Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Elifcim iki parmak es denemesi icin buraz erken guzelim..henuz vaji hazir degilken beynin tam konsantre olmamisken denediyseniz yanma hissetmenin nedeni kendini kasmis olman ve biraz vajiyi zorlamandan kaynaklanmistir...ben egzersiz yaparken bebeyagiyla ve ultrason jeliyle yapmistim fakat bazi arkadaslarda bebeyagi tahrise neden olmustu belki zeytinyagindan kaynakli da olabilir yanman...bence sen 7-8cmlik mumlarla egzersiz yaptiktan sonra es denemesinde bulun...tabii ki sende tamamini yapabiliceksun ama herseyin vakti var vakit tamam oldugunda basari senin icinde gelicek guzelim...

günaydın kızlar :)) penisin yarısını alabiliyordum ama tamamı olmuyordu egzersize başlayayım dedim ona da cesaret edemiyordum bugün de işaret parmağımın tamamını alabildim z.yağı ile yaptım.korkumu yendim :)

mrb bende yağla denemeye çalşyrm ama olmuyo egzersiz yapamam çünkü düşününce bile korkuyorum neyapmalıyım,sen nasıl yendin

Tatlim olmamasi gayet normal cunku beynin oraya biseyler giremiyecegine dair vajiye komut vermis durumda ve sizde bu yuzden her denemede bi duvara tosluyosunuz...ama bu egzersizlerle o duvari yok etmek mumkun...evet insan baslarken nasil basliyacagini bilemiyo,ben oraya dokunamiyorum bile nasil parmagimi s.kuyim diyr dusunuyo ama aynanin karsisina gecip vajiyi incelemeye baslayinca bide ikinip deligi fark ettiginde yavas yavas cesarerlenmeye basliyosun...
Biz yaptiysak sen neden yapmiyasin ki bizden hic bi eksigin oldugunu dusunmuyorum ve bunu yapabilicegine inaniyorum..sen de kendine inanmakla ise basla tatlim))

canım neguzle parmakları alabaıldını soluosun bıraz daha calıssan 2 parmağa felen gecsen emın olkı p... kolaylıkla alıcaksın hem sen baslamıssın bıyerden sonunu getırısen basarılı olursun

Orta parmagımı alıyorum ama cok çok rahat deil ona birazdaha alışamalıyım gibi geliyor.fakat en az yarım saat egzersiz demişler burada.o yarım saat boyunca nasıl bi yol izliyorsunuz? Biraz ayrıntı verbilirmisiniz mahsuru yoksa..

Sana da gunaydin zambakcim...egzersizlere baslamissin bak dusundugun kadar zor degilmis yapilabilirmis dimi))p..sin yarisinda takilan pek cok arkadasim sonrasinda egzersizlerle basardilar tatlim sen neden basarmiyasin ki..isaret parmagiyla gitgeller yapmaya calis sonrasinda da iki parmaga gecersin tatlim...

iki parmak bir boğumu da oldu ama devam edemedim yapamazsam diye hüsrana uğramaktan korktum ama bu bile beni mutlu etmeye yetti :)) egzersize cesaret edemeyen arkadaşlar ertelemeyin hiç korkulduğu gibi birsey değilmiş :)

Canim egzersiz suresi senin kendini rahat hissedicegin an bitirebilicegin bi sure bence..yani yarim saat yapicaksin diye bi sart yok...mesela ben baslarken biraz zorlandiysam yaptiktan sonra gitgellerde rahatladiysam egzersizi bitiriyodun yani rahatca yapabildigimi gorunce birakiyodum veya bi sonraki asamayi deniyodum..sen de orta parmakla rhat gitgeller yaptiginda iki parmagi deneyebilirsin...

:2:i
İşaret parmağımı parmağımı alabiliyorum ama rahat deilim çok ona birazdaha çalışmam lazım ama nasıl calıiıcam? Yani mesela yarım saat boyunca oraya giriş çıkış mı yapıcam

iki parmak bir boğumu da oldu ama devam edemedim yapamazsam diye hüsrana uğramaktan korktum ama bu bile beni mutlu etmeye yetti :)) egzersize cesaret edemeyen arkadaşlar ertelemeyin hiç korkulduğu gibi birsey değilmiş :)

Ooh bak ne guselll baslamak bitirmenin yarisi ne de olsa...iki parmak bi bogum yapabildiysen zaten kasilan bolumu gecmissin demektir kendini rahatlatip devam edersen gerisinin bosluk oldugunu goruceksin canim...nefesini al ve verirken ittirmeye calis emi.
.

böyle olunca bugün eş denemesi yapmaya karar verdim canım.iki parmağı tamamen yapınca mı denemeliyim yoksa bilemedim

cnm ben parma egzersızıyle yendım ıkı parmaktan sonra zeytınyağıla ıle es denmesınde basaırlı oldum aparat hıc denemdım ama burdaı arkadaslar mesela kulak copune pecete sarıp strecleyıp denıo baslarda zamanla sonra mumu streclıolar kalınlasıtıolar 10 cmden sonra basarılı olurolar tatlım

canım tşk ederim.galiba yön sorunu var bizde.ben üstte yapamıyorum eşim üstte oluyo.acaba benmi üstte olsam daha iyi olur ..offf çözmek istiyorum artık bu bilmeceyi :))

canım benım sen uste ıol ve esınının p... elınle vajınana ıttır sne yonlendır opo yonune doğru egzersız yapar gıbı cnm ınan cok basıt bumuymus dıceksın

Anladım canım doğru söylüyorsun! Peki nü aparatları eczanelerden mi alıyorsunuz?bu arada siz yemiştiniz değil mi bu illetı umarım ben de yenenilirim.aslında doktora gitmeyı düşünüyordum ama burayı bulduktan bu yollada yenebileceğime inandım

Egzersize gecen hafta basladim ilk ucgun parmagimi iceri tam alamadım sonra grip oldum kendimi kötü hissedince egzersizi bıraktım simdide adet olmam gerekiyordu olmadim bi ağırlık var nezaman başlamaya karar versem hep bir engel cikiyo ne yapacağım bilemiyorum

Canim biz mumdan kendimiz hazirliyoduk yurtdisinda dilator set diye setler satiliyo ama biz kendimiz mumlari yumusatip birbirine yapistirarak hazirliyoduk...biz yendiysek sende yenersin...ben yeneli 6seneyi gecti canim forumlarda yazmayi birakmistim ama bi yakinimda bu sorundan muzdarip olunca onunla birlikte tekrar yazmaya basladim kizimdan vakit buldukca tabiiibu arada sloganimizi unutma ben yendiysem sen de yenersin ve basari parmaklarinin ucunda....doktorada gidebilirsin tabi ama bi butda ayni sorundan yakinan kisiler olarak birbirimiZin doktoru dert ortagi oluyoruz ayni sorunu yasadigimiz icin birbirimizi daha iyi anliyoruz:) sen de sakin umitsizlige kapilma ve egzersizleri erteleme tatlim...

Engeller hep cikar beynimiz vajiyi yenmeyelim diye hep oyunlar oynar ama kararli oldugumuzda bu engelleri asmakta kolay tatlim...simdi regl olucaksin herhalde,bak reglden sonra kaslar daha yumusak oldugu icin baslaman daha kolay olur ama sen kendini koyverme yapamiyorum diye onune setler cekme...eger bu egzersizlere inanirsan o zaman hersey daha kolay olur...burdan ayrilmamaya calis hep oku yaz biseyler uzaklasirsan tekrar baslaman zor olur o yuzden icindeki hevesi dinc tutmaya calis ki reglden sonra hemen sen de baslayabilesi

kkaderim her yerde seni arıyorummm (

Haklisin canim ama artik bebek ozlemi cekiyorum anne olmayı cok istiyorum sanki o yuzden daha cok aci cekiyorum

Ozama
N hemen o parmakla başlıyorum egzersizlere. Daha sonra 2 parma k değilmi peki onu nasıl alıcam? Prez. Geçirip filan diye okumuştum ama ole mi yapıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…