- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.281
2.5 yldr ewliymm iste o parmk egzerszi fln dahada korkutucu gelio bana dun es denemsi yaptm esm usttykn.niyeyse hic girmio cnm yaniio sirtm donk seklde yan yana olunca biraz grdi ama devami gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.5 yldr ewliymm iste o parmk egzerszi fln dahada korkutucu gelio bana dun es denemsi yaptm esm usttykn.niyeyse hic girmio cnm yaniio sirtm donk seklde yan yana olunca biraz grdi ama devami gelmedi
Parmk egzerszni denemye calstm.ama yapamadm cok daha zor gelio.onu yapmk bide bi turlu dogru poszyonu.bulamiyorz ertelemkte istemiyirm.nerdeyse 3 seneye grcm.
Senelerimizde dertleeimizde ayni arkadasim ben bu cuma gunu denemeye karar verdim o gune kadar kendini hazirliyorum dualar okuyorum is yaparken bile aklimda taktim kafaya ama o ana geldigimde yine aglayarak pes etmekten cok korkuyoeum
allah kolaylık versin ama egzersiz yapmayı deneyin bir günde yapamasanız da bi kaç gün bakınca ilerleme kaydedeceksiniz tamamen ben yapamıyorum demekten çok daha iyidir sevgili arkadaşlarım bende sizin gibiyim ilerleme kaydetmeye çalışıyorum hayırlısıyla inşallah yakın zaman için bekliyorum güzel şeyler :)
Bende inanilmaz kasiyorum ,aglamaya basliyorum esimde dayanamiyor haliyle uzuluyorm diyor ve orada birakiyoruz tabi ben sonra gunlerce yikilmis vaziyette geziyorum bu yuzden denemeyi hic istemiyorum bu seferde olmazsa psikolojim alt ust olur ve naparim bilmiyorum
Parmk egzerszni denemye calstm.ama yapamadm cok daha zor gelio.onu yapmk bide bi turlu dogru poszyonu.bulamiyorz ertelemkte istemiyirm.nerdeyse 3 seneye grcm.
Bende inanilmaz kasiyorum ,aglamaya basliyorum esimde dayanamiyor haliyle uzuluyorm diyor ve orada birakiyoruz tabi ben sonra gunlerce yikilmis vaziyette geziyorum bu yuzden denemeyi hic istemiyorum bu seferde olmazsa psikolojim alt ust olur ve naparim bilmiyorum
Wallq cok.kotu bi durum ya aslnda hic aci.fln.olmucak diyorlar kndimizi nasil korkutmusz boylee bi yenemiyrz su korkumuzuu yaaa :-(
Canim egsersiz yapmadan yenenler var tabi cogu Öle yapior hicte zor degil diyor Bende egsersiz yapamam deligi bile dogru Bulamiorum hangisi diyorum p ile daha kolay oluor acida hepsi girince gecior insallah yeneriz Iyi olur allah buyuk hersey guzel olur
Bence bi umutsuz konustukca daha kotu olucazz birileri bize telkin konferansi versinn
o zaman es denemesi yap ama kesin yag kullan ve ıkın hemen giriyo canm