-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.321
Arkadaşlar bn daha önce de yazmıştım bn de bunu yendim fakat doktor yardımıyla ve nekdr kolay olduunu anlatamam. Bn banyoda bile vajinama dokunamıyordum normalde bir doktor zorla parmağını sokmaya kalktı bnm iice moralim bozuldu. 1 yıl hiçyapamadık. Meğer bnm kızlık zarım kalınmış. Bir doktora gittim ilk seansta küçük bir ameliyat yaptı uyutarak 2. Seansta 10 dk da sorunumun hallolduunu gördüm ister inann ister inanmayın hem fiziksel hm psikoljik 10 dk da atlattm. Gerçektn hiç kndinizi üzmeyn sadece cinsel terapistler ve yasadece kdn dğm yardımcı olmuyo. Gidin evde parmak sokun dien doktorlardan nefret ediorum. Doktorumun adı mustafa alihanoğlu izmir de . Çook ii bi doktor ağlayarak gittim hep mutlu ayrıldım siz de parmak sokacam die uğraşmayın ha parmaktan korkmuyorsanz o ayrı tabi
Arkadaslar es denemesinde prezarfatiflemi daha kolay olur prezarvatifsizmi?
cecem seni tanıdıgım kadarıyla baya olms ewleneli neden hala yenemedin bu vajiyi
sağol canım şükürr yeni yeni kendime geliyorum çok artçı oldu sürekli sallanıyormuş hissi var
bugün 2. denememizi yaptık. Giriş oluyo ama çok canım yanıyohem idrara çıkma hissi hemde acı birarada. bu normal mi bilmiyorum. Eşim gitgel yaptıkça canım çok acıyo. biran önce çıksın diye dua ediyorum resmen. Sadece ilk girişte acı olur ama sonra kaybolur diye biliyordum hatta ilk denememizde öyle olmuştu. Ama 2 seferdir git gel yaparken canım çok acıyo Napcam bilmiyorum. Hala kendimi mi kasıyorum yada aparatla deneme yaparken tahrişmi oldu bilmiyorum
sağol canım rabbim göstermesinçok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın...
Cuma gunu koymustum kendime yapicam diye ama esim birden denesekmi dedi ama cok korkuyorum simdiden aglamaktan kendimi alamiyorumm 2kuiflak 1 spazmol icicem bide dusa girip namaz kilicam ve salati tefriciye okucamm rabbimin iNiyle birbucuk yil sonra belkide olacaknolur sizde dua edin yalvaririm cok ihtiyacim varr
canım aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum bende her seferinde söylediğin gibi p.. den de denemeden de korkmuyorum aynı o dar yerde takılıyor çok rahat başlıyorum lakin her defasında aynı yerde takılmaktan gına geldi senin dediğin gibi tutmaya çalışırken yoruluyorum dizlerim ağrıyoe uğraşırken oyy oyy gel cecem gell biz şu köşe başında azcık dertleşelimevet arkadaşlar günlerdir deneme yapıcam diye beklemedeydim ve o gün geldi çattı dün gece bizim deneme günümüzdü ve ben ilkez üst pozisyonda ucundan fazlasını alabildim tek yaptıgım buydu yani başarısız bir gecemiydi desem aslında değildi yine bana birşeyler kattıgını düşünüyorum yani kahrolmadım olmadıgı için sadece inanılmaz yoruldugum için ve panikleyip vucudumun kas kastı kesilmesi yüzünden bıraktık eşiminde dizi rahatsızdı zaten yani bırakmaya herşey sebep oldu diyebilirim..
sizlere bende yendim başardım demeyi çok isterdim ama olmadı benim şimdi gerçekten sizlerw sormam gereken birşeylerim oldu üst pozisyonda ilkez deliği buldum bugüne akdar hiç yapamıyordum ama oldu ve ben elimle tuttum bırakmadım penisi oturmaya başladım çok panikledim sakinleşmeye çalıştım ve ben pnsi elimle bırakınca kayıyordu birdaha tuttum birdaha kaydı çok kez yaşadım ve elim uyuştu artık hep tutmam gerekiyordu yani neyapacağımı bilemedim ilkez girmişti ucu ama pns fazla sertmi değildi neydi elimle bırakınca gidiyordu deliği bulduğuma seviniyorum ama gerisi gelmedi nasıl getiricem bilmiyorum
bu arada birşey daha sonra alt pozisyona geçtim en rahat olduğum pozisyon yine aldım ucu girdi hatta fazlası girdi pnisin ucuda ucundan fazlasıda içerdeydi ama o dar olan yerde takıldık okadar çok tükenmiştimki regl zamanı gibi halen kasıklarım ağrıyor düşününki nasıl zorladım kendimi ıkınacak dermanım kalmadıve panikledim o takılan yerde acıya dönüşti haliyle yani ben neyapıcam şimdi ben şunuda belirtmek istiyorum ben penisten korkmuyorum deneme yapmaktan hiç korkmuyorum o an gözüm kararıyo ama nezamanki o dar yere geldi takıldı penis orda panikliyorum ıkın ıkın geberiyorum her yanıma sancılar giriyor pes ediyorum bu konuda biri bana akıl versin(
Cuma gunu koymustum kendime yapicam diye ama esim birden denesekmi dedi ama cok korkuyorum simdiden aglamaktan kendimi alamiyorumm 2kuiflak 1 spazmol icicem bide dusa girip namaz kilicam ve salati tefriciye okucamm rabbimin iNiyle birbucuk yil sonra belkide olacaknolur sizde dua edin yalvaririm cok ihtiyacim varr ( ayrica iki bucuk yildir evliyim ama birbucuk senedir hic deneememistimm )
Cuma gunu koymustum kendime yapicam diye ama esim birden denesekmi dedi ama cok korkuyorum simdiden aglamaktan kendimi alamiyorumm 2kuiflak 1 spazmol icicem bide dusa girip namaz kilicam ve salati tefriciye okucamm rabbimin iNiyle birbucuk yil sonra belkide olacaknolur sizde dua edin yalvaririm cok ihtiyacim varr ( ayrica iki bucuk yildir evliyim ama birbucuk senedir hic deneememistimm )
canım aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum bende her seferinde söylediğin gibi p.. den de denemeden de korkmuyorum aynı o dar yerde takılıyor çok rahat başlıyorum lakin her defasında aynı yerde takılmaktan gına geldi senin dediğin gibi tutmaya çalışırken yoruluyorum dizlerim ağrıyoe uğraşırken oyy oyy gel cecem gell biz şu köşe başında azcık dertleşelim
Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah başarırsın kendine güven yani bukadar umutsuz olma bi deneme yani ölüm yok ucunda eşinde anlayışlı belliki deneyin olmadı enazından beynin alışır hergün denersin bak ben öyle deniye deniye uundan fazlasını alır hale geldim orda takıldım kaldım insan gerçekten alışıyor canım denemek önemli kendini yıpratma olmazsa bidaha yaparsınız kuzum inş. olur
canım aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum bende her seferinde söylediğin gibi p.. den de denemeden de korkmuyorum aynı o dar yerde takılıyor çok rahat başlıyorum lakin her defasında aynı yerde takılmaktan gına geldi senin dediğin gibi tutmaya çalışırken yoruluyorum dizlerim ağrıyoe uğraşırken oyy oyy gel cecem gell biz şu köşe başında azcık dertleşelim