Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim nete telefondan giriyorum gozlerim boUk yazilar cok kucuk basimi agritito surekli bakinca o yuzden telefondan aktifim ama basinda degilim kusura bakma o yuzden mesaja geri donemedim ama okudum inan su an bile koru korune yaziyorum xbm ...

peki tamam sordugum bazı sorular vardı onları bir fırsat bulunca detaylıca anlat konuşalım senle öptüm canım:KK54:

selam kızlar ya bende geçen gafta tamamını almıştım p...in ama dün tekrar deneyelim dedik olamadı da olmadı sinir oldum ya.....neden olmadı anlamadım aman ya valla çok sıkıldım :KK43:(

kızlar bu işi halletmemiz lazım artık yeter !!!!!!!!!!

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var belki içinizde bilen vardır doktorun verdiği cam aparatlarla egzersiz yapıyorum ben ama en büyüğünü biraz alabiliyorum tam alamıyorum doktor bana kızlık zarınla alakalı biraz dar seninki dedi ama zamanla açılacak dedi her gün denememe rağmen tamamını alamıyorum içinizde var mı bana yardım edebilecek acaba ?

Ben dusunuorum ama Nerden bulcam o bayiltma ignesini ve ilk birtane yapcaz ilkini atlatalimda baska degil

canım sakın ha senin iraden dışında senle birlikte olursa o zaman kendine tecavüz edilmiş hissine kapılma olasılığın var sonrasında, hadi diyelim oldu sonra ayıkken yapabilecek misin daha kolay yolu egzersiz canım bu kremler, kayganlaştıcılar, aparatlar sadece sadece araç asıl önemli olan egzersiz beyninizde yanlış kodlanan bir şeyi doğru kodlamayı öğreniyorsunuz, ayrıca şunu da yazayım bu dediğiniz yöntemleri hiç mi kimse denemedi sanıyorsunuz anestezici tutan mı yok beline kateter taktıran mı yok başarılı olanı görmedim ben.

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var belki içinizde bilen vardır doktorun verdiği cam aparatlarla egzersiz yapıyorum ben ama en büyüğünü biraz alabiliyorum tam alamıyorum doktor bana kızlık zarınla alakalı biraz dar seninki dedi ama zamanla açılacak dedi her gün denememe rağmen tamamını alamıyorum içinizde var mı bana yardım edebilecek acaba ?

tamamı derken uzunluğundan bahsediyorsan çok önemi yok önemli olan kalınlığı egzersiz yaparak zarı esnetmeye çalışıyorsun ki o da girişte.

selam kızlar ya bende geçen gafta tamamını almıştım p...in ama dün tekrar deneyelim dedik olamadı da olmadı sinir oldum ya.....neden olmadı anlamadım aman ya valla çok sıkıldım :KK43:(

kızlar bu işi halletmemiz lazım artık yeter !!!!!!!!!!

bence olmaması için neden yok kendini hazır hissetmemişindir, yapabildin, olduğunu da gördün geçen haftadan beri değişen birşey yok ki canım vajina aynı vajina alışana kadar ilişki öncesi egzersiz yap sonra dene çok ara verme mümkünse sonra acabaların oluşmasın sen hallettin alışmaya çalışıyorsun böyle düşün kendini motive et canım.

9 kulak çubugunu 1,5 saatte sokabildim bi türlü girmek bilmedi şu an içerde bekletiyorum gunu gunune uymuyo moralim bozuluyoo

canım kendini rahat bırakarak yapmaya çalış böyle sıkıcı birşey yapmaya çalışır gibi değil de nasıl anlatsam bir müzik aç keyif alacağın sıradan birşey yapar gibi, kendini şımart güzelim mutluyum şu dertten kurtulayım daha da mutlu olayım falan diye.

bu vaji konusunda bişe dikkati mi çekti kırsal kesimde yetişmiş hanımlar da nerdeyse hiç bu sorun yok bende kırsalda yetiştim bende kısa süre de çözüldü ama bunun sanırım yetişme tarzıyla alakası var gibi geldi bana

kız maşallah valla ne yalan söyleyim bazen bu kız bizi kekliyor mu diye düşündürüyorsun beni, hem şiven değişti hem birden profesör gibi oldun kız, iyi motive ediyorsun sağol.

canım kendini rahat bırakarak yapmaya çalış böyle sıkıcı birşey yapmaya çalışır gibi değil de nasıl anlatsam bir müzik aç keyif alacağın sıradan birşey yapar gibi, kendini şımart güzelim mutluyum şu dertten kurtulayım daha da mutlu olayım falan diye.

Öyle yapmaya calışıyorum ama öyle rahat rahat cup diye kaymıyor benimki bebe yağı kullandığım halde 10 kulak cubugunu alabildim en son gitgel yapıp içerde kendi etrafında donduruyorum

Canim layd speed adi netten almis kimyqsal degil fakat nefes darligi kalp seker tansiyon vs gibi hastaligi olan kullanamaz ona gore cunku frna bi durma sokiyor insani yerinde duramoyosun aman ha hastaligin yoksa kullan ve sakin kocam yokken kullanma

çok sağol canım çok şükür hiçbir hastalığım yok. eşim yokken kullanmam :)))))

Arkadaslar bn bisey acikalamk istiyorum bn orijinalinde cahilin tekiyim kirsalda yetistim. Bugunlerde prof. Kesilmemin trk amaci var bi iki arkadas canimi cok sikti bosanma asamasina helmisler duundukce uyuyamiyitum cok bozuldun canim yandi bu yuzden siki bir calisnaya arastirmaya girdim kitap net cevre size yardim amacli bu aciklamayi sundan ypiyorum baska bise dusunmeyin ynlis anlasilma olmasin diye herkese sevgilrr saygilar

9 kulak çubugunu 1,5 saatte sokabildim bi türlü girmek bilmedi şu an içerde bekletiyorum gunu gunune uymuyo moralim bozuluyoo

bence hiç moralinizi bozmayın arkadaşım, günü gününe uymaması normal, bu kendinizi kasmanızla, serbest bırakmanız alakalı bir durum sonuçta yani insanın günü gününe uymuyor, mesela aştığımız halde hamdolsun ama o gün stresliyimdir kendimi serbest bırakamam olaya veremem kasarım zorlanırım mesela, yada başka gün, uykumu almışımdır, yorgun değilim istekliyim mesela çok rahat şekilde olur. psikolojik bir durum bu rahat bırakmaya çalışın, zihninizi dağıtmaya çalışın, ben egzersizden çok anlamam ama arkadaşlara söylüyorum sizde deneyin isterseniz, şarkı söylerken yapmaya çalışın,gülümseyerek bağıra bağıra şarkı söyleyin, size en çok keyif veren şarkı olsun mesela =)

X