Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

norbitim kujum benim ben regl oldum tatile girdim anlayacağın :)
sen nasılsın hangi aşamadasın nasıl hissediyorsun kendini ?

olsun canım benim regli olmamakta büyük sorun biraz erken olmuşsun bende egzersiz yapacağım şimdi moralim fena değil ama artık sabrimizi yok bwnada 4 gün var regliye şu 13 cm aparat bi olsada kurtulsam canım ya sıkıldım artık kadrrimde gelmiş hasta imis rabbim acil sifalar verir inşallahsen bu günmü oldun regli hiç egzersiz yaptinmi

kızlar mrb, doktora gittim öyle sinir bozucu bir kadındı ki.. girdim hemşire direk çamaşırını çıkıp yat dedi yok dedim ben yapamam öyle o zaman imza at çık dışarı diye bağırdı doktor. bende ağlamaya başladım. sonra hemşireye söledim işte 3 aylık evliyim ilişkiye giremiyoruz falan diye beni biraz sakinleştirdi dr psikiyatriste yönlendirdi kesin çözüm sağlar emin ol dedi gittim psikyatriste kadın doğum yapmış 3 4 ay sonra anca gelir dediler. o umudum da sona erdi. sonra daha çok moralim bozuldu hiçbir şey yapmak istemedim. eşimi aradım saydırdım bi sürü senin yüzünden falan diye ne alakaysa çocuğun suçu neyse:) eve gittim öyle kaldı yani.. dr parmak egzersizi yapabilirsin dedi sadece normal bir ses tonuyla. bir de dünyada sadece senin başına mı geldi kadınların yarısı yaşıyor bunu dedi. işte aşırı yanma oluyor dedim. aşırı yanma,idrar yapcakmışsın gibi hissetme,ağrı.. bunlar normal şeyler. bunlar olmuyorsa anormal birşey var demektir dedi. öyle işte..

ben artık cinselliğin c sini duymak istemiyorum beni ağlatan ve strese sokanda bu zaten. eşimle 7 yıldır beraberiz önceden acayip istek doluydum arzuluyordum devamlı artık evlensek diye kafayı yiyordum hiçbir korkum yoktu olmayacak falan diye.. şimdi noldu niye böyle oldu anlayamıyorum gerçekten.. o yüzden çok kızıyorum kendime. cinsellik evlilikte çok çok önemli ve ben canıma canımın içine bu güzelliği yaşatamıyorum!

ah canım benim bende buna benzer yaşadım doktor bana parmak egzersizini anlattı git bunu yap doktora boşa para verme di ama ben ilk defa pqrmak egzersizlerini duydum için çok korkup gunlerce ağladım eşimden yap egzersizleri diye çok baskı yapti ve ben çok kötü günler yaşadım ama şimdi burada hiç sorun yasamqdan egzersiz yapıyorum canım sende denemek istermisin

Çok sağol cnm benim ne güzel birbirimize destek oluyoruz İnşallah güzel haberler veririz birbirimize...

seni telden okudum hemen yazamak istedim arkadaşım :)
öncelikle şunu söyleyeyim kadın doğum uzmanları genellikle bu konuyla ilgilenmiyor
şöyle örneklendireyim benim arkadaşım vajiyken hamile kaldı sezeryanla doğum yaptı doğumdan sonra doktoru bakmak istemiş bi bakmış ki vajinismus arkadaşımı bir azarlamış ki sorma sen normalken yapamazsan artık çocuk varken hiç yapamazsında ne varmış ilişkide de neden bu kadar ürküyormuş artık yapamazsın sen falan neler neler aradı ağladı çok üzülmüş bende vaji olduğumu yeni öğrenip araştırmıştım hemen ona egzersiz yapmasını ilişkiye nasıl girileceğini falan anlattım o da o gece denemiş inanmazsın sonuç pozitif sabah bi aradı yaptık ilk defa yaptık diye sonra araştırdım doğumdan sonra rahim rahatlıyor ve ilişki daha kolay oluyormuş doktora kalsa artık yapamacaklardı çok kızdım doktora çok bak kaç aylık vajiyim gitmiyorum doktora hep burdan ilerliyorum canım sende gel bizle yap egzersiz yenelim beraber :)

canım sabah kalktığımda regldim evet biz beraber regl oluyorduk benimki erken oldu hehe sabah güldüm kendime o kadar kurcalarsan bozulur tabi dedim canım senin bitti de uzatmaları oynuyorsun bence bi gün bi cesaret gelcek deneyeceksin ki hop olmuş bile canım arkadaşım

hepimiz aynıyız canım ya bizde çok severek çok zorlu yollardan geçip bu yuvayı kurduk nereden bilebilirdik vaji olacağımızı rabbimin imtihanı sık dişini çalış canım

Kızlar napıyorsunuz? Benım bıkac gündür morel bozuldu egzersızde yapmadım. Yenmek ıstıyorum Rabbim yardım et.. 1-2 günde reglım gecıktı.gebelik şüphesı var. Hayırlısı..

canım bu olumsuz etkilemesin seni ben de önce jinekologa gitmiştim bir anormallik var mı baksın diye bakireysen bakamam zarın patlasın öyle gel dedi kadın doktor bunu bana diyen, psikologa gittim o da bütün kadınlar yapıyor sen de yaparsın dedi sakinleştirici verip gönderdi benim de uzadıkça uzadı sonra başka bir psikiyatra gittim o kegel egzersizinden bahsetti bu konuda deneyimim yok araştır ben de araştırıyım dedi onun sayesinde araştırırken burayı buldum başta okudum 2-3 sene sonra yazmaya başladım arkadaşlarla birbirimizi motive ederek başardık en sonunda açıkcası özel harici ek ilgilenmiyor doktorlar ona da maddi durumu herkesin elvermiyor, sana tavsiyem egzersiz yapman o zaman için umutla doluyor başardığını gördükçe kararlılığın artıyor.

çok teşekkürler cevabın için egzersiz konusuna gelince hala çekiniyorum umarım denemeye cesaretim olur..

şu an hiç istemiyorum ama cesaretimi toplarım umarım

Kızlar napıyorsunuz? Benım bıkac gündür morel bozuldu egzersızde yapmadım. Yenmek ıstıyorum Rabbim yardım et.. 1-2 günde reglım gecıktı.gebelik şüphesı var. Hayırlısı..

Canım ya maşallah çok ii ilerliyordun niye böyle yaptın bilemedim sen baya cesursun sadece inan kendine yapabilirsin rahat bırak egzersizdede 7 den yukarıya çık motive et olacak de olur

hepimiz aynıyız canım ya bizde çok severek çok zorlu yollardan geçip bu yuvayı kurduk nereden bilebilirdik vaji olacağımızı rabbimin imtihanı sık dişini çalış canım

eşim çok anlayışlı bu kadar anlayışlı olmasa belki beni bitaz zorlasa şimdi biraz ilerlemiştik inşallah bu sıkıntıyı yaşayan herkes bir an önce atlatır..

alemsin valla keşke yakın olsaydık tam benim kafadansin çok eglenirdik süper kanka olurduk çok guldum inşallah canım olacak artık bütün kalbimle inanıyorum

buradki herkes egzersiz diyor zaten ama ben bir türlü adım atamıyorum eve gidince kendimi hemen tvye yemek yapmaya ev temizliğine veriyorum hiç o konuyu aklıma getirmiyorum

eşim çok anlayışlı bu kadar anlayışlı olmasa belki beni bitaz zorlasa şimdi biraz ilerlemiştik inşallah bu sıkıntıyı yaşayan herkes bir an önce atlatır..

hiç öyle düşünme canım eşlerinde faktörü var illa ki ama kötü tarafı insan itiraf edemiyor ama bu bizim sorunumuz o yüzden beraberce çalışarak el ele vererek ilerleyeceğiz inşallah bir cesaret otur ayna karşısında elinden geleni yap canım bizi bizden başkası anlamaz doktor dahi olsa bizimle aynı sıkıntıları o çekmiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…