-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.781
aynen kremler neci kandırmaca en iyisi beyin bunun için hipnoz bile varmış
Kafami rahatlatmak istiyorumm
Hipnoz urkutucu geliyo :)) ama uyku hapi bile denedim ust uste icmeme ragmen faydasi olmadi emlayi esime anlatinca alip gelmis bende bi faydadir diye denemek istedim ama tam olarak nasil kullanmam gerektigini bilemedim bi kere olsa gerisi gelcek ama malesef zaten su an regl oldum
Hic onu dusunmemistim acikcasiya uyku hapını doktorlar bunyeye göre veriyor ki etki etsin kafana göre içme emlaya gelince ıkınarak içine süreceksin ama emla bana mantıklı gelmiyor sonuçta ilişki anında eşinede bulaşacak prez. tamamış olursa eee sertligi gitmez mi gidebilir gibi geliyor
cnm benim artık uğraşma bende seninle aynıyım genişletme diye bişe yok çünkü orası tamamiyle bi kas dokusu ve bunu ancak beynimizle yenicez yani yapa yapa eşimizle nekadar çok ilişkiye girersek okadar iyiymiş eşinle birlikte olmadığın zamnlardada mutlaka en kalın aparatınla çalış ileri geri bu:)) sen artık başardınnnnnnn inşallah arkadaşlarımızda bunu başarır bizim artık tek amacımızı bunu beynimizede kabul ettirmek:)
Hayir yapmiyorumm
Hic onu dusunmemistim acikcasi
eeee egzrsz yapmayarak bi kremden faydamı beklıyon basarısız olmak bos oturmaktn daha iyidir canm
bence uyşturuyorsa onuda uyuşturur fısss söner gene olmaz ilaçları salla[/QUO sen yendin mi peki vajiyi
bence uyşturuyorsa onuda uyuşturur fısss söner gene olmaz ilaçları salla
Sen yendin mi peki
evet istanbulda üzülme gitmeni tavsiye ederim eşinle duruma göre ödevler veriyor ve kucak posizyonundan başlayarak bazı kişilere odasında ilişki yaptırıyor amacı oturup seyretmek degil elbette katlanacaksınız eşinizide görüyor mecburen
ayy kötü bir durum.doktor içinde hoş bir durum olmasa gerek.bir ara haydar dümen aynısını yaptırdı diye olay olmuştu.haberlere çıkmıştı :)
delikıss mesajlara cevap vermiyorsun sana yardımcı olmaya çalısıyorum nerdesinnnnnn ::