Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biliyor musun ilk başta yendiğim aşamada bende hiçbirşey bilmiyordum, çok afedersin ama vajina girişini bile bilmiyordum. sonra bu sayfayı bulupta kızlara yardım etmeyi düşündüğümde, birisi soru sorsa hemen internetten dr sayfalarına baktım araştırdım, öyle öyle öğrendik birçok şeyi, insan başına gelince uzman oluyor, bizimde ailede birisinin bir ameliyat geçti başından araştırmaktan dr kadar olmasada baya bir bilgi sahibi olduk hatta şey demiştim keşke zamanında bu kadar araştırma yapsaydık, çalışsaydık dr olurduk ne güzel diye. birilerine yardım etmek için birşeyler yapmak, zaman harcamak çok kıymetli, Allah yardımcı olmaya çalışan herkesten razı olsun,işin dalgasında olan kendini zaten gösterir, kimse yanlış anlamaz sizi merak etmeyin.

arkadaşlar yine regl oldum hemde 5 gün önce bu hafta bitecekti yaa egzersizlerde güzeldi neyse hayırlısı olsun bitince çalışacağım haberiniz olsun deyi yazdım ben tatildeyimm :84::84::126::126::126:

Pisttt pisttt sana yanaktan mucuk.mucuuuuk

kaderim nerdeydin kaç gundur ya

canım hastaydım şimdi iyileşmek üzereyim ama malesef evde kalmak zorundayım birkaç gün daha, evde internet yok malesef ondan giremiyorum. geldiğimde yine sabah akşam mesai yaparım =) siz ne yaptınız kuzum aklım sizdeydi, bu arada heran çıkabilirim haberiniz olsun, yazmazsam yanlış anlamayın. zorunlu çıkış yapmışımdır.eşim gelince kızıyorda =(

geçmiş olsn canm benm kıyamam ya

Canim benimde aparatim cam ilk zamanlar oyle oluyor ben ilk zamanlar 8 cm bile zorlanirdim sonra denedikce cok kolay olmaya basladi daha sonra 10 cm uzun sure yapamadim zorlandim ama zamanla surekli yapa yapa oda artik cok kolay bu haftada 11.5 cm olan aparati asla yapamiyodum yapamam diyodum cunku dr giderken onu cok zorlayip canimi yakmisti onu yapinca aciyacak sanirdim ama bu hafta onuda yapmaya basladim butun aparatlara ara verince ilk yapista zorlaniyo insan ama inan surekli yaparak ne kadar kolay oldugunu goruyosun sadece sabir ve azim gerek olmadi diye birakma zorla olacak de zamana ihtiyac var sadece tabi esli denemde basarisizim ama insallah onuda hallederim. Hep beraber ynlim su illeti en kisa zamanda.

norbitim kujum benim ben regl oldum tatile girdim anlayacağın :)
sen nasılsın hangi aşamadasın nasıl hissediyorsun kendini ?

Teşekkür ederim kaderim motive ediyorsun çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…