Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kkaderim sakın vazgeçme. Nasil ki bize bu sorunla basetemeye çalışırken vazgeçmeyin diyorsun. Ben de sana diyorum. Kimin ne düşündüğü ne yazdığı önemli mi boşver. Kem soz sahibine aittir. Ben bu sayfayı bulmadan önce bi dr buldum görüşmeye gidecektim fiyati öğrendim. 2.5- 4 bin arası dedi. Inan o dönem izin alabilseydim yine gidecektim. Taksitle falan öderim diyordum. İzin alamadım bu süreçte netten araştırırken buldum burayı uzunca bi süre okudum. Cesaretimi toplamaya çalıştım. Bi kac gun arayla iki deneme yaptım serçe parmak bile yureklendirdi. Ama içim çekiliyor gibi oluyordu dayanamadım bıraktım. Ama hergün okudum başarı Hikayelerini. Sonra bigün bunun erteleme hastalığı olduğunu öğrendim ve yeniden karar verdim. Elini suremeyen ben on cm aparata başladım dün. Demeye çalıştığım artık dr a gitmek gibi bir niyetim yok. Buradaki arkadaşlar ile beraber hep birlikte üstesinden gelicez. Bu durum belki bu problem den para kazanamayan bazı dr larin isine gelmiyor. İşini dürüstçe yapanlari tenzih ediyorum. bizim bu acziyetimizi para kaynağı olarak görüp bir yerine on isteyenlere sözüm. Her meslekte iyiede kotu de var. Buradaki desteği yeterli görmeyip profesyonel destek alanları da Rabbim işini layıkıyla yapan ehil kişilerle karsilastirsin.
Vazgeçmek yok
Yanındayız. ..

canım Allah razı olsun bende böyle düşünüyorum, 1 senedir olan konu nerdeyse, google a vajinismus yazınca seçeneklerde bile görünmüyor, illaki vajinismusu zeytinyağı dediğinde görünüyor, demek ki bilen birisi diyorum, ya burda da var bizimle alay eden bayanlar , ya onlar yada bazı evet dürüst olanları tenzih ediyorum, bizden rahatsız olan dr yanlıları,başka açıklaması yok,çünkü liste hızlanmaya başlayınca o siteye düştük. konu kapandı mutlu olsunlar, dün o siteden biris gelmiş, yok orda kimse sizinle alay etmedide her yerde çürük yumurta çıkar, biz yok vajina florası bilmem ne,bak şuan onlara gerizekalılar demek istiyorum ama bizim sitede a desek ceza geliyor, onlar bizim mahremimize neler yazıyorlar , sanal aleminde zorbası var demek ki.her istediklerini nasıl yazabiliyorlar anlamıyorum ben.

Son düzenleme:
mesela ben kucucuk bir yerde oturuyorum herkez herkezi taniyor... cevresi genis birileri icin zor bir durum... hadi ben sorun yapmiyorum... isin diger boyutu; .eczaneye gidip kayganlastirici aliyorum 20 tl.. minicik paket 1 hafta bile yeterli gelmiyor... kac yuz tl kazandirdim o firmaya bilmiyorum... biraz daha cekingen ,aile cevresi genis biri hayatta alamaz o ilaci... simdi koyde kasabada oturanlar icin eczaneye gidemeyenler icin parasi olmayanlar icin zeytinyagi harika bir sey.. ben kayganladtirici aliyorum ama o kadar parayi bulamayan var, bulsa bile esi ' ne gerek var ' diyen var... dugun borclarinin ustune ayda 150 tl kayganlastirici parasi vermek istemeyebilirler... aslinda butun saldirilarin amaci tek gerisi faso fiso ; Eglence ... o kadar siglar ki insanlarin caresizligi uzerinden egleniyorlar...bundan sonrakiler pek ihtimal dahilinde degil.. 2. 4000 tl doktora verecegine basit bir yontemle bu isi halletmis olman bazi paragoz ahlaksiz doktorlarin isine gelmiyor. 3. Tabii ki kayganladtirici ilaclarinin sahipleri... dedigim gibi 200 tl ni kayganlastiriciya vermek yerine zeytinyagi da nereden cikmis... bu arada ben zeytinyagi kullanmiyorum ama kullanip ta sifa bulmus birilerine yapilan bu hakaretleri kabul etmiyorum... yine tekrar ediyorum amac eglence, girgir ,samata ,ergen geyikleri ...baska bi sey degil...

canım kayganlaştırıcı da kullandık yazdım ben oraya kaç arkadaş aynı tepkiyi verdi, evet kayganlaştırıcı işe yaramıyor diye, bende ilkönce kayganlaştırıcı aldım kutunun yarısını kullandım belki yok yapış yapış iğrenç birşey, marka da birşeydi, 34 lira verdim bende az mı, 200 liralık mı almak gerekiyormuş,biz herşeyi düşünüyoruz kezban falan demişler, hepimizde okumuş insanlarız, mevkilerimiz var, şuan atanmamış olsakta, kpss ye çalışmaya bakıyor çok şükür, onlar düşünsün sabahtan akşama kadar görev edinmişler....

Son düzenleme:
Yalvaririm Allah rızası için bana akıl verin yardım edin. 3 aydir evliyim. Parmak egzersizinde sıkıntı yaşamıyorum. Kasmiyorum kendimi. Ama eş denemesi hep hüsran. Ağrı kesici kas gevsetici vazelinli sicak suya oturma anestol zeytinyagi hepsini ama hepsini denedim. Bacaklarimi kasmadim penisin vajinama yaklasmasina izin veriyorum ama bir noktadan sonra ilerlemiyor ve felaket canım aciyor. Sanki yaraya tuz bastirircasina hemde. Doktorumu aradim az önce kızlık zarın kalın olabilir gel bakalim diyo. Çok korkuyorum. Acaba gerçekten kalin mi. Yoksa bu psikolojik mi bilemedim. Kalın olsa parmağımi böyle rahat sokar mıydım onu da bilmiyorum. Ya doktor boş yere anestezi ile kızlık zarımı alirsa. Ya bu kabus gecmezse. Nolur yardim edin. Çıldıracagim yoksa :'(

Haklisin canim ama artik bebek ozlemi cekiyorum anne olmayı cok istiyorum sanki o yuzden daha cok aci cekiyorum:KK43:

Canim bebek ozlemi zor bilirim uzun tup bebe denemelerinden sonra anne olmus biri olarak daha iyi bilirim...ama eger yenmeden anne olsan bile bu sorun varoldukca hep bi tedirginlik olucak icinde....o yuzden sen de daha fazla ertelemeden basla egzersizlerine...esini mutlu gormek icin,o kucucuk kalbin icinde attigini hissetmek icin bi an once baslamalisin ve bu sefer hic birakmadan devam etmelisin:KK66:)))

hayrıdr kuzum ne oluyor ben bısye anlamadım:KK52::KK52:

yenenlerin listesi uzayınca birileri rahatsız oldu belliki ekşi sözlüğe düşürdüler konuyu, bende kızlar tedirgin olmasın diye yetkililerden haber bekleyim o sırada içeriği boşaltayım dedim ceza aldım , ayrıca konu kapandı tatlım,birsürü küfür edildi adımıza onlar da o kişilerin yanına kar kaldı.

Son düzenleme:
kaderimm cnm birakmq bizi burdakilerin hepimizn sana ihtiyaci var kndini bilmez insanlar icn sikma canini

canım benim Allah razı olsun,amacımız bir olsada burda egzersiz konuşuluyor ben bu yüzden karışıklık olmasın diye açmıştım o konuyu, tabiki herzaman sorularınız olursa destek olurum.

Yalvaririm Allah rızası için bana akıl verin yardım edin. 3 aydir evliyim. Parmak egzersizinde sıkıntı yaşamıyorum. Kasmiyorum kendimi. Ama eş denemesi hep hüsran. Ağrı kesici kas gevsetici vazelinli sicak suya oturma anestol zeytinyagi hepsini ama hepsini denedim. Bacaklarimi kasmadim penisin vajinama yaklasmasina izin veriyorum ama bir noktadan sonra ilerlemiyor ve felaket canım aciyor. Sanki yaraya tuz bastirircasina hemde. Doktorumu aradim az önce kızlık zarın kalın olabilir gel bakalim diyo. Çok korkuyorum. Acaba gerçekten kalin mi. Yoksa bu psikolojik mi bilemedim. Kalın olsa parmağımi böyle rahat sokar mıydım onu da bilmiyorum. Ya doktor boş yere anestezi ile kızlık zarımı alirsa. Ya bu kabus gecmezse. Nolur yardim edin. Çıldıracagim yoksa :'(

Canim doktora gitmen aklindaki acaba kizlik zarim kalinda onfan mi olmuyo sorusunu yok etmek icin gerekli olabilir...ama ben boyle bi sorunun oldugunu sanmiyorum...ben de basarma evresinde egzersizde rahattim ama p...s denemesinde aci hissediyodum benim icin bu asamayi asmak p...se yakin kalinliktaki aparatla egzersiz yapinca oldu...bu egzersiz sayesinde bunla yapabiliyosam p...sle de yapabilirim dedim..sende parmakta rahatsan benim gibi yaparak sobrasinda p...s deneyebilirsin tatlim...p...sin olmamasinin nedeni aciycak dusuncesiyle kendini hala kasiyo olman...o yuzden aparat asam?asini da yapsan senin icin daha kolay olur...dedigim gibi zarinin kalin oldugunu dusunmuyorum sadece korkularimiz kocamannn:KK43:

canım bak kendini sıkarken ilerletmeye çalışıyorsan canın yanar,ıkınarak ama güçlü ıkınarak devam et, hem zaten zar 1.5 cm kadar vajina girişinden uzak,bence gereksiz bir operasyon yaptırma derim, kayganlaştırıcıyı yada zeytinyağını, vajina içine sürüyorsun değil mi? vajina girişine sürüp bırakma.eşinede sürün ama. ıkınırak ilk girişi yaparsın sonra derin derin nefes alıp yavaşça ver, hani o nefes verirken rahatlama gevşeme var ya o anda serbest kaldığı için hemen ilerletebilirsin.

:KK28:
Ozama
N hemen o parmakla başlıyorum egzersizlere. Daha sonra 2 parma k değilmi peki onu nasıl alıcam? Prez. Geçirip filan diye okumuştum ama ole mi yapıyım??

Afferin sana hemen basla ki sevkin kirilmasin tatlim:KK66:))
Eger git gellerde rahatsan sonrasinda iki parmak..isaret ve orta parmagini kus isareti gibi yaparak veya yanyana olucak sekilde deneyebilirsin...egee tedirgin olursan pre...e de gecirebilirsin ama cokta gerekli degil canin...nasil rahat ediyosan oyle dene bol jel veya bebeyagi surmeyi ihmal wtme....

Canim doktora gitmen aklindaki acaba kizlik zarim kalinda onfan mi olmuyo sorusunu yok etmek icin gerekli olabilir...ama ben boyle bi sorunun oldugunu sanmiyorum...ben de basarma evresinde egzersizde rahattim ama p...s denemesinde aci hissediyodum benim icin bu asamayi asmak p...se yakin kalinliktaki aparatla egzersiz yapinca oldu...bu egzersiz sayesinde bunla yapabiliyosam p...sle de yapabilirim dedim..sende parmakta rahatsan benim gibi yaparak sobrasinda p...s deneyebilirsin tatlim...p...sin olmamasinin nedeni aciycak dusuncesiyle kendini hala kasiyo olman...o yuzden aparat asam?asini da yapsan senin icin daha kolay olur...dedigim gibi zarinin kalin oldugunu dusunmuyorum sadece korkularimiz kocamannn:KK43:

slm boncukk sna bi sorum olcak sen nekadarlik evliyken bu sorunu astin anladigim kadariyla cocugun var allah uzun omur hayirli omur nasip etsin sanada ve esinede bn bir ay once astim bu sorunumu bes yillk evliyim yalniz hala aliamadm cok sik denemiyorz on gunde bir falan yani esimde istek yok bndede tabi bide esim surtunerek bosalmaya alismis vajinaya daha bosalamadi ben biran once anne plmk istiyorm duzene girermi iliskim esim vajinaya bosalmaya alisabilirmi snce nasil bi yol izlemeliyim

yenenlerin listesi uzayınca birileri rahatsız oldu belliki ekşi sözlüğe düşürdüler konuyu, bende kızlar tedirgin olmasın diye yetkililerden haber bekleyim o sırada içeriği boşaltayım dedim ceza aldım , ayrıca konu kapandı tatlım,birsürü küfür edildi adımıza onlar da o kişilerin yanına kar kaldı.

sozluktekı yazılanları okudum ve okadar kınadımkı ınsanın basına gelmedı anlamaz halınden ama allah onların basına verırse bunu onlar napıcaklar bakalım bız her seyı denedık bu hastalığı yenmek ıcın onlarda bu durumda olsa onlarda denerdı emınım..ama anlamazlar ınsan halınden oyuzden allah buyuk kuzummmmmmmm konusulanlar kımsenın yanına kalmazz

sozluktekı yazılanları okudum ve okadar kınadımkı ınsanın basına gelmedı anlamaz halınden ama allah onların basına verırse bunu onlar napıcaklar bakalım bız her seyı denedık bu hastalığı yenmek ıcın onlarda bu durumda olsa onlarda denerdı emınım..ama anlamazlar ınsan halınden oyuzden allah buyuk kuzummmmmmmm konusulanlar kımsenın yanına kalmazz

ben dedim zaten bunu yazan erkekler kendi başlarına gelse eminim hangi yol varsa denerler , öyle saçma falan da demezler.kalmasın inşallah yanlarına, arkadaşlarımızı tdirgin ettiler. onları okudukça yazdığım herşey aptalce geldi, bizde biliyoruz anlatırken çok saçma ve zor oluyor kurduğumuz cümleler, örnekler bulmaya çalışıyoruz belki daha iyi anlaşılır diye betimleme yapıyoruz, ama herşey rahatsız etmiş onları.Allah büyüktür ama ona havale ediyorum.

slm boncukk sna bi sorum olcak sen nekadarlik evliyken bu sorunu astin anladigim kadariyla cocugun var allah uzun omur hayirli omur nasip etsin sanada ve esinede bn bir ay once astim bu sorunumu bes yillk evliyim yalniz hala aliamadm cok sik denemiyorz on gunde bir falan yani esimde istek yok bndede tabi bide esim surtunerek bosalmaya alismis vajinaya daha bosalamadi ben biran once anne plmk istiyorm duzene girermi iliskim esim vajinaya bosalmaya alisabilirmi snce nasil bi yol izlemeliyim

Bende beş yıllık evliyim benim eşimdede hiç istek yok onda olmayınca bende yapmak istemiyorum zaten benim için kolay değil zevk almıyorum yanma oluyor ve bir türlü pozisyon değiştiremedik sadece benim üstte olduğum pozisyonda oluyor o da zorlayarak ne yapıcağımı şaşırdım doktor tedavi bitti dedi ben ne zevk alıyorum nede kolaylıkla oluyor yani eşimde zaten istek yok adam kendini işe vermiş başka bir şey düşünmüyor beş yıldır bu kadar iş düşkünü olmasaydı zaten böyle olmazdık bence :KK43: yani pozisyon nasıl değiştircez zaten eşimin üstte olduğu pozisyonda hiç girmiyor nasıl girecek bilmiyorum şaşırdım kaldım... Çok mutsuzum anne olmak istiyorum bu şartlarda zor gibi ben galiba hep böyle yalnız yaşamaya mahkumum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ben dedim zaten bunu yazan erkekler kendi başlarına gelse eminim hangi yol varsa denerler , öyle saçma falan da demezler.kalmasın inşallah yanlarına, arkadaşlarımızı tdirgin ettiler. onları okudukça yazdığım herşey aptalce geldi, bizde biliyoruz anlatırken çok saçma ve zor oluyor kurduğumuz cümleler, örnekler bulmaya çalışıyoruz belki daha iyi anlaşılır diye betimleme yapıyoruz, ama herşey rahatsız etmiş onları.Allah büyüktür ama ona havale ediyorum.

bosver kuzum bız utanmayalım onlar utansın yazdıklarından.benımde vajınama parak sokcağım olsem aklıma gelmezdı oyle seymı olur derdım ama oluyomus ıste ınsanın buyuk konusmaması lazımmıs.bız burda utanmayarak cekınmeyerke arkadaslaırmıza yardımımız olsun dıye her denedımız yontemı yazdık ve bırcok kısıyıde sevındırdık her sey para deıl bırazda dua onemlı olan ama onlar duadan ne anlar......yardımlara devam cnm yılmak yok:KK16:

Canim daha 1ay olmus ve cok sik yapmiyormussuuz...daha alisamamis olman gayet normal...ben 7aylik evliyken egzersizlere baslamis 8.ayimda da yenmistim...simdi 7senelik evliyim ...sen ve esin 5sene bu sorunla yasamissinuz aliskanliklardan vazgecmekte ha deyince olucak sey degul biliyisun..eslerimiz bize nasil sure verdiler asmamiz icin bekledilerse bizde biraz zaman vercez ki bu surece de alissinlar...hemen pat diye iliskiye alismakta kolay olmuyo arada teklemeler yasayabiliyoruz ama zaman icersinde hersey rayina oturuyo...ben ilk 3ay sadece basardigim sekilde ustte yapabilmistim bu evreyi atlatinca ustte olduysa her sekil olur diye dusunmeye basliyosun ve oldugunu gorunce daha da rahatliyosun..esinde zamanla onda ki cocuk istegi de arttikca birlesmeye yanasicaktir hic uzme kendini...biz ne dersek diyelim herseyin bi saati var ve vakti geldiginde nasil basardiysan vakit gelince minik bi yavrunda olucak..ama herseyin basi sabir be guzelim:KK66:

Bende beş yıllık evliyim benim eşimdede hiç istek yok onda olmayınca bende yapmak istemiyorum zaten benim için kolay değil zevk almıyorum yanma oluyor ve bir türlü pozisyon değiştiremedik sadece benim üstte olduğum pozisyonda oluyor o da zorlayarak ne yapıcağımı şaşırdım doktor tedavi bitti dedi ben ne zevk alıyorum nede kolaylıkla oluyor yani eşimde zaten istek yok adam kendini işe vermiş başka bir şey düşünmüyor beş yıldır bu kadar iş düşkünü olmasaydı zaten böyle olmazdık bence :KK43: yani pozisyon nasıl değiştircez zaten eşimin üstte olduğu pozisyonda hiç girmiyor nasıl girecek bilmiyorum şaşırdım kaldım... Çok mutsuzum anne olmak istiyorum bu şartlarda zor gibi ben galiba hep böyle yalnız yaşamaya mahkumum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canim tedavi bitti dedigine gore demek ki burdan sonrasi senin rahatlamana bakiyo..hemen kolaylikla olmasini hele istegin yoksa birden yapivermeyi bekleme..esini de suclama belki seni uzmemek icin ustune dusmemistir...esinin ustte oldugu p..syonda da olur ama sen basardigin sekilde biraz devam et sonrasinda bol jelle o sekilde de olur...İdiye soyledigim gibi hersyin basi sabir unutma vakit geldiginde sen de anne olucakdin sadece o zamana kadar bazi imtihanlardan gecmek gerekiyo:KK66:

Msjina cvp vermeye calistim ama yapamadim nasil yanitliyabiliyorum bilgi vrrirmisn?????

Mavikiz bak Avesra da yenmis arkadaslarimizdan sende asamalarini paylas ki sana da yardimci olmaya calissinlar...

Kizlar mavikiz benim bi yakinim sizleri okuyatak egzersizlere basladi yardimlarinizi esirgemeyeceginizi dusunuyorum:KK66:)

X