Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar delikiss Icin cok uzuldum hepimiz ayniyiz insallah yeneriz yuvarlar yikilmadan insallah allah yuva yikmaz yapar ve sunu diyecem delilik benimki ama bayiltsin kendini Öle yapsin yani ne diyeyimki baska

Kizlar delikiss Icin cok uzuldum hepimiz ayniyiz insallah yeneriz yuvarlar yikilmadan insallah allah yuva yikmaz yapar ve sunu diyecem delilik benimki ama bayiltsin kendini Öle yapsin yani ne diyeyimki baska

şu bayıtma işini bir ara bende düşündüm de o zamanda sana haksızlık oluyor gibi o ne öyle tecavüz eder gibi ama bir yandan da koca için neden olmasın amannn kafamkarıştı

$cinsellik-vajina-durum-15-01.jpg

bayanlar vajinanın ilk hali ve sevişmeye hazır hali bu resmi faydalı olur diye yükledim hazır oldugunuzda bu hali alıyormuş

yaaaa cenabı Allah herşeyi tam yaratmış loksansız

aynen öyle bakın ilk haline eger isteginiz tam yoksa ve kasma korku falan varsa o duvar dediginiz işte bu ilk resimde ki bir de gider resime bakarsa boy yazdıgı yere göre konuşuyorum 30 cm e kadar gidebilirmiş esneklik ise zaten bebek çıkıyor gerisini sizler düşünün yani tamamen açılması bize baglı

bu vaji konusunda bişe dikkati mi çekti kırsal kesimde yetişmiş hanımlar da nerdeyse hiç bu sorun yok bende kırsalda yetiştim bende kısa süre de çözüldü ama bunun sanırım yetişme tarzıyla alakası var gibi geldi bana

bak bu hanıma daha dün ögrendim bi arkadaşım gitmiş eşinle gidiyorsun kadının yanında ilişkiye giriyorsun ve hiç olmayan orda oluyor ilginç ama gerçek tanınmış bi doktor bu

nasıl olmuş ya yanında ilginçmiş valla .istanbulda sanırım bu doktor izmirdeyim ben.aslında ben doktora gittim eşim gitmek istemedi tek başıma gittim:KK43: bu konuda hiç yardımcı olmadı bana ilişkiye giremiyorum ve saolsun hiç bir sorun çıkarmıyor ama doktor konusunda hiç yardımcı olmadı offff off.doktor eşle gel dedi gitmedik tabi birlikte egzerisz verdi birlikte yapın dedi ben yapamam dedi eşim aman canım sıkldı yazarken sanki bu sadece benim sorunummuş gibi.annemi özledim valla biran.. her an yanımda olan annemi.duygusallaştım :KK43:

nasıl olmuş ya yanında ilginçmiş valla .istanbulda sanırım bu doktor izmirdeyim ben.aslında ben doktora gittim eşim gitmek istemedi tek başıma gittim:KK43: bu konuda hiç yardımcı olmadı bana ilişkiye giremiyorum ve saolsun hiç bir sorun çıkarmıyor ama doktor konusunda hiç yardımcı olmadı offff off.doktor eşle gel dedi gitmedik tabi birlikte egzerisz verdi birlikte yapın dedi ben yapamam dedi eşim aman canım sıkldı yazarken sanki bu sadece benim sorunummuş gibi.annemi özledim valla biran.. her an yanımda olan annemi.duygusallaştım :KK43:

evet istanbulda üzülme gitmeni tavsiye ederim eşinle duruma göre ödevler veriyor ve kucak posizyonundan başlayarak bazı kişilere odasında ilişki yaptırıyor amacı oturup seyretmek degil elbette katlanacaksınız eşinizide görüyor mecburen

X