- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.821
Hakaret ni iltifat mi pek cozemedim ama sagolkek galan yok esf.
Arkadaslar bn bisey acikalamk istiyorum bn orijinalinde cahilin tekiyim kirsalda yetistim. Bugunlerde prof. Kesilmemin trk amaci var bi iki arkadas canimi cok sikti bosanma asamasina helmisler duundukce uyuyamiyitum cok bozuldun canim yandi bu yuzden siki bir calisnaya arastirmaya girdim kitap net cevre size yardim amacli bu aciklamayi sundan ypiyorum baska bise dusunmeyin ynlis anlasilma olmasin diye herkese sevgilrr saygilar
yok canım niye hakaret edeyim ne güzel motive ediyorsun kendinin derdi değilken ilgileniyosun samimi olduğuna emin oldum demek istedim.
biliyor musun ilk başta yendiğim aşamada bende hiçbirşey bilmiyordum, çok afedersin ama vajina girişini bile bilmiyordum. sonra bu sayfayı bulupta kızlara yardım etmeyi düşündüğümde, birisi soru sorsa hemen internetten dr sayfalarına baktım araştırdım, öyle öyle öğrendik birçok şeyi, insan başına gelince uzman oluyor, bizimde ailede birisinin bir ameliyat geçti başından araştırmaktan dr kadar olmasada baya bir bilgi sahibi olduk hatta şey demiştim keşke zamanında bu kadar araştırma yapsaydık, çalışsaydık dr olurduk ne güzel diye. birilerine yardım etmek için birşeyler yapmak, zaman harcamak çok kıymetli, Allah yardımcı olmaya çalışan herkesten razı olsun,işin dalgasında olan kendini zaten gösterir, kimse yanlış anlamaz sizi merak etmeyin.
arkadaşlar yine regl oldum hemde 5 gün öncebu hafta bitecekti yaa egzersizlerde güzeldi neyse hayırlısı olsun bitince çalışacağım haberiniz olsun deyi yazdım ben tatildeyimm :84::84::126::126::126:
kaderim nerdeydin kaç gundur ya
Pisttt pisttt sana yanaktan mucuk.mucuuuuk
=)) ayyy nasıl iyi geldi
canım hastaydım şimdi iyileşmek üzereyim ama malesef evde kalmak zorundayım birkaç gün daha, evde internet yok malesef ondan giremiyorum. geldiğimde yine sabah akşam mesai yaparım =) siz ne yaptınız kuzum aklım sizdeydi, bu arada heran çıkabilirim haberiniz olsun, yazmazsam yanlış anlamayın. zorunlu çıkış yapmışımdır.eşim gelince kızıyorda =(
geçmiş olsn canm benm kıyamam ya
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var belki içinizde bilen vardır doktorun verdiği cam aparatlarla egzersiz yapıyorum ben ama en büyüğünü biraz alabiliyorum tam alamıyorum doktor bana kızlık zarınla alakalı biraz dar seninki dedi ama zamanla açılacak dedi her gün denememe rağmen tamamını alamıyorum içinizde var mı bana yardım edebilecek acaba ?
Off offff tatil regl tatili mi
egzersiz tatili desek :) 4 5 gün egzersiz yokallah hayırlısını versin inşallah
Amin. Nefret edoyorum reglden bnde 10 surer iykkk:-\
bence hiç moralinizi bozmayın arkadaşım, günü gününe uymaması normal, bu kendinizi kasmanızla, serbest bırakmanız alakalı bir durum sonuçta yani insanın günü gününe uymuyor, mesela aştığımız halde hamdolsun ama o gün stresliyimdir kendimi serbest bırakamam olaya veremem kasarım zorlanırım mesela, yada başka gün, uykumu almışımdır, yorgun değilim istekliyim mesela çok rahat şekilde olur. psikolojik bir durum bu rahat bırakmaya çalışın, zihninizi dağıtmaya çalışın, ben egzersizden çok anlamam ama arkadaşlara söylüyorum sizde deneyin isterseniz, şarkı söylerken yapmaya çalışın,gülümseyerek bağıra bağıra şarkı söyleyin, size en çok keyif veren şarkı olsun mesela =)