Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar bn daha önce de yazmıştım bn de bunu yendim fakat doktor yardımıyla ve nekdr kolay olduunu anlatamam. Bn banyoda bile vajinama dokunamıyordum normalde bir doktor zorla parmağını sokmaya kalktı bnm iice moralim bozuldu. 1 yıl hiçyapamadık. Meğer bnm kızlık zarım kalınmış. Bir doktora gittim ilk seansta küçük bir ameliyat yaptı uyutarak 2. Seansta 10 dk da sorunumun hallolduunu gördüm ister inann ister inanmayın hem fiziksel hm psikoljik 10 dk da atlattm. Gerçektn hiç kndinizi üzmeyn sadece cinsel terapistler ve yasadece kdn dğm yardımcı olmuyo. Gidin evde parmak sokun dien doktorlardan nefret ediorum. Doktorumun adı mustafa alihanoğlu izmir de . Çook ii bi doktor ağlayarak gittim hep mutlu ayrıldım siz de parmak sokacam die uğraşmayın ha parmaktan korkmuyorsanz o ayrı tabi

Hangi hastnde ayrca nasl bi yontm denedi

cecem seni tanıdıgım kadarıyla baya olms ewleneli neden hala yenemedin bu vajiyi

canım başta koca bir tembellik yüzünden ve eşiminde beni üzmemek için üzerime gelmemesinden olmadı şimdi ise 2 mizde istiyoruz tembbellik etmiyoruz artık ve ben ucundan biraz daha fazlasını alabiliyorum başta alamıyordum ama deniye deniye okadarını artık alabiliyorum ama sonra biyer varya vajinanın dar olan yeri işte orda bi takılıyor bdne panikliyorum mahvoluyorum ondan işte olmuyo :KK43:

sağol canım şükürr yeni yeni kendime geliyorum çok artçı oldu sürekli sallanıyormuş hissi var :KK43:

çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın...

bugün 2. denememizi yaptık. Giriş oluyo ama çok canım yanıyo :KK43: hem idrara çıkma hissi hemde acı birarada. bu normal mi bilmiyorum. Eşim gitgel yaptıkça canım çok acıyo. biran önce çıksın diye dua ediyorum resmen. Sadece ilk girişte acı olur ama sonra kaybolur diye biliyordum hatta ilk denememizde öyle olmuştu. Ama 2 seferdir git gel yaparken canım çok acıyo :KK43: Napcam bilmiyorum. Hala kendimi mi kasıyorum yada aparatla deneme yaparken tahrişmi oldu bilmiyorum

bugün 2. denememizi yaptık. Giriş oluyo ama çok canım yanıyo :KK43: hem idrara çıkma hissi hemde acı birarada. bu normal mi bilmiyorum. Eşim gitgel yaptıkça canım çok acıyo. biran önce çıksın diye dua ediyorum resmen. Sadece ilk girişte acı olur ama sonra kaybolur diye biliyordum hatta ilk denememizde öyle olmuştu. Ama 2 seferdir git gel yaparken canım çok acıyo :KK43: Napcam bilmiyorum. Hala kendimi mi kasıyorum yada aparatla deneme yaparken tahrişmi oldu bilmiyorum

canım tahriş olmuş olabilir ve 2.ci denemen nekadarda olsa panikliyorsundur en azından yapabiliyorsun dua et biz hiç yapamıyoruz :KK43:( şikayetin çok artarsa bi doktora gidersin krem verir tahriş varsa...

ya kendime mi gülsem yaşadıklarımıma yazdıklarınıza mı :)))
bende ilk bu siteye ilişkiye girememe nedenimin ne olduğunu Google yazdığımda bu site ile karşılaşmıştım :)ilk okuduğumda şaştım kaldım ,ne çok kişi varmış dedim,sonra okudukça bunlar yazılır mı dedim,okudukçaa aaa aynısı bende de var dedim,aynı benim gibi hissediyor dedim :))))

şimdi bakıyorumda ne yazsam ne desem boş size ....çok kolayda desem,bi kulağınızdan gelicek diğeriden çıkıcak ,sadece bu konuyu hergün ziyaret edin,ayıplamadan,ödevlerinizi yapın benim dr um ödev verdiğinde kendimden soğumuşum :)ama asla pes etmeyin..ve ertelemeyin,bugun olmazsa yarın,yarın olmazsa yılbaşından sonra demeyin ....
isteyen olursa bende vajinizmus ile ilgili kitap var..cem keçenin dileyene ücretsiz gönderebilirm ....

evet arkadaşlar günlerdir deneme yapıcam diye beklemedeydim ve o gün geldi çattı dün gece bizim deneme günümüzdü ve ben ilkez üst pozisyonda ucundan fazlasını alabildim tek yaptıgım buydu yani başarısız bir gecemiydi desem aslında değildi yine bana birşeyler kattıgını düşünüyorum yani kahrolmadım olmadıgı için sadece inanılmaz yoruldugum için ve panikleyip vucudumun kas kastı kesilmesi yüzünden bıraktık eşiminde dizi rahatsızdı zaten yani bırakmaya herşey sebep oldu diyebilirim..

sizlere bende yendim başardım demeyi çok isterdim ama olmadı benim şimdi gerçekten sizlerw sormam gereken birşeylerim oldu üst pozisyonda ilkez deliği buldum bugüne akdar hiç yapamıyordum ama oldu ve ben elimle tuttum bırakmadım penisi oturmaya başladım çok panikledim sakinleşmeye çalıştım ve ben pnsi elimle bırakınca kayıyordu birdaha tuttum birdaha kaydı çok kez yaşadım ve elim uyuştu artık hep tutmam gerekiyordu yani neyapacağımı bilemedim ilkez girmişti ucu ama pns fazla sertmi değildi neydi elimle bırakınca gidiyordu deliği bulduğuma seviniyorum ama gerisi gelmedi nasıl getiricem bilmiyorum:KK43:

bu arada birşey daha sonra alt pozisyona geçtim en rahat olduğum pozisyon yine aldım ucu girdi hatta fazlası girdi pnisin ucuda ucundan fazlasıda içerdeydi ama o dar olan yerde takıldık okadar çok tükenmiştimki regl zamanı gibi halen kasıklarım ağrıyor düşününki nasıl zorladım kendimi ıkınacak dermanım kalmadıve panikledim o takılan yerde acıya dönüşti haliyle yani ben neyapıcam şimdi ben şunuda belirtmek istiyorum ben penisten korkmuyorum deneme yapmaktan hiç korkmuyorum o an gözüm kararıyo ama nezamanki o dar yere geldi takıldı penis orda panikliyorum ıkın ıkın geberiyorum her yanıma sancılar giriyor pes ediyorum bu konuda biri bana akıl versin :KK43:(

Son düzenleme:
Cuma gunu koymustum kendime yapicam diye ama esim birden denesekmi dedi ama cok korkuyorum simdiden aglamaktan kendimi alamiyorumm 2kuiflak 1 spazmol icicem bide dusa girip namaz kilicam ve salati tefriciye okucamm rabbimin iNiyle birbucuk yil sonra belkide olacak :KK43: nolur sizde dua edin yalvaririm cok ihtiyacim varr

Cuma gunu koymustum kendime yapicam diye ama esim birden denesekmi dedi ama cok korkuyorum simdiden aglamaktan kendimi alamiyorumm 2kuiflak 1 spazmol icicem bide dusa girip namaz kilicam ve salati tefriciye okucamm rabbimin iNiyle birbucuk yil sonra belkide olacak :KK43: nolur sizde dua edin yalvaririm cok ihtiyacim varr ( ayrica iki bucuk yildir evliyim ama birbucuk senedir hic deneememistimm :KK43: )

Cuma gunu koymustum kendime yapicam diye ama esim birden denesekmi dedi ama cok korkuyorum simdiden aglamaktan kendimi alamiyorumm 2kuiflak 1 spazmol icicem bide dusa girip namaz kilicam ve salati tefriciye okucamm rabbimin iNiyle birbucuk yil sonra belkide olacak :KK43: nolur sizde dua edin yalvaririm cok ihtiyacim varr

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah başarırsın kendine güven yani bukadar umutsuz olma bi deneme yani ölüm yok ucunda eşinde anlayışlı belliki deneyin olmadı enazından beynin alışır hergün denersin bak ben öyle deniye deniye uundan fazlasını alır hale geldim orda takıldım kaldım insan gerçekten alışıyor canım denemek önemli kendini yıpratma olmazsa bidaha yaparsınız kuzum inş. olur

evet arkadaşlar günlerdir deneme yapıcam diye beklemedeydim ve o gün geldi çattı dün gece bizim deneme günümüzdü ve ben ilkez üst pozisyonda ucundan fazlasını alabildim tek yaptıgım buydu yani başarısız bir gecemiydi desem aslında değildi yine bana birşeyler kattıgını düşünüyorum yani kahrolmadım olmadıgı için sadece inanılmaz yoruldugum için ve panikleyip vucudumun kas kastı kesilmesi yüzünden bıraktık eşiminde dizi rahatsızdı zaten yani bırakmaya herşey sebep oldu diyebilirim..

sizlere bende yendim başardım demeyi çok isterdim ama olmadı benim şimdi gerçekten sizlerw sormam gereken birşeylerim oldu üst pozisyonda ilkez deliği buldum bugüne akdar hiç yapamıyordum ama oldu ve ben elimle tuttum bırakmadım penisi oturmaya başladım çok panikledim sakinleşmeye çalıştım ve ben pnsi elimle bırakınca kayıyordu birdaha tuttum birdaha kaydı çok kez yaşadım ve elim uyuştu artık hep tutmam gerekiyordu yani neyapacağımı bilemedim ilkez girmişti ucu ama pns fazla sertmi değildi neydi elimle bırakınca gidiyordu deliği bulduğuma seviniyorum ama gerisi gelmedi nasıl getiricem bilmiyorum:KK43:

bu arada birşey daha sonra alt pozisyona geçtim en rahat olduğum pozisyon yine aldım ucu girdi hatta fazlası girdi pnisin ucuda ucundan fazlasıda içerdeydi ama o dar olan yerde takıldık okadar çok tükenmiştimki regl zamanı gibi halen kasıklarım ağrıyor düşününki nasıl zorladım kendimi ıkınacak dermanım kalmadıve panikledim o takılan yerde acıya dönüşti haliyle yani ben neyapıcam şimdi ben şunuda belirtmek istiyorum ben penisten korkmuyorum deneme yapmaktan hiç korkmuyorum o an gözüm kararıyo ama nezamanki o dar yere geldi takıldı penis orda panikliyorum ıkın ıkın geberiyorum her yanıma sancılar giriyor pes ediyorum bu konuda biri bana akıl versin :KK43:(
canım aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum bende her seferinde söylediğin gibi p.. den de denemeden de korkmuyorum aynı o dar yerde takılıyor çok rahat başlıyorum lakin her defasında aynı yerde takılmaktan gına geldi senin dediğin gibi tutmaya çalışırken yoruluyorum dizlerim ağrıyoe uğraşırken oyy oyy gel cecem gell biz şu köşe başında azcık dertleşelim

Cuma gunu koymustum kendime yapicam diye ama esim birden denesekmi dedi ama cok korkuyorum simdiden aglamaktan kendimi alamiyorumm 2kuiflak 1 spazmol icicem bide dusa girip namaz kilicam ve salati tefriciye okucamm rabbimin iNiyle birbucuk yil sonra belkide olacak :KK43: nolur sizde dua edin yalvaririm cok ihtiyacim varr ( ayrica iki bucuk yildir evliyim ama birbucuk senedir hic deneememistimm :KK43: )

rabbim kolaylık versin canııımm inşallah gelin olursun

aa harika deneyecek olman cok iyi, sakın sıkıntı yapma, olcak diye bi kaide yok, şartlama kendini hiç... olmazsa olmasın, asıl deneme yapmamaktan kork, deneme cok iyi bişey, rahat ol, boşver olacakmı diye sıkmayı bırak, haydi kolay gelsin :) güzel haberler bekliyoruz olmazsa da olmaz kasma hiç

canım aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum bende her seferinde söylediğin gibi p.. den de denemeden de korkmuyorum aynı o dar yerde takılıyor çok rahat başlıyorum lakin her defasında aynı yerde takılmaktan gına geldi senin dediğin gibi tutmaya çalışırken yoruluyorum dizlerim ağrıyoe uğraşırken oyy oyy gel cecem gell biz şu köşe başında azcık dertleşelim

sorma canım sormaa napıcam bilmiyorum yahu herşeyi bukadar kolay yapıyorken o takılan yeri nasıl geçicem ben zaten takılan yere gelene kadar tükeniyorum yoruluyorum ordada son bi güç kalanını harcıyorum artık nefes bile alamıyorum düşün yani halimi :KK50: tükeniyorum ya yorgunluktan geçtim acıyı macıyı o an o tükenmişlik olmasa yahu pes etmeiyim dedim kaçkere yok sesim bile kısıldı kalp krizi geçiricektim :KK43:

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah başarırsın kendine güven yani bukadar umutsuz olma bi deneme yani ölüm yok ucunda eşinde anlayışlı belliki deneyin olmadı enazından beynin alışır hergün denersin bak ben öyle deniye deniye uundan fazlasını alır hale geldim orda takıldım kaldım insan gerçekten alışıyor canım denemek önemli kendini yıpratma olmazsa bidaha yaparsınız kuzum inş. olur

cecem sana özlden yazmaya calıştm yazamadm bak şimdi hani o dar yre gelionya ıkıncan ve o kadr oldysa basarms sayılırsn cunku denedkce daha fazla giriyo bak ilk yarısı girmişti bugun ikinci denemeyi yaptık hepsi girdi ve yön sorundr belkii ilk bizde yönde sasırmışız acıdı braz bugun iyidi

üst pozısyondanken bi dizinizi haff kaldırır gbi yapcaksnz elinizle pnsi tutcaksınız ıkınıp sokcaksnz sonra elinizi cekin içinden çıkmaz soktuktan sonra

X