- 10 Ocak 2014
- 236
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.801
Canim nete telefondan giriyorum gozlerim boUk yazilar cok kucuk basimi agritito surekli bakinca o yuzden telefondan aktifim ama basinda degilim kusura bakma o yuzden mesaja geri donemedim ama okudum inan su an bile koru korune yaziyorum xbm ...
peki tamam sordugum bazı sorular vardı onları bir fırsat bulunca detaylıca anlat konuşalım senle öptüm canım
norbitim naptın daha yenemednmi canm
Ben dusunuorum ama Nerden bulcam o bayiltma ignesini ve ilk birtane yapcaz ilkini atlatalimda baska degil
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var belki içinizde bilen vardır doktorun verdiği cam aparatlarla egzersiz yapıyorum ben ama en büyüğünü biraz alabiliyorum tam alamıyorum doktor bana kızlık zarınla alakalı biraz dar seninki dedi ama zamanla açılacak dedi her gün denememe rağmen tamamını alamıyorum içinizde var mı bana yardım edebilecek acaba ?
selam kızlar ya bende geçen gafta tamamını almıştım p...in ama dün tekrar deneyelim dedik olamadı da olmadı sinir oldum ya.....neden olmadı anlamadım aman ya valla çok sıkıldım(
kızlar bu işi halletmemiz lazım artık yeter !!!!!!!!!!
9 kulak çubugunu 1,5 saatte sokabildim bi türlü girmek bilmedi şu an içerde bekletiyorum gunu gunune uymuyo moralim bozuluyoo
bu vaji konusunda bişe dikkati mi çekti kırsal kesimde yetişmiş hanımlar da nerdeyse hiç bu sorun yok bende kırsalda yetiştim bende kısa süre de çözüldü ama bunun sanırım yetişme tarzıyla alakası var gibi geldi bana
canım kendini rahat bırakarak yapmaya çalış böyle sıkıcı birşey yapmaya çalışır gibi değil de nasıl anlatsam bir müzik aç keyif alacağın sıradan birşey yapar gibi, kendini şımart güzelim mutluyum şu dertten kurtulayım daha da mutlu olayım falan diye.
tamamı derken uzunluğundan bahsediyorsan çok önemi yok önemli olan kalınlığı egzersiz yaparak zarı esnetmeye çalışıyorsun ki o da girişte.
Girişte sıkıntı yok bi kaç saniye içinde alıyorum ama tamamı olmuyo..Sanki onu alamadığım için ilişkiye giremeyeceğim gibi geliyor.
Canim layd speed adi netten almis kimyqsal degil fakat nefes darligi kalp seker tansiyon vs gibi hastaligi olan kullanamaz ona gore cunku frna bi durma sokiyor insani yerinde duramoyosun aman ha hastaligin yoksa kullan ve sakin kocam yokken kullanma
kız maşallah valla ne yalan söyleyim bazen bu kız bizi kekliyor mu diye düşündürüyorsun beni, hem şiven değişti hem birden profesör gibi oldun kız, iyi motive ediyorsun sağol.
çok sağol canım çok şükür hiçbir hastalığım yok. eşim yokken kullanmam :)))))
9 kulak çubugunu 1,5 saatte sokabildim bi türlü girmek bilmedi şu an içerde bekletiyorum gunu gunune uymuyo moralim bozuluyoo