-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.401
Afferin sana hemen basla ki sevkin kirilmasin tatlim))
Eger git gellerde rahatsan sonrasinda iki parmak..isaret ve orta parmagini kus isareti gibi yaparak veya yanyana olucak sekilde deneyebilirsin...egee tedirgin olursan pre...e de gecirebilirsin ama cokta gerekli degil canin...nasil rahat ediyosan oyle dene bol jel veya bebeyagi surmeyi ihmal wtme....
ben dedim zaten bunu yazan erkekler kendi başlarına gelse eminim hangi yol varsa denerler , öyle saçma falan da demezler.kalmasın inşallah yanlarına, arkadaşlarımızı tdirgin ettiler. onları okudukça yazdığım herşey aptalce geldi, bizde biliyoruz anlatırken çok saçma ve zor oluyor kurduğumuz cümleler, örnekler bulmaya çalışıyoruz belki daha iyi anlaşılır diye betimleme yapıyoruz, ama herşey rahatsız etmiş onları.Allah büyüktür ama ona havale ediyorum.
ben dedim zaten bunu yazan erkekler kendi başlarına gelse eminim hangi yol varsa denerler , öyle saçma falan da demezler.kalmasın inşallah yanlarına, arkadaşlarımızı tdirgin ettiler. onları okudukça yazdığım herşey aptalce geldi, bizde biliyoruz anlatırken çok saçma ve zor oluyor kurduğumuz cümleler, örnekler bulmaya çalışıyoruz belki daha iyi anlaşılır diye betimleme yapıyoruz, ama herşey rahatsız etmiş onları.Allah büyüktür ama ona havale ediyorum.
Canim daha 1ay olmus ve cok sik yapmiyormussuuz...daha alisamamis olman gayet normal...ben 7aylik evliyken egzersizlere baslamis 8.ayimda da yenmistim...simdi 7senelik evliyim ...sen ve esin 5sene bu sorunla yasamissinuz aliskanliklardan vazgecmekte ha deyince olucak sey degul biliyisun..eslerimiz bize nasil sure verdiler asmamiz icin bekledilerse bizde biraz zaman vercez ki bu surece de alissinlar...hemen pat diye iliskiye alismakta kolay olmuyo arada teklemeler yasayabiliyoruz ama zaman icersinde hersey rayina oturuyo...ben ilk 3ay sadece basardigim sekilde ustte yapabilmistim bu evreyi atlatinca ustte olduysa her sekil olur diye dusunmeye basliyosun ve oldugunu gorunce daha da rahatliyosun..esinde zamanla onda ki cocuk istegi de arttikca birlesmeye yanasicaktir hic uzme kendini...biz ne dersek diyelim herseyin bi saati var ve vakti geldiginde nasil basardiysan vakit gelince minik bi yavrunda olucak..ama herseyin basi sabir be guzelim
kızzlar napıyorsunuz. adetim biter bıtmez denemelere devam inş. nnezaman bebiş gelicek acaba :)
bosver kuzum bız utanmayalım onlar utansın yazdıklarından.benımde vajınama parak sokcağım olsem aklıma gelmezdı oyle seymı olur derdım ama oluyomus ıste ınsanın buyuk konusmaması lazımmıs.bız burda utanmayarak cekınmeyerke arkadaslaırmıza yardımımız olsun dıye her denedımız yontemı yazdık ve bırcok kısıyıde sevındırdık her sey para deıl bırazda dua onemlı olan ama onlar duadan ne anlar......yardımlara devam cnm yılmak yok
Bende beş yıllık evliyim benim eşimdede hiç istek yok onda olmayınca bende yapmak istemiyorum zaten benim için kolay değil zevk almıyorum yanma oluyor ve bir türlü pozisyon değiştiremedik sadece benim üstte olduğum pozisyonda oluyor o da zorlayarak ne yapıcağımı şaşırdım doktor tedavi bitti dedi ben ne zevk alıyorum nede kolaylıkla oluyor yani eşimde zaten istek yok adam kendini işe vermiş başka bir şey düşünmüyor beş yıldır bu kadar iş düşkünü olmasaydı zaten böyle olmazdık benceyani pozisyon nasıl değiştircez zaten eşimin üstte olduğu pozisyonda hiç girmiyor nasıl girecek bilmiyorum şaşırdım kaldım... Çok mutsuzum anne olmak istiyorum bu şartlarda zor gibi ben galiba hep böyle yalnız yaşamaya mahkumum
anliyorm okadar yorldumki bes yilda daha sabrim kalmadi bi sorunla ugrasmaya hayirlisi artk ne bilim ya bian once anne olmk istiyorm bklemkden baska carem yok zatn zamana birakcam artik bide su etraftaki insanlar sussa cock sorup duruyilar zor gercekten zor korkuyorm hic bosalamiycak diye
Canim adetin bitcek ondan sonra da egzersizleri bitirince bebis gelcek insallah...ama hic umitsizlige dusmiycez regl bitene kadar buralarda olmaya yazilanlari takip etmeye devam et reglden sonrada gitsin vaji,gelsin mutlu gunler)))
canım ben bir süre girmeyi düşünmüyorum hakkınızı helal edin sinirlerim fazlasıyla bozuldu. adamlar üste çıkıyor bizi dava edeceklermiş, insan sağlığını bozacak öneride bulunuyormuşuz, ya Allah aşkına önerimi yaşadığını anlat, arkadaşlar dr a sordum ama fazlası zarar olur ya de, sonra o kadar küfürlü konuşma yapsınlar, birde pişkin pişkin seni dava etsinler, neymiş dava açamazmışız biz, zaten korkak insanlarmışız, komşu hastalığımızı duyar diye korkarmışız, özel hayatımızı gelip burda anlatıyormuşuz,18 yaş altı çocuklarda görebiliyormuş bu sayfaları, linkler varmış falan, bu linkleri zaten biryerlerden kopyalamışız, zaten 18 yaş altı çocukların görebileceği yerlerden, ama 18 yaş altı birisi neden vajinismusu araştırıpta bizim linklerimizi görecekmiş o da ayrı bir mevzu.neyse arkadaşlar herkes birgün ettiğini bulacak. güya bizle değil cahilliğimizle alay ediyorlarmış, bedduayı sevmem ama Allah daha cahil çözümlere muhtaç etsin o alay edenleri, bize yazdıklarını hatırlasınlar.
Msjina cvp vermeye calistim ama yapamadim nasil yanitliyabiliyorum bilgi vrrirmisn?????
canım ben bir süre girmeyi düşünmüyorum hakkınızı helal edin sinirlerim fazlasıyla bozuldu. adamlar üste çıkıyor bizi dava edeceklermiş, insan sağlığını bozacak öneride bulunuyormuşuz, ya Allah aşkına önerimi yaşadığını anlat, arkadaşlar dr a sordum ama fazlası zarar olur ya de, sonra o kadar küfürlü konuşma yapsınlar, birde pişkin pişkin seni dava etsinler, neymiş dava açamazmışız biz, zaten korkak insanlarmışız, komşu hastalığımızı duyar diye korkarmışız, özel hayatımızı gelip burda anlatıyormuşuz,18 yaş altı çocuklarda görebiliyormuş bu sayfaları, linkler varmış falan, bu linkleri zaten biryerlerden kopyalamışız, zaten 18 yaş altı çocukların görebileceği yerlerden, ama 18 yaş altı birisi neden vajinismusu araştırıpta bizim linklerimizi görecekmiş o da ayrı bir mevzu.neyse arkadaşlar herkes birgün ettiğini bulacak. güya bizle değil cahilliğimizle alay ediyorlarmış, bedduayı sevmem ama Allah daha cahil çözümlere muhtaç etsin o alay edenleri, bize yazdıklarını hatırlasınlar.
tünaydınnn;
ya 3 gündür adam akıllı siteye giremedim neler olmuş burda yaaa. kim ne demiş ne yazmış anlamadım,sadece yorumlardan anladığım kadarı ile birileri densizlik yapmış ve senin o tatlı canını sıkmış. ya tatlım senin zaten çok zor bir görevin var ki o da bizim gibi yaşadığı çaresizlikten her türlü yolu deneyebilecek arkadaşlara doğru yolu göstermen,cesaretlendirmen ve hepsinden önemlisi moral vermen. kaç kişinin hayır duasını aldın biliyor musun sen yanlışlık olsa dua yerine beddua alırdın çünkü kimsenin seninle menfaati yok. bunu yazanlar bir düşünsün bakalım bu kadar insan sana dua ediyor acaba neden bu insan bu kadar çok üye kazandı,dua alıyor ve seviliyor? çaresizlik dedim yaşamayan bilmez evet çaresizlik.çaresin dedim evet çaresin çünkü ben gibi dokunmaya hatta bakmaya cesaret edemeyen insanlar bugün inanılmaz yol aldı. biri yazmış sorun kayganlık değilmiş,psikolojikmiş. evet biliyoruz psikoloji o yüzden biz beyinusmus diyoruz,farkındayız bize ne olduğunun. o çok bilenler bunu yazıyorlarda topiclerdeki moral,cesaret verici şeyleri neden algılamıyorlar acaba. eğer burda arkadaşlık ortamı olmasaydı,tüm bu konunun üyelerinin dayanışması,motivasyonları olmasaydı zaten değil z.yağı denemeyi biz bugün bunları bile konuşamazdık. yapan yapamayan herkes burda bütün bundan rahatsız olan aramızda olmasın,zaten rahatsız olmayanlarda biz biriz. kimseyide ırgalamaz bu konu. çok tıbbi yaklaşanlarıda gördük dünya paralar alıp milleti sömürenleride kuş kondurmuyorlar onlarda.benim aksine dr dan sonra hepten korkum arttı. herkes yaşadığını bilir canım sen o kıymetliiiiiii canınııııııı hiççç sıkma yapacak işleri olmayanların fantazileridir böyle yazmak,biz seni biliyoruz arkandayım canım bana çok yardımın oldu hakkını yemem valla.sen ne dersende altına imzamı atarım.
merhabalar
bende vajinismus var sanırım tam emin değilim ama belirtileri yazacak olursam: yaklaşık 2 yıldır ön sevişme tarzı yapıyoruz ama iş oraya gelince acayip stres oluyorum terlemeye başlıyorum.. nasıl anlassam böyle vücudumdaki bütün kaslar kasılıyor(özellikle tabi vajininkiler..) herşeyden tiklenir hale geliyorum iç çamaşırımı giyene kadar.. sevgilim sağolsun anlayışlı bu konuda ama ben çok korkuyorum onu kaybedicem diye( birbirimizi çok seviyoruz onun da beni çok sevdiğini biliyorum ama 2 yıldır sabrediyor ve evlenmek de istiyor benimle ama ben kaçıyorum evlilik konusunu kapatmaya çalışıyorum her defasında çünkü evlenince sorun bitmeyecek ki... egzersizleri hiç bilmiyorum hatta bu siteden öğrendim hiç araştırmamıştım kendimiz denedik hep ama hep başarısız olduk.. uyku uyuyamıyorum son günlerde sevgilimi kaybetme korkusu sardı beni ( psikolojik birşey mi yoksa bedensel bir hastalık mı benimkisi bilmiyorum. psikolojik olarak etkileneceğim birşey de yaşamadım ama niye oluyor anlamış değilimmm ((((
bu aradaaa kaderimmmmm;
kendi konu başlığımızdan bişi yazamıyorum acaba herkesin mi böyle benimkinde mi sorun var;
sabahtan beri sana yazıcam burayı tesadüfen gördüm artık burda mı olacaz?
merhaba canımmmm hosgeldın sanırım evlı değılşsınız sevgılısınız....bence bu ıs ıcın bukadar acele etme herseyd ebır hayır vardır belkıde evlenceğın zaman yapıcaksın o zamanı bekle bence ..sen bence korkma enınde sonunda evlenmıcekmısın bır anonce evlen ve ılıskını o sekılde dene cnmmerhabalar
bende vajinismus var sanırım tam emin değilim ama belirtileri yazacak olursam: yaklaşık 2 yıldır ön sevişme tarzı yapıyoruz ama iş oraya gelince acayip stres oluyorum terlemeye başlıyorum.. nasıl anlassam böyle vücudumdaki bütün kaslar kasılıyor(özellikle tabi vajininkiler..) herşeyden tiklenir hale geliyorum iç çamaşırımı giyene kadar.. sevgilim sağolsun anlayışlı bu konuda ama ben çok korkuyorum onu kaybedicem diye( birbirimizi çok seviyoruz onun da beni çok sevdiğini biliyorum ama 2 yıldır sabrediyor ve evlenmek de istiyor benimle ama ben kaçıyorum evlilik konusunu kapatmaya çalışıyorum her defasında çünkü evlenince sorun bitmeyecek ki... egzersizleri hiç bilmiyorum hatta bu siteden öğrendim hiç araştırmamıştım kendimiz denedik hep ama hep başarısız olduk.. uyku uyuyamıyorum son günlerde sevgilimi kaybetme korkusu sardı beni ( psikolojik birşey mi yoksa bedensel bir hastalık mı benimkisi bilmiyorum. psikolojik olarak etkileneceğim birşey de yaşamadım ama niye oluyor anlamış değilimmm ((((
Bu olay ne haberım yok ama herneyse morelını bozma kaderımm. iyi gelecekse gırme bır süre ıstersen. Herkes yazdıgınada şikayet edecegı konularada dıkkat etsın. insanlar catacak yer arıyorlar sankı.. boşver sıkma canını kendı hayatına bakmaya calış arkadaşlarımızdan cok dua alıyorsun.. benım gördüğüm kısım bu. umarım hayırlısı olur kkaderim
helal olsun bıtanem sende helal et gırme bıraz kafanı dınle maılesırz zaten hıc canını sıkma sen