Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2.5 yldr ewliymm iste o parmk egzerszi fln dahada korkutucu gelio bana dun es denemsi yaptm esm usttykn.niyeyse hic girmio cnm yaniio sirtm donk seklde yan yana olunca biraz grdi ama devami gelmedi

2.5 yldr ewliymm iste o parmk egzerszi fln dahada korkutucu gelio bana dun es denemsi yaptm esm usttykn.niyeyse hic girmio cnm yaniio sirtm donk seklde yan yana olunca biraz grdi ama devami gelmedi

Aynenn banada es denemesi daha sicak geliyor parmak egzersizi daha cok korkutuyor bilemiyorumm bende iki bucuk senelik evliyimm malesef uzun bir sure ...

Parmk egzerszni denemye calstm.ama yapamadm cok daha zor gelio.onu yapmk bide bi turlu dogru poszyonu.bulamiyorz ertelemkte istemiyirm.nerdeyse 3 seneye grcm.

Parmk egzerszni denemye calstm.ama yapamadm cok daha zor gelio.onu yapmk bide bi turlu dogru poszyonu.bulamiyorz ertelemkte istemiyirm.nerdeyse 3 seneye grcm.

Senelerimizde dertleeimizde ayni arkadasim ben bu cuma gunu denemeye karar verdim o gune kadar kendini hazirliyorum dualar okuyorum is yaparken bile aklimda taktim kafaya ama o ana geldigimde yine aglayarak pes etmekten cok korkuyoeum

Senelerimizde dertleeimizde ayni arkadasim ben bu cuma gunu denemeye karar verdim o gune kadar kendini hazirliyorum dualar okuyorum is yaparken bile aklimda taktim kafaya ama o ana geldigimde yine aglayarak pes etmekten cok korkuyoeum

allah kolaylık versin ama egzersiz yapmayı deneyin bir günde yapamasanız da bi kaç gün bakınca ilerleme kaydedeceksiniz tamamen ben yapamıyorum demekten çok daha iyidir sevgili arkadaşlarım bende sizin gibiyim ilerleme kaydetmeye çalışıyorum hayırlısıyla inşallah yakın zaman için bekliyorum güzel şeyler :)

Aslinda denedim sayilir aynada inceleme yaptim ama hic yapamiyorum ya inanilmaz igreti oluyorum ...

Bende inanilmaz kasiyorum ,aglamaya basliyorum esimde dayanamiyor haliyle uzuluyorm diyor ve orada birakiyoruz tabi ben sonra gunlerce yikilmis vaziyette geziyorum bu yuzden denemeyi hic istemiyorum bu seferde olmazsa psikolojim alt ust olur ve naparim bilmiyorum

bende aynı durumdayım canım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşllh yeneriz

Canm basarisiz olmk hic bor sey yapmamaktan daha iyidir bakin umuysuzlugu bi kenera atin hemen aparat yapin hic bir seyicn degl anne olmk icn yapin bunu hemen apartlarla egzrsze baslayn zatem snra kendlgnden oluyo

Wallq cok.kotu bi durum ya aslnda hic aci.fln.olmucak diyorlar kndimizi nasil korkutmusz boylee bi yenemiyrz su korkumuzuu yaaa :-(

Canim egsersiz yapmadan yenenler var tabi cogu Öle yapior hicte zor degil diyor Bende egsersiz yapamam deligi bile dogru Bulamiorum hangisi diyorum p ile daha kolay oluor acida hepsi girince gecior insallah yeneriz Iyi olur allah buyuk hersey guzel olur

Canm bende delgin uerini ble bilmyrdm ama yerni bilmeden pens nasl girck oturun inceleyin snra es denemesi yapin egzersz yapamiyrsanz

Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yazmak istedim.Bende yaklaşık 1sene öncesine kadar aynı dertten muzdariptim.O yüzden burdaki arkadaşlara bir parçada olsa yardımcı olabilirsem kendimi saha iyi hissedicem.Burda birbirini destekleyen güç veren çok iyi insanlar var.Bende gücümü burdan aldım ve kurtuldum bu sorundan.Şimdi 5 aylık hamileyim ve yavrumu kucağıma alacağım günü bekliyorum. Hepiniz için de çok dua ediyorum.Tek bilmeniz gereken şey inanın bana gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor bişey değil bu.Hatta o kabus gibi gelen aparatlardan bile daha kolay.Bunları yaşadığım için söylüyorum,Havadan konuşmuyorum asla.Lütfen kendinize inanın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…