-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.301
ayrıca bu yazdıkları sitede çok ilginç şikayet et diye bir seçenek sunmuşlar ama liste eklemişler, işte şikayet ettiğinizde biz dilersek yok efendim isminizi bilgilerinizi açıkça konuya ekleyebiliriz yayınlayabiliriz, bunların olmasını istemiyorsanız falan filan, şikayet ederseniz falan diye bir nevi tehdit ediliyor.yani herşeyi yazmakta serbestler.ama bir işlem başlatılırsa haklarında herkes tesbit edilir maddi manevi tazminat nasıl alınırmış görürler o yorumu yapanlar.
İSTANBUL canim daha onceki test sonuclarimdan bildigim kadariyla hamile degilsin guzelim, doktorum deger 0ve5arasi oldugunda hamis olmadigimi soylemisti...sende sakin uzulme insallah gelecek ay once vajiyi yenersin sonra da guzel guzel hamis haberini aliriz))
mesela ben kucucuk bir yerde oturuyorum herkez herkezi taniyor... cevresi genis birileri icin zor bir durum... hadi ben sorun yapmiyorum... isin diger boyutu; .eczaneye gidip kayganlastirici aliyorum 20 tl.. minicik paket 1 hafta bile yeterli gelmiyor... kac yuz tl kazandirdim o firmaya bilmiyorum... biraz daha cekingen ,aile cevresi genis biri hayatta alamaz o ilaci... simdi koyde kasabada oturanlar icin eczaneye gidemeyenler icin parasi olmayanlar icin zeytinyagi harika bir sey.. ben kayganladtirici aliyorum ama o kadar parayi bulamayan var, bulsa bile esi ' ne gerek var ' diyen var... dugun borclarinin ustune ayda 150 tl kayganlastirici parasi vermek istemeyebilirler... aslinda butun saldirilarin amaci tek gerisi faso fiso ; Eglence ... o kadar siglar ki insanlarin caresizligi uzerinden egleniyorlar...bundan sonrakiler pek ihtimal dahilinde degil.. 2. 4000 tl doktora verecegine basit bir yontemle bu isi halletmis olman bazi paragoz ahlaksiz doktorlarin isine gelmiyor. 3. Tabii ki kayganladtirici ilaclarinin sahipleri... dedigim gibi 200 tl ni kayganlastiriciya vermek yerine zeytinyagi da nereden cikmis... bu arada ben zeytinyagi kullanmiyorum ama kullanip ta sifa bulmus birilerine yapilan bu hakaretleri kabul etmiyorum... yine tekrar ediyorum amac eglence, girgir ,samata ,ergen geyikleri ...baska bi sey degil...canım bende çok üzüldüm bugün gelmeyecektim,ama gerçek ismin değil ki gülüm benim,kötü söz lastik gibidir sahibine geri döner, onlar kendi seviyesini gösteriyor, belki onlar yüzünden sayfam kapanacak,belki ben uzaklaştırılacağım bilmiyorum, dün bugün stresten ne yaptığımı bilmiyorum, ama gerçek ismin değil bebeğim, o saldırıların çoğu bana özür dilerim sizide istemedende olsa üzdüm, ben şunu anlamıyorum 1 senedir nerdeyse olan bir sayfa bu kadar zaman değilde neden listemiz kabarıklaşmaya başlayınca biryerlerde sakız edildi, hasta olmayan neden vajinismusu araştırsın bilmiyorum ama ya şu hani arada bizim dayananışmamızı çekemeyen dr övmeye gelen kişilerden birisi, yada burda vajiyle alakası olmayan ama bizimle yine alay etmek isteyen birisi açmış olabilir mi sorusu geliyor aklıma.arkadaşlar hakkınızı helal edin belki ben bu konuyu kapatmalıyım.
Pazartesi tamamen iliski yasadm hatta 3 kere oldu gün icinde... fakat o günden snra dahada olmadi.... kasiliyorim yaniyorum off okadar da acisiz olmustuki simdi neden olmuyo anlamyiorum ..
merhaba arkadaşlar ben daha yeni üyeyim. malesef ben de vajinusmus hastasıyım. bu illetten kurtulmak için bu site sayesinde egzersizlere başladım. daha ilk denememde küçük parmağımı sonuna kadar sokabildim. daha sonrasında orta parmağımı. bugün de mum ile denedim onda da yaklaşık 5 cm ye kadar alabildim. canım çok yandı ama. bir iki saat sonra orta ve işaret parmağımı ikisi birlikte denedim. onda da ilk boğuma kadar alabildim. sizce bundan sonraki aşamam ne olmalı? bana vereceğiniz tavsiyeler için şimdiden çok teşekkür ederim. bu arada kayganlaştırıcı jel kullandım. ileriki aşamalarda emla krem ile p... ile ve banyoda deneme yaparsam nasıl olur
Kızlar merhabalar bişi sormak istıyorum; alıntı ile cevapla yapınca sanırım yazılanlar cıkmıyor. Nasıl yazmam gerekiyor acaba??
ALUMNA hosgelmissin aramiza...burdaki paylasimlarla sen de kisa surede vajiyi yeniceksin ve 1,5yillik kabus bitcek İnsallah. Zaten okuyarak bile cok yol kat etmissin..Mumda caninin yanmasinin sebebi kendini kasman cunku 2-3cmden sonrasi zaten bosluk ama o bolumde kendimizi kasarsak sanki ilerde hic yer yokmus daha ilerlemek mumkun degilmis gibi hissediyoruz ..Ama tum bunlar beynimizin bize oynadigi oyunlar eger 5cm yapabildiysen daha fazlasinida yaparsin mumu biraz ittirince git gel yaparak veya mumu dondurerek ilerlemeyi deneyebilirsin...bu asamadan sonra mumu biraz daha kalinlastirarak ilerlesen sonrasinda p...s denemesi daha kolay olur...ama eger p...s denediginde olmamasi halinde uzulmiyeceksen p..s denemesi de vajinin alismasi acisindan gayet iyi olur ama olmazsa uzulmek yok...
ALUMNA hosgelmissin aramiza...burdaki paylasimlarla sen de kisa surede vajiyi yeniceksin ve 1,5yillik kabus bitcek İnsallah. Zaten okuyarak bile cok yol kat etmissin..Mumda caninin yanmasinin sebebi kendini kasman cunku 2-3cmden sonrasi zaten bosluk ama o bolumde kendimizi kasarsak sanki ilerde hic yer yokmus daha ilerlemek mumkun degilmis gibi hissediyoruz ..Ama tum bunlar beynimizin bize oynadigi oyunlar eger 5cm yapabildiysen daha fazlasinida yaparsin mumu biraz ittirince git gel yaparak veya mumu dondurerek ilerlemeyi deneyebilirsin...bu asamadan sonra mumu biraz daha kalinlastirarak ilerlesen sonrasinda p...s denemesi daha kolay olur...ama eger p...s denediginde olmamasi halinde uzulmiyeceksen p..s denemesi de vajinin alismasi acisindan gayet iyi olur ama olmazsa uzulmek yok...
merhabalarr arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum beni bir çok arkadaş hatırlayacaktır. uzun süre egzersizler yaptım ii sonuçlar aldım sonra regl oldum ardın zor aatlatılan bir grip döneminden sonra egzersizlere çok ara verdim. bu dönemde yine kaçışlar kasılmalar olmaya başladı 15 gün önce tekrar çalışmaya başladım ama kalın apartları alamıyorum diğerlerinde rahatım eşim de artık sıkıldı eş denemesi mi yapsak diyor bilmiyorum nasıl yapacağım bana yardımcı olursanız çok sevineceğim eş denemesini nasıl yapıyorsun bıktık artık olsun isiyorum eğer yapamazsam şubatta doktora gidecem ocak ayında evliliğe 2 yıl olacak
çok teşekkür ederim boncukkkk. ben iki günde bunları yapabildiysem bir şey yokmuş p...s ile de yapabilirim diye düşünüp bugün denemiştim. ama olmadı. çok çok az bir kısmı girdi. bir de banyoda deneyeceğim. sıcak suda kasılma olmaz diye okumuştum yine burada. bu bir iki günde oldu oldu yoksa bir ay beklemek zorundayım. eşim yurt dışı seyahatine gidecek çünkü. gelişmelerden sizi haberdar ederim. ben hepimizden çok umutluyum.
teşekkür ederimm çok saoll 10cm apartlarla yapıyorum daha eşimde artık deneyelim diyor biliyorum çok sıkıldı artık.. bazende bende bunalıyorum kurtulsam diye ama işte insan bazı şeylere söz geçiremiyorum. siz egzersize başladıktan kaç ay sonra başardınız bilmiyorum ben hep bir engel oluyorrr sanki çok uzattım baz3enn bile bile egzersiz yapmayı erteliyorum şuan psikolojim çok kötü neyse artık hayırlısıSimaycim oncelikle grip icin gecmis olsun...tekrar buralarda olduguna gore artik adim adim basariya ilerliyceksin demektir...belki de birlesmeniz suzin icin evlilik yildonumu hediyesi olur kimbilir
Kalin aparat derken kac cmi kast ediyosun bilemiyorum tatlim ama 10cmden sonra p. s denemeleri daha kolay oluyor...ama es denemesi yapicak kafar rahat hissediyosan kendini esli denemelerde de bulunabilirsinuz...ilk denemede senin ustte oldugun p.z.ynu deneyebilirsiniz o sekilde kontrol sende oldugu icin daha rahaf olabilirsin..ben ustte basarmistim sirtim esime donukken ve bol jelle...ama oncesinde 10cmle alistirma yapmistim...
Arkadaşlar sürekli aynı soruyu soruyorum ama kafamda deli sorular bitmiyor.ben 10 cm aparata kadar kolay bir şekilde alabiliyordum,kayıp gidiyordu ve çook umutluydum.ama 10 cm beni çıldırttı 2 gündür ancak 4 5 cm girebildi (uzunluk olarak çap olarak 10 cm ).psikolojik olarakda; eskiden yapabilirim diyordum ama şimdi zor olacak gibi geliyor.egzersiz yaparken önceden kendimi kasmıyordum şimdi kasıyomuyumds olmuyo acaba.sona yaklaştım umudum azalıyor,ne oluyo banaaa
teşekkür ederimm çok saoll 10cm apartlarla yapıyorum daha eşimde artık deneyelim diyor biliyorum çok sıkıldı artık.. bazende bende bunalıyorum kurtulsam diye ama işte insan bazı şeylere söz geçiremiyorum. siz egzersize başladıktan kaç ay sonra başardınız bilmiyorum ben hep bir engel oluyorrr sanki çok uzattım baz3enn bile bile egzersiz yapmayı erteliyorum şuan psikolojim çok kötü neyse artık hayırlısı