- 31 Mart 2011
- 567
- 9
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.361
kızlar günaydın...iki parmak iki bogum makas yapabiliyorum eş denemesi yaptık biraz girdi ama cok yandı.devamı olurmu bilemiyorum korku degilde o yanma beni mafetti.yanma 20-25 dk falan sürdü.z.yag kullandık.acaba tamamını alabilirmiyim.bi fikir veren olurmu??yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden tşkler.
mrb bende yağla denemeye çalşyrm ama olmuyo egzersiz yapamam çünkü düşününce bile korkuyorum neyapmalıyım,sen nasıl yendin
canım neguzle parmakları alabaıldını soluosun bıraz daha calıssan 2 parmağa felen gecsen emın olkı p... kolaylıkla alıcaksın hem sen baslamıssın bıyerden sonunu getırısen basarılı olursun
günaydın kızlar :)) penisin yarısını alabiliyordum ama tamamı olmuyordu egzersize başlayayım dedim ona da cesaret edemiyordum bugün de işaret parmağımın tamamını alabildim z.yağı ile yaptım.korkumu yendim :)
Sana da gunaydin zambakcim...egzersizlere baslamissin bak dusundugun kadar zor degilmis yapilabilirmis dimi))p..sin yarisinda takilan pek cok arkadasim sonrasinda egzersizlerle basardilar tatlim sen neden basarmiyasin ki..isaret parmagiyla gitgeller yapmaya calis sonrasinda da iki parmaga gecersin tatlim...
Orta parmagımı alıyorum ama cok çok rahat deil ona birazdaha alışamalıyım gibi geliyor.fakat en az yarım saat egzersiz demişler burada.o yarım saat boyunca nasıl bi yol izliyorsunuz? Biraz ayrıntı verbilirmisiniz mahsuru yoksa..
Canim burda olduguna gore sen de yenmek icin bi adim attin demektir artik gerisi de yavas yavas gelir...oncelikle egzersiz hic yapmadiysan vajiyi inceleyerek baslayabilirsin...aynanin karsisina gecip sanki buyuk tuvaletin varmis gibi ikindiginda deligi fark ediceksin...iste bizim butun amacimiz o delige biseyler girebildini beynimize kabul ettirmeye calismak...sonrasinda istersen bebeyagiyla istersen medikalcilerden bulabilecegin ultrason jeliyle egzersizlere isaret veya serce parmaginla baslayabilirsin tatlim
iki parmak bir boğumu da oldu ama devam edemedim yapamazsam diye hüsrana uğramaktan korktum ama bu bile beni mutlu etmeye yetti :)) egzersize cesaret edemeyen arkadaşlar ertelemeyin hiç korkulduğu gibi birsey değilmiş :)
Ooh bak ne guselll baslamak bitirmenin yarisi ne de olsa...iki parmak bi bogum yapabildiysen zaten kasilan bolumu gecmissin demektir kendini rahatlatip devam edersen gerisinin bosluk oldugunu goruceksin canim...nefesini al ve verirken ittirmeye calis emi.
.
avesra canım banada yardım edermisin?aparat nasıl yapabilirim.eşimle denedik az bişey oldu ama tabi ne yarısı ne tamamı azcık bişey.galiba sadece başı ve yanma cok oldu.galiba aparat yapmam sart.iki parmak iki bogum makas yapıorum ama aparat nasıl yapılır bilmiyorum yardım edermisin lütfen.
canım tşk ederim.galiba yön sorunu var bizde.ben üstte yapamıyorum eşim üstte oluyo.acaba benmi üstte olsam daha iyi olur ..offf çözmek istiyorum artık bu bilmeceyi :))
Canim egzersiz suresi senin kendini rahat hissedicegin an bitirebilicegin bi sure bence..yani yarim saat yapicaksin diye bi sart yok...mesela ben baslarken biraz zorlandiysam yaptiktan sonra gitgellerde rahatladiysam egzersizi bitiriyodun yani rahatca yapabildigimi gorunce birakiyodum veya bi sonraki asamayi deniyodum..sen de orta parmakla rhat gitgeller yaptiginda iki parmagi deneyebilirsin...
Anladım canım doğru söylüyorsun! Peki nü aparatları eczanelerden mi alıyorsunuz?bu arada siz yemiştiniz değil mi bu illetı umarım ben de yenenilirim.aslında doktora gitmeyı düşünüyordum ama burayı bulduktan bu yollada yenebileceğime inandım
Egzersize gecen hafta basladim ilk ucgun parmagimi iceri tam alamadım sonra grip oldum kendimi kötü hissedince egzersizi bıraktım simdide adet olmam gerekiyordu olmadim bi ağırlık var nezaman başlamaya karar versem hep bir engel cikiyo ne yapacağım bilemiyorum
canım bak o sıvı beyaz sütkesiği gibiyse, kaşıntı ve yanma yapıyorsa uzun süreli geçmeyen, demek ki mantardır, yok hayır bu etkiler yok diyorsan, vajinanın en iyi temizleyicisi kendi sıvısıdır ve vajina o sıvıyı salgılar, muhtemelen o sıvıdır, birçok arkadaş denedi bildiğim kadarıyla kimseye mantar yapmadı ama sana kalmış tercih istersen kayganlaştırıcı kullan, ama mantarda gözünü korkutmasın, başlarda ben sadece eş denemesinde öneriyordum ama arkadaşlar egzersizde de denediler hep ben dene diyemem ama deneyenlerinde şikayetçi olduğunu hatırlamıyorum. senin gibi acaba mantar mı oldu diyenlerede sordum kaşıntı var mı süt kesiği gibi hayır dediler, tamam o zaman vajinanın kendi temizleme sıvısıdır dedim.
Engeller hep cikar beynimiz vajiyi yenmeyelim diye hep oyunlar oynar ama kararli oldugumuzda bu engelleri asmakta kolay tatlim...simdi regl olucaksin herhalde,bak reglden sonra kaslar daha yumusak oldugu icin baslaman daha kolay olur ama sen kendini koyverme yapamiyorum diye onune setler cekme...eger bu egzersizlere inanirsan o zaman hersey daha kolay olur...burdan ayrilmamaya calis hep oku yaz biseyler uzaklasirsan tekrar baslaman zor olur o yuzden icindeki hevesi dinc tutmaya calis ki reglden sonra hemen sen de baslayabilesi
OzamaCanim biz mumdan kendimiz hazirliyoduk yurtdisinda dilator set diye setler satiliyo ama biz kendimiz mumlari yumusatip birbirine yapistirarak hazirliyoduk...biz yendiysek sende yenersin...ben yeneli 6seneyi gecti canim forumlarda yazmayi birakmistim ama bi yakinimda bu sorundan muzdarip olunca onunla birlikte tekrar yazmaya basladim kizimdan vakit buldukca tabiiibu arada sloganimizi unutma ben yendiysem sen de yenersin ve basari parmaklarinin ucunda....doktorada gidebilirsin tabi ama bi butda ayni sorundan yakinan kisiler olarak birbirimiZin doktoru dert ortagi oluyoruz ayni sorunu yasadigimiz icin birbirimizi daha iyi anliyoruz:) sen de sakin umitsizlige kapilma ve egzersizleri erteleme tatlim...