Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tbrlerrrr darısı bizeeeee lütfen dua edinn

bayanalar 9cm çalışmaya başladım fakat alamadımmm olmadı sanki bir duvar var bir türlü içeri gitmiyor.. sizler nasıl yapıyordunuz arkadaşlar aaparatlar kalınlaştıkça zorlanıyormuydunuz ne yapmam 5-6-7 cm çok ii yapıyorum acı hissetmiyorum ama bunda tıkandım kaldım

tekrar tbr ler bişeyy sormayı unutmuşum kaç ayda yendinizzz darısı bize

tekrar tbr ler bişeyy sormayı unutmuşum kaç ayda yendinizzz darısı bize

canım benmki karışık biraz 5 6 ay önce terapiste gtimiştim parmak egzersizi filan yaptım penis aşamasına kadar gelebilmiştim ama araya bazı şeyler girince devam edemedim ve 3 ay gibi bi ara verdim ve bu forumu buldum yaklaşık 2 hafta filan hergün çalıştım mumla hatta bazen sabah akşam yarımşar saat ve oldu yani öncedende bi terapist aşamam var benim

canım o duvar dediğin şey kasılma oluyor sana tavsiyem sıcak bi duş al sonra rahatla derin nefes al ver ve tekrardan dene bak farkı göreceksin

Simaycim sakin ol tatlim...7cmde rahatsan 9cm cm yaparsin...olmamasinin tek nedeni.beynindeki acabalar...acaba olucak mi yapabilicekmiyim kaygilarin..oraya biseyler girebildigini gordun 7cmde olmayan duvar 9cmde neden birdenbire cikiversin ki...demek ki duvar bizim beynimizde...tekrar kendini rahatlatip oncesinde 7cmlik mumla deneme yapip 9cme gecersen onu da basarirsin...hic birumuz birdenbire 9cmlik mumlarla yapmaya baslamadik ve o asamada elbet zorlandik ama vaji degil sen inat edersen eninde sonunda 9cm ide basarirsin canim..korktugun duvar varmis gibi hissettigin yerde dur derin bi nefes al nefesini verirkende mumu ilerletmeye calus...unutma hic bi acelen yok bugun olmazsa yarin 9cmide yapicaksin yeter ki kendini rahatlat ben neleri basarmadim ki bunu da basaririm de ve basla)))

Son düzenleme:
Salamarcim seni de cok tebrik ederim darisi tum bu sorunla cebellesen ve basarmaya calisanlarin basina olsun...artik sen de vaji meleklerinden oldun diger melek adaylarina yardimci olursun insallah...Rabbim esinle mutlulugunuzu daim etsin))

çok teşekkür ederim yani önce daha ince aparatlarla başlayayım öyle geceyim inş. olur gerçek şu sıralar bunun sıkıntısını çok agır yaşıyoruz eşim bir yandan benim stresim bir yandan kendim aşmak istiyorum en son düşüncem doktora gitmek çünkü yaptıklarını fırsatcılık olarak düşünüyorum yazık yaaniii neyse tekrar tşk ederim

Salamarcim seni de cok tebrik ederim darisi tum bu sorunla cebellesen ve basarmaya calisanlarin basina olsun...artik sen de vaji meleklerinden oldun diger melek adaylarina yardimci olursun insallah...Rabbim esinle mutlulugunuzu daim etsin))

sağol canım rabbim bu sorunla uğraşan herkesin sıkıntısını gidersin inşallah gerçekten çeken bilir bu durumu o yüzden terk etmiyorum bu forumu bende bi kişiye bile faydamız dokunsa ne mutlu inşallah rabbim seninde mutluluğunu daim etsin eşinle ..

cANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ PANİK YAPMA ÖNCELİKLE 7 CM ALAN 9 UDA ALIR SEN KENDİNİ KASTİGİN İÇİN OLUYO DERİN NEFES AL VER VE YAPICAM DE BEN YENMİŞ VE ARTIK ÇOK RAHAT Bİ ŞEKİLDE YAPABİLEN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM İNAN ÇOK BASİT ZATEN RAHATLAYINCA YAG GİBİ KAYIYO SADECE SAKİN OL VE BEYNİNE ACIMICANI İNANDIR

Arkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka

nasıl yendin acaba

canım burda tanişdigim arkadaşlarımın sayesinde yendim allah onlardan razi olsun sordum anlattım bıkmadan cevap verdiler ama kısaca sunu söyliyim zor günlerdi bunalımdaydim ama vazgeçmedim önce kegel le başladım apart yaptım aynı zamanda eş parmaginıda yapdım 13 cmden sonra eş denemesine geçtim önce yarısı bir hafta sonrada hepsini aldım toplam 1 ay falan sürdü aslında ileri derecede korkuyordum ama yapabildim inanın bumuymuş diyorum

valla bende o gunleri görürmüyüm bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…