- 22 Ağustos 2007
- 266
- 109
- 44
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #168.741
ya madem içinde vajinan genişlemiş olmalı 14 senedir penise gelince ne oluyorda hiç giriş olmuyor kasma mı yapıyon o an olan ne
Canin surekli yapmadimki arada yapip biraktim aparatla en kalin olani daha un gundur yapabiliyorum .Esli denemede eskiye nazaran rahatim aslinda es ustunde ters oturark daha azimliyim ama nedense gerisi gelmiyor.
ne diyecegimi şaşırdım o zaman şu aparatı içinden çıkartma mümkünse gece onunla bile uyu genişlesin şekilini alsın napalım belki sıkıntı verecek ama iş ciddi durumda yahu
Oyle uyuyamam ki icine kacar falan benimkinin boyu cok uzun degil komple itiyorum bide kacar icine sonra ugras dur..Dedigin gibi bir cozum yolu olsa kisa yoldan su illetten kurulacak offf ama yokki...
yok deyip kaçma yolarım seni var bunun çözümü var önce kafana bunu yerleştir bulur yolarım seni dellendirme beniiiiiiiiiiiiiiiiii sen şu aparatın uzununu bulamaz mısın var mı yok mu bilmiyorum ama bişe koyup kaçmayan bişe sürekli onla gezmen fayda verebilir
Guldurdun beni sagol canim ya... pes etmiyorum inan pes etsem egzersizlere devam etmem dimi bulamamki nerden bulucam benim aparatin uzunlugu 8 cm ama uzunluk sorun olmadigi icin isimi goruyo iyi kotu zaten tamamen itiyorum iceri disarda hic kalmiyo bile...
slm kızlar bugun nasılsnz neler yapıosunuz bakıyım
gencmer in yazdıklarını kopyala yapıştır yapıyorum
cnm benim içim ağladı kendime kızıyordum iki yıl 7 ay nasıl bekledim diye sen 14 yıl... ben sana yardım edicem.sadece üç günde yenebilirsin başarabilirsin sen bana özelden detaylarını yaz nekadar alıyorsun alabiliyormusun aparat neler kullandın ne yaptın yaz bana dilatörün kalınlığı 12,13 cm galiba sert zeminde dümdüz yatıp bir dizi kendimize çekip diğerini uzatıyoruz aparatın tamamına bepanten uç kısmına bolca emla ilk başta emla yakıyor ama en fazla 20 saniye sonrasında bitiyor hissetmiyosun uyuşturuyor orda zaten tedavimizi kendimiz yapıyoruz bize orda bunu yaptıranda otoriteleriydi. yoksa aparatı yine kendimiz sokuyoruz bana çok fazla yardımcı olan aylam vardı orda
narincim otorite derken sonuçta onlar işlerinin uzmanı birde tabi beyninde bu işi bitirmek içinde gittiğin için kararlı oluosun yani bu son şansın gibi e ordada mıymıylanıyosun yok yapamam falan diye ama başında duranda biri var yön gösteriyo telkinde bulunuyo bizler evde kendi başımızayken ufacık biacı hissettiğimizde hemen duruyoruz bırakıyoruz ve tekrar motive olabilene kadarda çok zaman geçiyor ama orda ole bi şansın yok bide diyosun okadar para verdim ordakilerde işinin uzmanı nerde sert nerde yumuşak olacaklarınıda biliyolar çok yumuşak olsalar biz hemen koyvericez ama işte nerde ne yapacaklarını biliyorlar işte biz bunu evde başarırsak yani siz başarırsınız bu arada orada tedavimi yine kendim yaptım:)sırasıyla dilatörleri alıyosun önce avucuna bolca bepanten alıyosun vajinanın tamamına süryosun sonrasında bepanteni aparatınada sürüyosun tamamına sürülecek aparatının uç kısmınada bir fındık büyüklüğünde emla "emlanın çok yaktığını söylemeliyim ilk başta dayanamam gibi gelsede sonrasında bol bol kullandım:) sadece 20 saniye dayanman yetiyor" hepsi bu cnm 3 günde bitmiş bil:)
narincim otorite derken sonuçta onlar işlerinin uzmanı birde tabi beyninde bu işi bitirmek içinde gittiğin için kararlı oluosun yani bu son şansın gibi e ordada mıymıylanıyosun yok yapamam falan diye ama başında duranda biri var yön gösteriyo telkinde bulunuyo bizler evde kendi başımızayken ufacık biacı hissettiğimizde hemen duruyoruz bırakıyoruz ve tekrar motive olabilene kadarda çok zaman geçiyor ama orda ole bi şansın yok bide diyosun okadar para verdim ordakilerde işinin uzmanı nerde sert nerde yumuşak olacaklarınıda biliyolar çok yumuşak olsalar biz hemen koyvericez ama işte nerde ne yapacaklarını biliyorlar işte biz bunu evde başarırsak yani siz başarırsınız bu arada orada tedavimi yine kendim yaptım:)sırasıyla dilatörleri alıyosun önce avucuna bolca bepanten alıyosun vajinanın tamamına süryosun sonrasında bepanteni aparatınada sürüyosun tamamına sürülecek aparatının uç kısmınada bir fındık büyüklüğünde emla "emlanın çok yaktığını söylemeliyim ilk başta dayanamam gibi gelsede sonrasında bol bol kullandım:) sadece 20 saniye dayanman yetiyor" hepsi bu cnm 3 günde bitmiş bil:)
Emlayi nasil kullandim nasil suruluyo ben denedim ama faydasi olmadi
delikıs lütfen bana özelden yazarmısın biraz konuşmak istiyorum sennle
norbitim gelmedin ama yazayım ben yoruldum azıcık dinlenip egzersize başlıcam gelişmeleri bildiririm :)
canım 7 tanesi 3 cm 14 tanesi 5 cm ben en son 20 tane yaptım o da 7 cm di bugün tekrar baştan alacağım devam edeceğim inşallah
gelemdim canım yanında olamadığım için çok uzgum özür dilerim misafirlerim vardı yanlarinda giremedim ama yarın burdayım inşallah telafi edeceğim bana neler yaptığını yaz mutlaka
Canım ilk başlarda benim de zor du ama ben daha önce eşimle egzersiz yaptığım için şimdi o kadar zaman almıyorTeşekkür ederim cevap için mesela 7 kulak çubuğunu nasıl alıyorsun benim sokabilmem 20 dk fln sürüyor öyle cup diye kaymıyor
gelemdim canım yanında olamadığım için çok uzgum özür dilerim misafirlerim vardı yanlarinda giremedim ama yarın burdayım inşallah telafi edeceğim bana neler yaptığını yaz mutlaka