Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar
Bir haftadır egzersiz yapıyorum. bunun iki gunu 10 cmle yapıyorum. Ilk başlarken yine kasıliyorum ilerleyen dakikalarda daha iyiyim ama yine de kasilma oluyo. Rahat rahat sokup çıkardığım soylenemez. Yılmadan egzersiz yapıcam ama esas zihnimi oraya p. sin gidebileceğine ikna edemiyorum. On cm uygulamada bile ikinip deliğin büyüyüp buyumedigine bakıyorum ama yok yine küçük görünüyor. Kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz.
Egzersizlerle zihnimi nasıl ikna edicem

tamam canım inşallah kendimi inandır lazım çok panik oluyorum orası duvar gibi kalınca gitmiyor inşallah eger sorun olmazsa bişey sorabilirmiyim? eş denemesini ne zaman yaptınız ve ilk denemenizde oldumu her yazana tekrer teker yazıyorum ama egzersizlerden sonra kaç ay sonra yendiniz?

Arkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka

mrb bende yağla denemeye çalşyrm ama olmuyo egzersiz yapamam çünkü düşününce bile korkuyorum neyapmalıyım,sen nasıl yendin

ne aşamadasın bahsedermisin

Düzenli olarak hiç egzersiz yapmadım ama bu egzersizleri okumadan once kendim işaret parmağımla deneme yapmıştım alabilmiştim ama rahat değildim tabi daha sonrada eşimin işaret par. Denedik o da oldu. P. İçinde deneme yapıyoruz sık sık fakat bir türlü alamıyorum17:

tabiki yardımcı olurum çok güzel önce gerçekten iste ve ne durumdasın anlat lütfen bu arada geç cevap veriyorum çünkü şuan bi dag köyündeyim internet yavaş kusura bakma canım
Yok est bu saatte vakit ayırıp cevap yazmanız bile bir incelik..
Aslında kendimi ii hissediyorum yapabileceğime de inanıyorum ve her denemeyecek bu niyetle başlıyorum es denemesinde yapıyoruz. Ama ben her ne kadar ii hissetsemde sanırım kendimi yine kasıyorum ki olmuyor.aşama aşama egzersiz yapmaktansa es denemesi yapmak sanki daha doğal. Fakat olmayıncada hüsran..şimdi ben en bastan egzersizlemi başlamalıyım yoksa es denemesine devammı etmeliyim? Tavsiyeniz ne olur acaba ?

tabiki yardımcı olurum çok güzel önce gerçekten iste ve ne durumdasın anlat lütfen bu arada geç cevap veriyorum çünkü şuan bi dag köyündeyim internet yavaş kusura bakma canım

Yok est bu saatte vakit ayırıp cevap yazmanız bile bir incelik..
Aslında kendimi ii hissediyorum yapabileceğime de inanıyorum ve her denemeyecek bu niyetle başlıyorum es denemesinde yapıyoruz. Ama ben her ne kadar ii hissetsemde sanırım kendimi yine kasıyorum ki olmuyor.aşama aşama egzersiz yapmaktansa es denemesi yapmak sanki daha doğal. Fakat olmayıncada hüsran..şimdi ben en bastan egzersizlemi başlamalıyım yoksa es denemesine devammı etmeliyim? Tavsiyeniz ne olur acaba ?

Canım hayırlı geceler öncelıkle.. Egzersız lerı mutlaka yap sana morel verır heveslendırır. Hangı aşamadasın bılmıuyorum ama parmak ve aparat denemelerıne devam et kalınlastırarak. Ve hazır hısssetdıkce acele etmeden akışına bırakarak eş denemelerı yap. İnş yenersın canım..

kızlar günaydın...iki parmak iki bogum makas yapabiliyorum eş denemesi yaptık biraz girdi ama cok yandı.devamı olurmu bilemiyorum korku degilde o yanma beni mafetti.yanma 20-25 dk falan sürdü.z.yag kullandık.acaba tamamını alabilirmiyim.bi fikir veren olurmu??yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden tşkler.

merhaba sımaycım hg.8 cmdesın sanırımm..baya gzuel ılerlemıssın cnm tebrık ederım.10 cme kadar gel sonrada es denemesıne gecersın

mrb bende yağla denemeye çalşyrm ama olmuyo egzersiz yapamam çünkü düşününce bile korkuyorum neyapmalıyım,sen nasıl yendin

canım merhaaba egzersızsın yenmen cok zor bence bıranonce egzersıze basla.yapamam deme bızde oyle dıorduk ınankı oluyor vakıt daha fazla gecmeden bence bıranonce basla

canım merhaaba egzersızsın yenmen cok zor bence bıranonce egzersıze basla.yapamam deme bızde oyle dıorduk ınankı oluyor vakıt daha fazla gecmeden bence bıranonce basla

avesra canım banada yardım edermisin?aparat nasıl yapabilirim.eşimle denedik az bişey oldu ama tabi ne yarısı ne tamamı azcık bişey.galiba sadece başı ve yanma cok oldu.galiba aparat yapmam sart.iki parmak iki bogum makas yapıorum ama aparat nasıl yapılır bilmiyorum yardım edermisin lütfen.

canım neguzle parmakları alabaıldını soluosun bıraz daha calıssan 2 parmağa felen gecsen emın olkı p... kolaylıkla alıcaksın hem sen baslamıssın bıyerden sonunu getırısen basarılı olursun

canım benım tebrık ederım yarı gelın olmussn masallah.soyle dusun bası gırdıyse sonu zaten gırerr zamanla alısıcaksın canım p.... popo yonune doğru ıttırınn ozman kayıp gıdıcke goruceksın

canım benımmmm bak sımdı sen 10 cm aparat alıorum dıosun aparat sert bıseydır ama p... yumusaktır apparatı alan aten p... muhakak alırrr!!ayrıca vajına oyle bırseydırkı hemen gırılen seyın seklını alır genısler sne onun oyle kucuk olduna bakma dusun ordan cocuk cıkıorr.lutfen korkma egzersız yapar gıbı es denmesı yap p.. elıne al oyle sok canım ınan bumuymus dıceksın

canım tşk ederim.galiba yön sorunu var bizde.ben üstte yapamıyorum eşim üstte oluyo.acaba benmi üstte olsam daha iyi olur ..offf çözmek istiyorum artık bu bilmeceyi :))

canım benım tebrık ederımmmmmmmm

hayrıdr kuzum ne oluyor ben bısye anlamadım

Ben de yenmek istıyorum nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz bana

Canim burda olduguna gore sen de yenmek icin bi adim attin demektir artik gerisi de yavas yavas gelir...oncelikle egzersiz hic yapmadiysan vajiyi inceleyerek baslayabilirsin...aynanin karsisina gecip sanki buyuk tuvaletin varmis gibi ikindiginda deligi fark ediceksin...iste bizim butun amacimiz o delige biseyler girebildini beynimize kabul ettirmeye calismak...sonrasinda istersen bebeyagiyla istersen medikalcilerden bulabilecegin ultrason jeliyle egzersizlere isaret veya serce parmaginla baslayabilirsin tatlim

Canim egzersizlerde ilk basta kasiliyosun cunku acaba yapabilicem mi sorusu beynimizde hep varoluyo fakat yaptikca goruyoruz ki hic bisey olmuyo o zaman kasilmalarimiz azalmaya basliyo..delik hic bi zaman buyumuyo ki tatlim egzersizden sonra yine esku halini aliveriyo.sen onu kafana takma orasi esnek bi yapiya sahip 10cmde 13cmde olur ama once 10cmle iyice rahat olmaya calis sonrasinda p...s hala olamaz gibi dusunuyisan biraz daha genisleterek devam edersin ta ki artik p...si de yaparim diye beynini ikna edene kadar...biliyorum insan biraz s|kiliyo ama basariya cok yaklasmissin guzelim sadece beynindeki acabalari,evet ben de yapabilirimlerle degistirmemiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…