- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.341
cecem sana özlden yazmaya calıştm yazamadm bak şimdi hani o dar yre gelionya ıkıncan ve o kadr oldysa basarms sayılırsn cunku denedkce daha fazla giriyo bak ilk yarısı girmişti bugun ikinci denemeyi yaptık hepsi girdi ve yön sorundr belkii ilk bizde yönde sasırmışız acıdı braz bugun iyidi
üst pozısyondanken bi dizinizi haff kaldırır gbi yapcaksnz elinizle pnsi tutcaksınız ıkınıp sokcaksnz sonra elinizi cekin içinden çıkmaz soktuktan sonra
canım sıkıncak dermanım kalmıyo takıldığı için panikliyorum bu sefer panikten de tükeniyorum ve kasmaya başlıyorum o takılan yerde eşim itekleyincede haliyle acı değilde yani acı gibi ama tam değil bişiyler hissediyorum bu sefer ıkınamıyorumda nefesim kesiliyor
biraz daha açarmısın canım nasıl dizini kaldırıp biraz net açıklardan sevinirim çünkü üst pozisyonda almak alttan daha kolay gibi geldi sadece ucunu aldıktan sonra oturamadım..
bak canm namazda oturms gibi otur esinin bacakları içte kalsın oturdunmu sag elinle pnsi tut sol elinle yataktan destk al ve sol bacagnı yataktan haff kaldır cok degl yine aynı pozisyonda sadece dız kapagının orayı kaldır hani deliği hemen bulmak kolay oluyo snra ıkın sok ve sıkma kendni ve gırınce eşinin üstüne dogru egl poponu kaldır ve otur cok haff yanma gbi bsey oluyo ama hepsi giriyo ben bugun hepsini bu şekilde alabildim üst pozisyonda
canım hepsini aldında hiçmi bişiy hisetmedin illaki hissetmişindir hissettiğin bütün ayrıntıları paylaşırmısın bukadar kolaymı girdi hiç mi biyerde takılmadı zorlanmadı benmi sorunluyum yani ayrıntılı söyleki iyice hatırlamaya çalış çektiğin sıkıntıları bend e ona göre o sıkıntıyla karşılaşırsam yabancılık çekmiyim buda olurmu normalmiş diyim..
bak ilk denedgmde ust pozisyonda baya yandı ama marisem yön sorununu untmusum o yuzden o duwara carpıyormuş şimdi bugun inanki acı hissetmedm ustteyken hatta esim dedi hepsi girdi diye otrup kalktm git gel ypmaya calıştm braz zorlandm ama tek sorun yön eşinin yuzune dogru egl poponu kaldır inanki acı yok ama lak diye oturma nefes al wer otur nefes al ver otur tabi ilk kez vajina bunla karşılasıyo yabancılık çekiyo ama yönü bulunca zaten yag sürdüm ben hemen kayıp gidiyo ve hissetmyon yagı bol sur pns de sur bak ben ilk prezwtfle denemstm bugun drek denedm oldu
anladım canım biyere takılmadı yani diyosun ve sadece yağmı kullandın yani başka bişiy kullandınmı yaparken maşallah ya alt pozisyondamı takılıyorum ben hep birde üstte deniyim bari hep onada alışayım ben ucundan fazlasını eskiden alamazdım ne ucu hiç bişiy alamazdım hep acırdı girişi bile acırdı ama şimdi girişi acımıyor heleki uyarıldıysam iyice hissetmiyorum hemen başı giriyor off ben aslında cesaretliyimde nasıl böyle oluyorum ya biyerde bi yanlışlık yapıyorum ama nerdee..
bak bende yatagn ucuna yatıyom esm ayakta benmde az bsey kalıyo hepsi girmyo cunku kendmizi kasıyoruz haytım istem dişi hala kasıyrz kendmızı kendme zeytn yagı suruyom esme bebeyegı yatak yag olmasn dye bebeyagı daha iyi oluyo ayrıca semde yenmssın bunlar zamanla olack seyler cnm
öylemi bak buna sevindim yani tek ben değilmişim bunu yaşayan yani hepsi girmiyor sıkıntılı oluyor değlmi alttayken yatak ucunda bizde öyle deniyorduk hep giriyor sonra biyerde takılıyor hep deli olucaktım dün niye gitimiyor bu diyorum haykırıyorum artık demekki sende de öyle olmuş aynen kastıgımı biliyorum zaten ah bi kasmasam oakdarınıda yapamıyorum işte..
canm ilk ucu girdi bugun yarsndan fazlası girdi canm su listeye kendnide yendi yazarmsn lütfn önmli plan beynine oraya brsey grdgne ikna etmekti bide alttayken yön daha sıkıntı oluyo orda iş eşine düşüyo biraz popo yönüne itck kendni
canm ilk ucu girdi bugun yarsndan fazlası girdi canm su listeye kendnide yendi yazarmsn lütfn önmli plan beynine oraya brsey grdgne ikna etmekti bide alttayken yön daha sıkıntı oluyo orda iş eşine düşüyo biraz popo yönüne itck kendni
canım tamamını düzgün bir şekilde almadan yendi yazamam yada kendimi yendi oalrak göremem çünkü hep öyle oluyo bi tamamı girsin ohh dicemm yanii sonrası şükür...
ben tam ilişkiye giriyorum fakat mesela sen üstte ben oluyorum diye yazmışsınya bende ona cesaret edemiyorum..kontrol bende olacak diye korkuyorum..sorunu aştım belki ama girişte hala istem dışı malesef kasıyorum.ve farklı deneyemiyorum psikoloik olarak
İste bende olnca hakimyet daha kolay olyo ve ustteyken insan kasamiyo giriste ve daha snra
Ustte dene benm hepsi giryo ustte sende dene
ben hep kontrol etmeye çalıştığımdan yenemedimkii..ne zaman eşime bıraktım o zaman yendim.şimdide kendim yapmaya cesaret edemiyorum yani farklı şekilde yapmaya
canım sen nasıl yendin alttamıydın ve ne hisettin hangi pozisyondan yenmiştin..
tmm üstte denicem canım şimdi birkez daha cesaretlendim yani altta gerçekten ben hep yarısında kalıcam ilerliyemicem inş. benimde üstte olur... bu arada ben ucundan fazlasını aldığımda sadece baskı hisettim başka bişiy hisetmedim..
sorma canım sormaa napıcam bilmiyorum yahu herşeyi bukadar kolay yapıyorken o takılan yeri nasıl geçicem ben zaten takılan yere gelene kadar tükeniyorum yoruluyorum ordada son bi güç kalanını harcıyorum artık nefes bile alamıyorum düşün yani halimitükeniyorum ya yorgunluktan geçtim acıyı macıyı o an o tükenmişlik olmasa yahu pes etmeiyim dedim kaçkere yok sesim bile kısıldı kalp krizi geçiricektim
üst pozısyondanken bi dizinizi haff kaldırır gbi yapcaksnz elinizle pnsi tutcaksınız ıkınıp sokcaksnz sonra elinizi cekin içinden çıkmaz soktuktan sonra