-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.341
cANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUZ PANİK YAPMA ÖNCELİKLE 7 CM ALAN 9 UDA ALIR SEN KENDİNİ KASTİGİN İÇİN OLUYO DERİN NEFES AL VER VE YAPICAM DE BEN YENMİŞ VE ARTIK ÇOK RAHAT Bİ ŞEKİLDE YAPABİLEN BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM İNAN ÇOK BASİT ZATEN RAHATLAYINCA YAG GİBİ KAYIYO SADECE SAKİN OL VE BEYNİNE ACIMICANI İNANDIR
Arkadaşlar buarada iyi akşamlr ben burda yendim lütfen sormak istediginiz herşeyi sorun egzersiz şart sakın pes etmeyin bu illet hastalıgı en kısa zamanda yenin inanın bu huzur bambaşka
ne aşamadasın bahsedermisin
Yok est bu saatte vakit ayırıp cevap yazmanız bile bir incelik..tabiki yardımcı olurum çok güzel önce gerçekten iste ve ne durumdasın anlat lütfen bu arada geç cevap veriyorum çünkü şuan bi dag köyündeyim internet yavaş kusura bakma canım
tabiki yardımcı olurum çok güzel önce gerçekten iste ve ne durumdasın anlat lütfen bu arada geç cevap veriyorum çünkü şuan bi dag köyündeyim internet yavaş kusura bakma canım
tamam canım inşallah kendimi inandır lazım çok panik oluyorum orası duvar gibi kalınca gitmiyor inşallah eger sorun olmazsa bişey sorabilirmiyim? eş denemesini ne zaman yaptınız ve ilk denemenizde oldumu her yazana tekrer teker yazıyorum ama egzersizlerden sonra kaç ay sonra yendiniz?
mrb bende yağla denemeye çalşyrm ama olmuyo egzersiz yapamam çünkü düşününce bile korkuyorum neyapmalıyım,sen nasıl yendin
canım merhaaba egzersızsın yenmen cok zor bence bıranonce egzersıze basla.yapamam deme bızde oyle dıorduk ınankı oluyor vakıt daha fazla gecmeden bence bıranonce basla
Düzenli olarak hiç egzersiz yapmadım ama bu egzersizleri okumadan once kendim işaret parmağımla deneme yapmıştım alabilmiştim ama rahat değildim tabi daha sonrada eşimin işaret par. Denedik o da oldu. P. İçinde deneme yapıyoruz sık sık fakat bir türlü alamıyorum17:
kızlar günaydın...iki parmak iki bogum makas yapabiliyorum eş denemesi yaptık biraz girdi ama cok yandı.devamı olurmu bilemiyorum korku degilde o yanma beni mafetti.yanma 20-25 dk falan sürdü.z.yag kullandık.acaba tamamını alabilirmiyim.bi fikir veren olurmu??yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden tşkler.
Merhaba arkadaşlar
Bir haftadır egzersiz yapıyorum. bunun iki gunu 10 cmle yapıyorum. Ilk başlarken yine kasıliyorum ilerleyen dakikalarda daha iyiyim ama yine de kasilma oluyo. Rahat rahat sokup çıkardığım soylenemez. Yılmadan egzersiz yapıcam ama esas zihnimi oraya p. sin gidebileceğine ikna edemiyorum. On cm uygulamada bile ikinip deliğin büyüyüp buyumedigine bakıyorum ama yok yine küçük görünüyor. Kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz.
Egzersizlerle zihnimi nasıl ikna edicem
canım benım tebrık ederım yarı gelın olmussn masallah.soyle dusun bası gırdıyse sonu zaten gırerr zamanla alısıcaksın canım p.... popo yonune doğru ıttırınn ozman kayıp gıdıcke goruceksın
kızlar an itibari ile yendmm bitti artık kurutldum bende herkese teşekkür ediyorum burada yardımcı olan gerçekten derlerdi de inanmazdım bumuydu bu kadar basitmiydi gerçekten de o kadar basitmiş merak edenler için hemen kısaca anlatayım mumla 8 cm çalışıyordum sonra kendimi hazır hissedip deneme yağmaya karar verdim güzel sıcak bi duş sonra yarım saat egzersiz çalştm sonra denemeye geçtim ilk biraz ucunu alabildim baktım olmuyor böyle emla sürdüm ve oldu biraz sızı dışında hiç birşey hissedilmiyor ki bu sızı parmak veya mumla çalıştığımz zamanda oluyordu hiç bişey yok inanın korkmayın ve çalışmalara devam bu arada zeytin yağı da kullandım onunda yararı var :
canım bende çok üzüldüm bugün gelmeyecektim,ama gerçek ismin değil ki gülüm benim,kötü söz lastik gibidir sahibine geri döner, onlar kendi seviyesini gösteriyor, belki onlar yüzünden sayfam kapanacak,belki ben uzaklaştırılacağım bilmiyorum, dün bugün stresten ne yaptığımı bilmiyorum, ama gerçek ismin değil bebeğim, o saldırıların çoğu bana özür dilerim sizide istemedende olsa üzdüm, ben şunu anlamıyorum 1 senedir nerdeyse olan bir sayfa bu kadar zaman değilde neden listemiz kabarıklaşmaya başlayınca biryerlerde sakız edildi, hasta olmayan neden vajinismusu araştırsın bilmiyorum ama ya şu hani arada bizim dayananışmamızı çekemeyen dr övmeye gelen kişilerden birisi, yada burda vajiyle alakası olmayan ama bizimle yine alay etmek isteyen birisi açmış olabilir mi sorusu geliyor aklıma.arkadaşlar hakkınızı helal edin belki ben bu konuyu kapatmalıyım.
Ben de yenmek istıyorum nasıl başlamam gerekiyor yardımcı olurmusunuz bana
Merhaba arkadaşlar
Bir haftadır egzersiz yapıyorum. bunun iki gunu 10 cmle yapıyorum. Ilk başlarken yine kasıliyorum ilerleyen dakikalarda daha iyiyim ama yine de kasilma oluyo. Rahat rahat sokup çıkardığım soylenemez. Yılmadan egzersiz yapıcam ama esas zihnimi oraya p. sin gidebileceğine ikna edemiyorum. On cm uygulamada bile ikinip deliğin büyüyüp buyumedigine bakıyorum ama yok yine küçük görünüyor. Kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz.
Egzersizlerle zihnimi nasıl ikna edicem