Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mrb arkadaslar ben kendime bir gun koydum haftaya cuma gecesi bir bucuk yili askin zaman sonra ilk kez deniycem rabbim insallah yuzumu kara cikarmaz ama cooook korkuyorum

Egsersiz yaptinmi Canim neden korkuon korkma dua et insallah yenersin yeneriz herkes herkes Icin dua etsin Biz anlariz birnirimizden

Hayir canim yaa egzersiz yapamiyorum ben es denemesi sanki daha kolay geliyor egzersiz beni daha kotu etkileyebilir ... yaklasik 1 haftadir uyeyim bu siteye sizlerden cesaret aliyorum iste ve tabiki kkaderimden cok motive etti beni sagolsun. O yuzden esimle bir tatil duzenledik bu cuma gunu adalarda bir otel rezervi yaptik kendimi hazirlicam yapicagima inandiricam sanki yeni evlenicek ve balayina gidecekmisim gibi dusunucem biliyorum cok fantastik ama denemedigim yol kalmadi

Insallah olur cok dua et Canim Benim peki nezamandan berli evlisiniz sendemi acir diye korkuon

Salatı Tefriciyye şudur:
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Manası:
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."

Dileğin kabulu için Fatiha

Hayr yapamiyormmm

ne kadar suredır evlısın . egzersılere basla bence korkma acımıyo egzersız yapan bırı pşarak soyeyım gerçekten acı yok gozumuzde buyutuyoruz hepsı bu. gercı egzersız yapmadan yenenlerde var. bende egzesz yapıyorum ama henüz ılıskı yok en kıs zamanda bızde basarnlardan oluruz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…