Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar bn bisey acikalamk istiyorum bn orijinalinde cahilin tekiyim kirsalda yetistim. Bugunlerde prof. Kesilmemin trk amaci var bi iki arkadas canimi cok sikti bosanma asamasina helmisler duundukce uyuyamiyitum cok bozuldun canim yandi bu yuzden siki bir calisnaya arastirmaya girdim kitap net cevre size yardim amacli bu aciklamayi sundan ypiyorum baska bise dusunmeyin ynlis anlasilma olmasin diye herkese sevgilrr saygilar

biliyor musun ilk başta yendiğim aşamada bende hiçbirşey bilmiyordum, çok afedersin ama vajina girişini bile bilmiyordum. sonra bu sayfayı bulupta kızlara yardım etmeyi düşündüğümde, birisi soru sorsa hemen internetten dr sayfalarına baktım araştırdım, öyle öyle öğrendik birçok şeyi, insan başına gelince uzman oluyor, bizimde ailede birisinin bir ameliyat geçti başından araştırmaktan dr kadar olmasada baya bir bilgi sahibi olduk hatta şey demiştim keşke zamanında bu kadar araştırma yapsaydık, çalışsaydık dr olurduk ne güzel diye. birilerine yardım etmek için birşeyler yapmak, zaman harcamak çok kıymetli, Allah yardımcı olmaya çalışan herkesten razı olsun,işin dalgasında olan kendini zaten gösterir, kimse yanlış anlamaz sizi merak etmeyin.

arkadaşlar yine regl oldum hemde 5 gün önce :KK43: bu hafta bitecekti yaa egzersizlerde güzeldi neyse hayırlısı olsun bitince çalışacağım haberiniz olsun deyi yazdım ben tatildeyimm :KK68::KK74::84::84::126::126::126:

biliyor musun ilk başta yendiğim aşamada bende hiçbirşey bilmiyordum, çok afedersin ama vajina girişini bile bilmiyordum. sonra bu sayfayı bulupta kızlara yardım etmeyi düşündüğümde, birisi soru sorsa hemen internetten dr sayfalarına baktım araştırdım, öyle öyle öğrendik birçok şeyi, insan başına gelince uzman oluyor, bizimde ailede birisinin bir ameliyat geçti başından araştırmaktan dr kadar olmasada baya bir bilgi sahibi olduk hatta şey demiştim keşke zamanında bu kadar araştırma yapsaydık, çalışsaydık dr olurduk ne güzel diye. birilerine yardım etmek için birşeyler yapmak, zaman harcamak çok kıymetli, Allah yardımcı olmaya çalışan herkesten razı olsun,işin dalgasında olan kendini zaten gösterir, kimse yanlış anlamaz sizi merak etmeyin.

Pisttt pisttt sana yanaktan mucuk.mucuuuuk

kaderim nerdeydin kaç gundur ya

canım hastaydım şimdi iyileşmek üzereyim ama malesef evde kalmak zorundayım birkaç gün daha, evde internet yok malesef ondan giremiyorum. geldiğimde yine sabah akşam mesai yaparım =) siz ne yaptınız kuzum aklım sizdeydi, bu arada heran çıkabilirim haberiniz olsun, yazmazsam yanlış anlamayın. zorunlu çıkış yapmışımdır.eşim gelince kızıyorda =(

canım hastaydım şimdi iyileşmek üzereyim ama malesef evde kalmak zorundayım birkaç gün daha, evde internet yok malesef ondan giremiyorum. geldiğimde yine sabah akşam mesai yaparım =) siz ne yaptınız kuzum aklım sizdeydi, bu arada heran çıkabilirim haberiniz olsun, yazmazsam yanlış anlamayın. zorunlu çıkış yapmışımdır.eşim gelince kızıyorda =(

geçmiş olsn canm benm kıyamam ya

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var belki içinizde bilen vardır doktorun verdiği cam aparatlarla egzersiz yapıyorum ben ama en büyüğünü biraz alabiliyorum tam alamıyorum doktor bana kızlık zarınla alakalı biraz dar seninki dedi ama zamanla açılacak dedi her gün denememe rağmen tamamını alamıyorum içinizde var mı bana yardım edebilecek acaba ?

Canim benimde aparatim cam ilk zamanlar oyle oluyor ben ilk zamanlar 8 cm bile zorlanirdim sonra denedikce cok kolay olmaya basladi daha sonra 10 cm uzun sure yapamadim zorlandim ama zamanla surekli yapa yapa oda artik cok kolay bu haftada 11.5 cm olan aparati asla yapamiyodum yapamam diyodum cunku dr giderken onu cok zorlayip canimi yakmisti onu yapinca aciyacak sanirdim ama bu hafta onuda yapmaya basladim butun aparatlara ara verince ilk yapista zorlaniyo insan ama inan surekli yaparak ne kadar kolay oldugunu goruyosun sadece sabir ve azim gerek olmadi diye birakma zorla olacak de zamana ihtiyac var sadece tabi esli denemde basarisizim ama insallah onuda hallederim. Hep beraber ynlim su illeti en kisa zamanda.

norbitim kujum benim ben regl oldum tatile girdim anlayacağın :)
sen nasılsın hangi aşamadasın nasıl hissediyorsun kendini ?

bence hiç moralinizi bozmayın arkadaşım, günü gününe uymaması normal, bu kendinizi kasmanızla, serbest bırakmanız alakalı bir durum sonuçta yani insanın günü gününe uymuyor, mesela aştığımız halde hamdolsun ama o gün stresliyimdir kendimi serbest bırakamam olaya veremem kasarım zorlanırım mesela, yada başka gün, uykumu almışımdır, yorgun değilim istekliyim mesela çok rahat şekilde olur. psikolojik bir durum bu rahat bırakmaya çalışın, zihninizi dağıtmaya çalışın, ben egzersizden çok anlamam ama arkadaşlara söylüyorum sizde deneyin isterseniz, şarkı söylerken yapmaya çalışın,gülümseyerek bağıra bağıra şarkı söyleyin, size en çok keyif veren şarkı olsun mesela =)

Teşekkür ederim kaderim motive ediyorsun çok sağol

X