Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya madem içinde vajinan genişlemiş olmalı 14 senedir penise gelince ne oluyorda hiç giriş olmuyor kasma mı yapıyon o an olan ne

Canin surekli yapmadimki arada yapip biraktim aparatla en kalin olani daha un gundur yapabiliyorum .Esli denemede eskiye nazaran rahatim aslinda es ustunde ters oturark daha azimliyim ama nedense gerisi gelmiyor.

Canin surekli yapmadimki arada yapip biraktim aparatla en kalin olani daha un gundur yapabiliyorum .Esli denemede eskiye nazaran rahatim aslinda es ustunde ters oturark daha azimliyim ama nedense gerisi gelmiyor.

ne diyecegimi şaşırdım o zaman şu aparatı içinden çıkartma mümkünse gece onunla bile uyu genişlesin şekilini alsın napalım belki sıkıntı verecek ama iş ciddi durumda yahu

ne diyecegimi şaşırdım o zaman şu aparatı içinden çıkartma mümkünse gece onunla bile uyu genişlesin şekilini alsın napalım belki sıkıntı verecek ama iş ciddi durumda yahu

Oyle uyuyamam ki icine kacar falan benimkinin boyu cok uzun degil komple itiyorum bide kacar icine sonra ugras dur..Dedigin gibi bir cozum yolu olsa kisa yoldan su illetten kurulacak offf ama yokki...

Oyle uyuyamam ki icine kacar falan benimkinin boyu cok uzun degil komple itiyorum bide kacar icine sonra ugras dur..Dedigin gibi bir cozum yolu olsa kisa yoldan su illetten kurulacak offf ama yokki...

yok deyip kaçma yolarım seni var bunun çözümü var önce kafana bunu yerleştir bulur yolarım seni dellendirme beniiiiiiiiiiiiiiiiii sen şu aparatın uzununu bulamaz mısın var mı yok mu bilmiyorum ama bişe koyup kaçmayan bişe sürekli onla gezmen fayda verebilir

Guldurdun beni sagol canim ya... pes etmiyorum inan pes etsem egzersizlere devam etmem dimi bulamamki nerden bulucam benim aparatin uzunlugu 8 cm ama uzunluk sorun olmadigi icin isimi goruyo iyi kotu zaten tamamen itiyorum iceri disarda hic kalmiyo bile...

ya işte bende sana diyorum ki o 8 cm kalsın içinde öyle uyu kaçarsa tuvalete gir beni söyletecek illa kaka yapar gibi ıkın çıkar o öfffffff:)))))

arkadaşlar birleşelim şu delikıss a yardım edelim durumu çok ciddi boşanma aşamasına gelmek üzere ve 14 yıllık evli destek olun akıl verin ne bilim tutalım elinden kolundan biz sokalım halvete bişe yapalım lütfen

Emlayi nasil kullandin peki nasil surdun??

Emlayi nasil kullandim nasil suruluyo ben denedim ama faydasi olmadi

Bunları yaptıktan sonra hangi pozisyonları öneriyor?

Teşekkür ederim cevap için mesela 7 kulak çubuğunu nasıl alıyorsun benim sokabilmem 20 dk fln sürüyor öyle cup diye kaymıyor
Canım ilk başlarda benim de zor du ama ben daha önce eşimle egzersiz yaptığım için şimdi o kadar zaman almıyor

gelemdim canım yanında olamadığım için çok uzgum özür dilerim misafirlerim vardı yanlarinda giremedim ama yarın burdayım inşallah telafi edeceğim bana neler yaptığını yaz mutlaka

Canım önemli değil yarın telafi ederiz görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…