Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen kremler neci kandırmaca en iyisi beyin bunun için hipnoz bile varmış

Hipnoz urkutucu geliyo :)) ama uyku hapi bile denedim ust uste icmeme ragmen faydasi olmadi emlayi esime anlatinca alip gelmis bende bi faydadir diye denemek istedim ama tam olarak nasil kullanmam gerektigini bilemedim bi kere olsa gerisi gelcek ama malesef zaten su an regl oldum :KK43:

Hipnoz urkutucu geliyo :)) ama uyku hapi bile denedim ust uste icmeme ragmen faydasi olmadi emlayi esime anlatinca alip gelmis bende bi faydadir diye denemek istedim ama tam olarak nasil kullanmam gerektigini bilemedim bi kere olsa gerisi gelcek ama malesef zaten su an regl oldum :KK43:

ya uyku hapını doktorlar bunyeye göre veriyor ki etki etsin kafana göre içme emlaya gelince ıkınarak içine süreceksin ama emla bana mantıklı gelmiyor sonuçta ilişki anında eşinede bulaşacak prez. tamamış olursa eee sertligi gitmez mi gidebilir gibi geliyor

cnm benim artık uğraşma bende seninle aynıyım genişletme diye bişe yok çünkü orası tamamiyle bi kas dokusu ve bunu ancak beynimizle yenicez yani yapa yapa eşimizle nekadar çok ilişkiye girersek okadar iyiymiş eşinle birlikte olmadığın zamnlardada mutlaka en kalın aparatınla çalış ileri geri bu:)) sen artık başardınnnnnnn inşallah arkadaşlarımızda bunu başarır bizim artık tek amacımızı bunu beynimizede kabul ettirmek:)

ya genişletme derken kasları açma mı desem ne desem :) ya bende senin gibi düşünüyodum gncmr ama baktım altı aydır alışamıyorum başka yollar deneyim dedim artık birşey daha sorcam bu emla ya da anestolün etkisi nedir doktorum tavsiye etmemişti.uyuşturuyor mu gerçekten.ben lazer epilasyon yaptırdım.onda 1 saat önceden sürülüp streç filmle sarıyodum.içinde yazıyo bir saat diye.

delikıs bak 5 dakkada bi msj yazabiliyom snr oldm bak cnm sen benden oldkca buyuksn ve ben yaptıysam senn hayli hayli yapman lazm hadi ayrılık yok mutluluk var en gec persembe biteck bu iş tamm mı senle ilglncem istersen mail adresni özelme yaz ordan konsalm burdan snr oldm 5 dakka beklym cnm

bakın bu çok ideal deneme yapmak için en uygunlardan biri ben bununla hallettim

Eklentiler

• $28.gif
    $28.gif
    2,1 KB · Görüntüleme: 67
evet istanbulda üzülme gitmeni tavsiye ederim eşinle duruma göre ödevler veriyor ve kucak posizyonundan başlayarak bazı kişilere odasında ilişki yaptırıyor amacı oturup seyretmek degil elbette katlanacaksınız eşinizide görüyor mecburen

ayy kötü bir durum.doktor içinde hoş bir durum olmasa gerek.bir ara haydar dümen aynısını yaptırdı diye olay olmuştu.haberlere çıkmıştı :)

ayy kötü bir durum.doktor içinde hoş bir durum olmasa gerek.bir ara haydar dümen aynısını yaptırdı diye olay olmuştu.haberlere çıkmıştı :)

haydar dümen sapık yahuu boşverin onu ıyy adamı görsem ben bırak ilişkiyi altıma ederdim heralde böggg bu kadın sanırım o an terepiyle yaptırıyor o da meraklı degildir vaji yada p.. görmeye mide de kalmamıştır zavallıda:):KK52:

delikıss mesajlara cevap vermiyorsun sana yardımcı olmaya çalısıyorum nerdesinnnnnn ::sinirli::

Canim nete telefondan giriyorum gozlerim boUk yazilar cok kucuk basimi agritito surekli bakinca o yuzden telefondan aktifim ama basinda degilim kusura bakma o yuzden mesaja geri donemedim ama okudum inan su an bile koru korune yaziyorum xbm ...

X