Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sayfaları geriye doğru okursanız size uygun güzel bilgilerle karşılaşırsınız, bu topikte her şey paylaşıldı ,lütfen çekinmeyin arkadaşlar.Bu topik bunun için var 😍🌺

Idrar deliği ve vajina deliğimiz var,vajina deliği idrar deliğimizin altında ,ıkındığınızda küçücük mercimek kadar evet bir delik göreceksiniz oraya tutun aparatı,sonra ıkının ve ittirin sert itin ,bakın ucunun bile gitmesi büyük başarı ,sonrası gelecek,1.aparatı yaparsanız yüzde 60 ını aştınız Vajinusmusun bana göre .Hadi şans cesaret sizle olsun olana kadar uğraşın ✨
Yarın dediğiniz gibi deneyeceğim umarım olur geri dönüş yaparım

Yarın dediğiniz gibi deneyeceğim umarım olur geri dönüş yaparım
İlk başladığım gün bende yapamamıştım doktor işaret parmağını yap dediğinde yarım boğum bile olmamıştı ilk gün. Pes etseydim şimdi kurtulmuş olamazdım. Bırakmadım ertesi gün yeter kendime kıyamadığım deyip ittirdim içeri ve gitti o an yaşadığım şevinç dün gibi aklımda ☺ biraz cesaretli olmak gerek ittirirken birde kendinize dizi,film,müzik ilginizi çekecek bişey açın egzersiz sırasında. Sadece oraya odaklanmamış olursunuz buda iyi gelecektir

İlk başladığım gün bende yapamamıştım doktor işaret parmağını yap dediğinde yarım boğum bile olmamıştı ilk gün. Pes etseydim şimdi kurtulmuş olamazdım. Bırakmadım ertesi gün yeter kendime kıyamadığım deyip ittirdim içeri ve gitti o an yaşadığım şevinç dün gibi aklımda ☺ biraz cesaretli olmak gerek ittirirken birde kendinize dizi,film,müzik ilginizi çekecek bişey açın egzersiz sırasında. Sadece oraya odaklanmamış olursunuz buda iyi gelecektir
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için elimden geleni yapıyorum pes etmiycem bugün üçüncü günü denememin

X