-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.301
Burda bi arkadas zeytinyaginin erkegin spermlerini oldurdugunu yazmisti biraz korktum( evet gunduz kendimi sartlandiriyorum bugun olcak diye aksam, olunca da tembellik yapiyorum
Cnm zatn.bn annym.bir buck yasnda bi oglm.var hic iliski yasamdn.hamle kaldm.ve hala yasamdm.iliski en.iyisi kulak.copu.ile bi deneym.ins yapablrmmm
Tmm bi yerdn baslamk.lazm kndimi zorlucm.ins yaparmmm yaaa:-(
Bak canm ben anne deglm ve esm cok nlays gosterdi ve cok cock istydu sirf oyuzden basardm bunu bak kulk copune kagt havluyu sar ve strecle 4 tane aparat yap biri serce biri orta parmk kalnliginde biri pns kadr olsn biride ondan braz kuck ve orezrwatf gecr yaga batr yaga bebeyagi dok hemen griyo lutfn dene ve yap bitsn bu cile artk mutlu ol kafan rahat olsn
Peki kulak.copunu girdrmeye calisnca kzlk bozulurda kan.gelr miii
bende çok korkuyorum egzersiz yapmaktan egzersiz yaparken o bölgeyi uyuşturuyormusunuz emla kremi duydum kullanan varmı
Tmm bi yerdn baslamk.lazm kndimi zorlucm.ins yaparmmm yaaa:-(
Yparim yok yapacgm var hadi cesart bkn benm cnm felkt tatli ki bn yaptm sizin beden neyiniz eksk soyleyin hadi
Ben ilk aldm am hic faydasi olmadi bak otr incele parmaktan aparat daha kolay geldi baa hani prezrwatf gecryn ya hmn griyi ama ilk parmk yaptm yonu falan bulmak icn cok kolay hadi bi cesarte gel canm
Sendemi egzerszle yaptnnn
cesaretim yok dokunamıyorum bile egzersiz olmadan yenmek istiyorum ama oda olmuyo işte
Ya bn.inceledm ama is parmk egzersizne gelnce bide aynann karssnda bakark hic yapamiyorm oyle gorncr dahada cok.korkuyirm.acaba hic ayna ile bakmadn.mi.yapsmm
Bugne kdar hic organini inceldnmi sahsen bn hic yapmdm o yuzden ilk otur kendni kesfet cnm lutfn
inceledim ama egzersiz zor geliyo dokunamıyorum bile