek ittirirken birde kendinize dizi,film,müzik ilginizi çekecek bişey açın egzersiz sırasında. Sadece oraya odaklanmamış olursunuz buda iyi gelecektir
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için elimden geleni yapıyorum pes etmiycem bugün üçüncü günü denememin

başlığın tamamını okuyamadım ben de vajinismusu yaklaşık 5-6 ay önce yendim. Bu dönemde cem keçenin kitaplarını almıştım. Benim sorunum korku ve bilgi eksikliğiyd sanırım. Bu kitabın bana çok faydası oldu kitaplığımı düzenlerken kitabı görünce dedim isteyen arkadaşım varsa göndereyim başkalarına da belki faydası olur :)

Eklentiler

• IMG_8886.jpeg
    IMG_8886.jpeg
    91,5 KB · Görüntüleme: 30
X