- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.381
Kkaderim sakın vazgeçme. Nasil ki bize bu sorunla basetemeye çalışırken vazgeçmeyin diyorsun. Ben de sana diyorum. Kimin ne düşündüğü ne yazdığı önemli mi boşver. Kem soz sahibine aittir. Ben bu sayfayı bulmadan önce bi dr buldum görüşmeye gidecektim fiyati öğrendim. 2.5- 4 bin arası dedi. Inan o dönem izin alabilseydim yine gidecektim. Taksitle falan öderim diyordum. İzin alamadım bu süreçte netten araştırırken buldum burayı uzunca bi süre okudum. Cesaretimi toplamaya çalıştım. Bi kac gun arayla iki deneme yaptım serçe parmak bile yureklendirdi. Ama içim çekiliyor gibi oluyordu dayanamadım bıraktım. Ama hergün okudum başarı Hikayelerini. Sonra bigün bunun erteleme hastalığı olduğunu öğrendim ve yeniden karar verdim. Elini suremeyen ben on cm aparata başladım dün. Demeye çalıştığım artık dr a gitmek gibi bir niyetim yok. Buradaki arkadaşlar ile beraber hep birlikte üstesinden gelicez. Bu durum belki bu problem den para kazanamayan bazı dr larin isine gelmiyor. İşini dürüstçe yapanlari tenzih ediyorum. bizim bu acziyetimizi para kaynağı olarak görüp bir yerine on isteyenlere sözüm. Her meslekte iyiede kotu de var. Buradaki desteği yeterli görmeyip profesyonel destek alanları da Rabbim işini layıkıyla yapan ehil kişilerle karsilastirsin.
Vazgeçmek yok
Yanındayız. ..
mesela ben kucucuk bir yerde oturuyorum herkez herkezi taniyor... cevresi genis birileri icin zor bir durum... hadi ben sorun yapmiyorum... isin diger boyutu; .eczaneye gidip kayganlastirici aliyorum 20 tl.. minicik paket 1 hafta bile yeterli gelmiyor... kac yuz tl kazandirdim o firmaya bilmiyorum... biraz daha cekingen ,aile cevresi genis biri hayatta alamaz o ilaci... simdi koyde kasabada oturanlar icin eczaneye gidemeyenler icin parasi olmayanlar icin zeytinyagi harika bir sey.. ben kayganladtirici aliyorum ama o kadar parayi bulamayan var, bulsa bile esi ' ne gerek var ' diyen var... dugun borclarinin ustune ayda 150 tl kayganlastirici parasi vermek istemeyebilirler... aslinda butun saldirilarin amaci tek gerisi faso fiso ; Eglence ... o kadar siglar ki insanlarin caresizligi uzerinden egleniyorlar...bundan sonrakiler pek ihtimal dahilinde degil.. 2. 4000 tl doktora verecegine basit bir yontemle bu isi halletmis olman bazi paragoz ahlaksiz doktorlarin isine gelmiyor. 3. Tabii ki kayganladtirici ilaclarinin sahipleri... dedigim gibi 200 tl ni kayganlastiriciya vermek yerine zeytinyagi da nereden cikmis... bu arada ben zeytinyagi kullanmiyorum ama kullanip ta sifa bulmus birilerine yapilan bu hakaretleri kabul etmiyorum... yine tekrar ediyorum amac eglence, girgir ,samata ,ergen geyikleri ...baska bi sey degil...
yaa kızlar neden kapandı zeytinyağıyla yendim konusu
Haklisin canim ama artik bebek ozlemi cekiyorum anne olmayı cok istiyorum sanki o yuzden daha cok aci cekiyorum
hayrıdr kuzum ne oluyor ben bısye anlamadım
kaderimm cnm birakmq bizi burdakilerin hepimizn sana ihtiyaci var kndini bilmez insanlar icn sikma canini
kkaderim her yerde seni arıyorummm(
Yalvaririm Allah rızası için bana akıl verin yardım edin. 3 aydir evliyim. Parmak egzersizinde sıkıntı yaşamıyorum. Kasmiyorum kendimi. Ama eş denemesi hep hüsran. Ağrı kesici kas gevsetici vazelinli sicak suya oturma anestol zeytinyagi hepsini ama hepsini denedim. Bacaklarimi kasmadim penisin vajinama yaklasmasina izin veriyorum ama bir noktadan sonra ilerlemiyor ve felaket canım aciyor. Sanki yaraya tuz bastirircasina hemde. Doktorumu aradim az önce kızlık zarın kalın olabilir gel bakalim diyo. Çok korkuyorum. Acaba gerçekten kalin mi. Yoksa bu psikolojik mi bilemedim. Kalın olsa parmağımi böyle rahat sokar mıydım onu da bilmiyorum. Ya doktor boş yere anestezi ile kızlık zarımı alirsa. Ya bu kabus gecmezse. Nolur yardim edin. Çıldıracagim yoksa :'(
Yalvaririm Allah rızası için bana akıl verin yardım edin. 3 aydir evliyim. Parmak egzersizinde sıkıntı yaşamıyorum. Kasmiyorum kendimi. Ama eş denemesi hep hüsran. Ağrı kesici kas gevsetici vazelinli sicak suya oturma anestol zeytinyagi hepsini ama hepsini denedim. Bacaklarimi kasmadim penisin vajinama yaklasmasina izin veriyorum ama bir noktadan sonra ilerlemiyor ve felaket canım aciyor. Sanki yaraya tuz bastirircasina hemde. Doktorumu aradim az önce kızlık zarın kalın olabilir gel bakalim diyo. Çok korkuyorum. Acaba gerçekten kalin mi. Yoksa bu psikolojik mi bilemedim. Kalın olsa parmağımi böyle rahat sokar mıydım onu da bilmiyorum. Ya doktor boş yere anestezi ile kızlık zarımı alirsa. Ya bu kabus gecmezse. Nolur yardim edin. Çıldıracagim yoksa :'(
Ozama
N hemen o parmakla başlıyorum egzersizlere. Daha sonra 2 parma k değilmi peki onu nasıl alıcam? Prez. Geçirip filan diye okumuştum ama ole mi yapıyım??
Canim doktora gitmen aklindaki acaba kizlik zarim kalinda onfan mi olmuyo sorusunu yok etmek icin gerekli olabilir...ama ben boyle bi sorunun oldugunu sanmiyorum...ben de basarma evresinde egzersizde rahattim ama p...s denemesinde aci hissediyodum benim icin bu asamayi asmak p...se yakin kalinliktaki aparatla egzersiz yapinca oldu...bu egzersiz sayesinde bunla yapabiliyosam p...sle de yapabilirim dedim..sende parmakta rahatsan benim gibi yaparak sobrasinda p...s deneyebilirsin tatlim...p...sin olmamasinin nedeni aciycak dusuncesiyle kendini hala kasiyo olman...o yuzden aparat asam?asini da yapsan senin icin daha kolay olur...dedigim gibi zarinin kalin oldugunu dusunmuyorum sadece korkularimiz kocamannn
yenenlerin listesi uzayınca birileri rahatsız oldu belliki ekşi sözlüğe düşürdüler konuyu, bende kızlar tedirgin olmasın diye yetkililerden haber bekleyim o sırada içeriği boşaltayım dedim ceza aldım , ayrıca konu kapandı tatlım,birsürü küfür edildi adımıza onlar da o kişilerin yanına kar kaldı.
sozluktekı yazılanları okudum ve okadar kınadımkı ınsanın basına gelmedı anlamaz halınden ama allah onların basına verırse bunu onlar napıcaklar bakalım bız her seyı denedık bu hastalığı yenmek ıcın onlarda bu durumda olsa onlarda denerdı emınım..ama anlamazlar ınsan halınden oyuzden allah buyuk kuzummmmmmmm konusulanlar kımsenın yanına kalmazz
slm boncukk sna bi sorum olcak sen nekadarlik evliyken bu sorunu astin anladigim kadariyla cocugun var allah uzun omur hayirli omur nasip etsin sanada ve esinede bn bir ay once astim bu sorunumu bes yillk evliyim yalniz hala aliamadm cok sik denemiyorz on gunde bir falan yani esimde istek yok bndede tabi bide esim surtunerek bosalmaya alismis vajinaya daha bosalamadi ben biran once anne plmk istiyorm duzene girermi iliskim esim vajinaya bosalmaya alisabilirmi snce nasil bi yol izlemeliyim
ben dedim zaten bunu yazan erkekler kendi başlarına gelse eminim hangi yol varsa denerler , öyle saçma falan da demezler.kalmasın inşallah yanlarına, arkadaşlarımızı tdirgin ettiler. onları okudukça yazdığım herşey aptalce geldi, bizde biliyoruz anlatırken çok saçma ve zor oluyor kurduğumuz cümleler, örnekler bulmaya çalışıyoruz belki daha iyi anlaşılır diye betimleme yapıyoruz, ama herşey rahatsız etmiş onları.Allah büyüktür ama ona havale ediyorum.
Msjina cvp vermeye calistim ama yapamadim nasil yanitliyabiliyorum bilgi vrrirmisn?????akşi sözlüğün bizim hakkımızdaki yazdığı seyşere tam olarak nerden nasıl bakıyoruz ne yazmamız lazm bi bakmak istedim
slm boncukk sna bi sorum olcak sen nekadarlik evliyken bu sorunu astin anladigim kadariyla cocugun var allah uzun omur hayirli omur nasip etsin sanada ve esinede bn bir ay once astim bu sorunumu bes yillk evliyim yalniz hala aliamadm cok sik denemiyorz on gunde bir falan yani esimde istek yok bndede tabi bide esim surtunerek bosalmaya alismis vajinaya daha bosalamadi ben biran once anne plmk istiyorm duzene girermi iliskim esim vajinaya bosalmaya alisabilirmi snce nasil bi yol izlemeliyim
Bende beş yıllık evliyim benim eşimdede hiç istek yok onda olmayınca bende yapmak istemiyorum zaten benim için kolay değil zevk almıyorum yanma oluyor ve bir türlü pozisyon değiştiremedik sadece benim üstte olduğum pozisyonda oluyor o da zorlayarak ne yapıcağımı şaşırdım doktor tedavi bitti dedi ben ne zevk alıyorum nede kolaylıkla oluyor yani eşimde zaten istek yok adam kendini işe vermiş başka bir şey düşünmüyor beş yıldır bu kadar iş düşkünü olmasaydı zaten böyle olmazdık benceyani pozisyon nasıl değiştircez zaten eşimin üstte olduğu pozisyonda hiç girmiyor nasıl girecek bilmiyorum şaşırdım kaldım... Çok mutsuzum anne olmak istiyorum bu şartlarda zor gibi ben galiba hep böyle yalnız yaşamaya mahkumum
Msjina cvp vermeye calistim ama yapamadim nasil yanitliyabiliyorum bilgi vrrirmisn?????