- 3 Eylül 2013
- 569
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.761
Kizlar delikiss Icin cok uzuldum hepimiz ayniyiz insallah yeneriz yuvarlar yikilmadan insallah allah yuva yikmaz yapar ve sunu diyecem delilik benimki ama bayiltsin kendini Öle yapsin yani ne diyeyimki baska
canım iyice sıkıldı boşanma aşamasına gelen arkadaşı okuyunca bu kadar zor mu bu iş ya? sinirlerim bozuldu çok
Eki Görüntüle 932996
bayanlar vajinanın ilk hali ve sevişmeye hazır hali bu resmi faydalı olur diye yükledim hazır oldugunuzda bu hali alıyormuş
yaaaa cenabı Allah herşeyi tam yaratmış loksansız
şu bayıtma işini bir ara bende düşündüm de o zamanda sana haksızlık oluyor gibi o ne öyle tecavüz eder gibi ama bir yandan da koca için neden olmasın amannn kafamkarıştı
sinir moral bozmakla olmaz kı gülüm bu iş kararlılık ve sabır istiyor bi de cesaret başka yolu yokkkkk
Ben dusunuorum ama Nerden bulcam o bayiltma ignesini ve ilk birtane yapcaz ilkini atlatalimda baska degil
valla kafayı yiycem ya ne var benim kafamdada böyleyim bengözümüzü karartmamız lazım sabır lazım ama bitmek üzere...
bilemiyorum ama bu konuda sizlere bir araştırma yaptım aytul hanım varmış %100 garanti veriyormuş bir iki seansta çözüm diyor
http://www.aytulgurbuztukel.com/ bir inceleyin isterseniz
hemen bakıyorum canım benim ne diyim ben size...
bak bu hanıma daha dün ögrendim bi arkadaşım gitmiş eşinle gidiyorsun kadının yanında ilişkiye giriyorsun ve hiç olmayan orda oluyor ilginç ama gerçek tanınmış bi doktor bu
nasıl olmuş ya yanında ilginçmiş valla .istanbulda sanırım bu doktor izmirdeyim ben.aslında ben doktora gittim eşim gitmek istemedi tek başıma gittimbu konuda hiç yardımcı olmadı bana ilişkiye giremiyorum ve saolsun hiç bir sorun çıkarmıyor ama doktor konusunda hiç yardımcı olmadı offff off.doktor eşle gel dedi gitmedik tabi birlikte egzerisz verdi birlikte yapın dedi ben yapamam dedi eşim aman canım sıkldı yazarken sanki bu sadece benim sorunummuş gibi.annemi özledim valla biran.. her an yanımda olan annemi.duygusallaştım
Kafami rahatlatmak istiyorummcanm boyle kremlerden umut bekleme lütfen şu beynıne yerleştr artk bitsn dye
Kafami rahatlatmak istiyorumm