-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.321
kızlar an itibari ile yendmm bitti artık kurutldum bende herkese teşekkür ediyorum burada yardımcı olan gerçekten derlerdi de inanmazdım bumuydu bu kadar basitmiydi gerçekten de o kadar basitmiş merak edenler için hemen kısaca anlatayım mumla 8 cm çalışıyordum sonra kendimi hazır hissedip deneme yağmaya karar verdim güzel sıcak bi duş sonra yarım saat egzersiz çalştm sonra denemeye geçtim ilk biraz ucunu alabildim baktım olmuyor böyle emla sürdüm ve oldu biraz sızı dışında hiç birşey hissedilmiyor ki bu sızı parmak veya mumla çalıştığımz zamanda oluyordu hiç bişey yok inanın korkmayın ve çalışmalara devam bu arada zeytin yağı da kullandım onunda yararı var :
kızlar an itibari ile yendmm bitti artık kurutldum bende herkese teşekkür ediyorum burada yardımcı olan gerçekten derlerdi de inanmazdım bumuydu bu kadar basitmiydi gerçekten de o kadar basitmiş merak edenler için hemen kısaca anlatayım mumla 8 cm çalışıyordum sonra kendimi hazır hissedip deneme yağmaya karar verdim güzel sıcak bi duş sonra yarım saat egzersiz çalştm sonra denemeye geçtim ilk biraz ucunu alabildim baktım olmuyor böyle emla sürdüm ve oldu biraz sızı dışında hiç birşey hissedilmiyor ki bu sızı parmak veya mumla çalıştığımz zamanda oluyordu hiç bişey yok inanın korkmayın ve çalışmalara devam bu arada zeytin yağı da kullandım onunda yararı var :
tbrlerrrr darısı bizeeeee lütfen dua edinn
tekrar tbr ler bişeyy sormayı unutmuşum kaç ayda yendinizzz darısı bize
bayanalar 9cm çalışmaya başladım fakat alamadımmm olmadı sanki bir duvar var bir türlü içeri gitmiyor.. sizler nasıl yapıyordunuz arkadaşlar aaparatlar kalınlaştıkça zorlanıyormuydunuz ne yapmam 5-6-7 cm çok ii yapıyorum acı hissetmiyorum ama bunda tıkandım kaldım
bayanalar 9cm çalışmaya başladım fakat alamadımmm olmadı sanki bir duvar var bir türlü içeri gitmiyor.. sizler nasıl yapıyordunuz arkadaşlar aaparatlar kalınlaştıkça zorlanıyormuydunuz ne yapmam 5-6-7 cm çok ii yapıyorum acı hissetmiyorum ama bunda tıkandım kaldım
Simaycim sakin ol tatlim...7cmde rahatsan 9cm cm yaparsin...olmamasinin tek nedeni.beynindeki acabalar...acaba olucak mi yapabilicekmiyim kaygilarin..oraya biseyler girebildigini gordun 7cmde olmayan duvar 9cmde neden birdenbire cikiversin ki...demek ki duvar bizim beynimizde...tekrar kendini rahatlatip oncesinde 7cmlik mumla deneme yapip 9cme gecersen onu da basarirsin...hic birumuz birdenbire 9cmlik mumlarla yapmaya baslamadik ve o asamada elbet zorlandik ama vaji degil sen inat edersen eninde sonunda 9cm ide basarirsin canim..korktugun duvar varmis gibi hissettigin yerde dur derin bi nefes al nefesini verirkende mumu ilerletmeye calus...unutma hic bi acelen yok bugun olmazsa yarin 9cmide yapicaksin yeter ki kendini rahatlat ben neleri basarmadim ki bunu da basaririm de ve basla)))
Salamarcim seni de cok tebrik ederim darisi tum bu sorunla cebellesen ve basarmaya calisanlarin basina olsun...artik sen de vaji meleklerinden oldun diger melek adaylarina yardimci olursun insallah...Rabbim esinle mutlulugunuzu daim etsin))
canım o duvar dediğin şey kasılma oluyor sana tavsiyem sıcak bi duş al sonra rahatla derin nefes al ver ve tekrardan dene bak farkı göreceksin
tamam canımmm bunuda deneyeceğim inş. olur tekrar tebriklerrrr allah mutluluğunu daim etsin darısı bizlere inşallah
Arkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka
Ben de yenmek istıyorum nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz banaArkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka
Ben de yenmek istıyorum nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz bana
nasıl yendin acaba
canım burda tanişdigim arkadaşlarımın sayesinde yendim allah onlardan razi olsun sordum anlattım bıkmadan cevap verdiler ama kısaca sunu söyliyim zor günlerdi bunalımdaydim ama vazgeçmedim önce kegel le başladım apart yaptım aynı zamanda eş parmaginıda yapdım 13 cmden sonra eş denemesine geçtim önce yarısı bir hafta sonrada hepsini aldım toplam 1 ay falan sürdü aslında ileri derecede korkuyordum ama yapabildim inanın bumuymuş diyorum
Ben de yenmek istıyorum nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz bana