Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gururuma dokunan ismiminde kullanılması aptal insanlar daha fazla ifşa olmadan yazmıycam cecem hotmailden görüştüklerim var birebir sağolsunlar. kkaderim de öyle.seni de merak ediyordum inşallah sende tez zamanda yenersin canım

ya hepsi çoluk çocuk yorum yazıyo biz onları dillendirdikçe buradan gitmicekler hem bizene onlardan zaten düzgün insanlar olsaydı bu yorumları yapmazlardı valla ben onlar için vazgeçmiyorum neden vazgeçeyim 1 gün bakarlar 2 gün bakarlar 3 .cü defolup giderler yani takılmayın lütfen...

Eksi sozluk mu o da neymis ben tanimiyorum ve kabullenmiyorum oyle insanlarin varligini...sen de kafana takma vajiye yogunlas...herkesin ne soyledigi degil neler yapabildigin onemli bizim icin....

inş. canım inş. hepimiz yeneriz bende ara vermiştim foruma ve skype den görüşüyordum arkadaşlarımla oda etkili ama burada herkesin derdini mutluluğunu okudukca insan herdaim motive kalabiliyo yani tecrube ettim sen gel böyle bişiy yapma hotmail yetersiz canım güçlü destek gerek çünkü insan ozaman kafası tamamen buna odaklı oluyor..

Sen nasl yendn anltrmsn bize

Anlatirim tabi..siz yenene kadar yaninizda olmaya da calisirim yeter ki su vajinin kokunu kaziyalim..canim ben de parmak egzersizleriyle astim bu sorunu egzersizlerin yanisira esimle de denemelerde bulunduk...onemli olan olmadiginda pes etmeyip bu da bi denemeydi diyebilmek..sonrasinda yavas yavas vaji p...se alistikca basari da geliyo...

Sana da bi iki sayfa once yazmistim biseyler,umarim reglden sonra sen de basaranlar kismina geciverirsin

Eksi sozluk mu o da neymis ben tanimiyorum ve kabullenmiyorum oyle insanlarin varligini...sen de kafana takma vajiye yogunlas...herkesin ne soyledigi degil neler yapabildigin onemli bizim icin....

Ben de dün öğrendim ya illk kez açtım.bir grup gerizekalının tolandığı yer işte.bizi tanımlıyorlar.yanlarına kalmasın.özel hayata da laf söylediklerine göre adam değiller.benim moralim gerçekten bozuk dün ilerleme kaydettim sonra bunlar oldu.nete girmemeye çalışırım kafam dağılsın biraz.zaten dr da gidiyorum.siz bana bakmayın devam edin çalışmalra

öyle ama cecem bir süre bunu deniycem.hotmailden 3 arkadaşla görüşüyoruz.az çok bitti sayılır benimki de çok uzamıştı çünkü.bu arada kpss yde hazırlanıyorum adapte olamıyorum aklım burdayken.lütfen yine yazarım hoşçakalın hepiniz hakkınızı helal edin.

Ya ben de yapamamistim hatta moralim cok bozuldu yapamiyorum iste falan demeye baslamistim... 2 gundur egzersizi birakmistim... dun bi gayret dedim bastan basladim .. once 1 parmak sonra 2 sonra 3 sonra 6 cm lik mum asana asama genislettim cok rahat bir sekilde 9.5 cm yi alabildim... demek ki bazen oluyor bazen olmuyor.... ya hatta 9 kez mumla git gel yaptim cok rahat oldu 10. yu ise cok ama cok zor yaptim. . Nedeni hakkinda hicbir fikrim yok...

Okudm denemk istyrm ama olacagibi sanmyrm ya nr blm umutszlk var

tmm canım hakkında hayırlısı olsun biraz kafanı dinle sen.. inş. yenmiş olarak gelirsin..

arkadaşlar bu hafta yenmiş olabilirim reglim de bitti sağolsun.inşallah güzel haberlerle gelirim...benim duam sizlerle sizde bana dua edin
görüşmek üzere hoşçakalın....

Egzersiz esnasinda insanin ani anina uymuyo canim...bi gun butun asamalari yapmisken diger gun bi bakiyosun sanki once ki asamalari kaydeden sen degilmissin gibu oluveriyo...ama beynin oraya biseyler girebildigini tamamen kabullendiginde ordaku duvar birden yikiliveriyo...10.yu yaparken birden aklina bisey gelmistir,belki heyecanlanmissindir o yuzden birden zorlanivermissindir...ama goruyosun ki rahat oldugunda egzersizler cok kolay oluyo yeter ki kafaniza koyun ve uygulamaya gecin:)

Okudm denemk istyrm ama olacagibi sanmyrm ya nr blm umutszlk var

Canim reglden sonra egzersizde p...ste daha rahat oluyo...onemli olan kendini hazir hissetmen...eger moralsiz bir sekilde deneme yaparsan basarisiz olursun...egzersizlerde tamamen rahat oldugunu hissettiginde esli denemelere gec...p..s denemeden once p...se yakin bi aparatla egzersiz yaparsan basari daha cabuk gelir tatlim

Pazartesi tamamen iliski yasadm hatta 3 kere oldu gün icinde... fakat o günden snra dahada olmadi.... kasiliyorim yaniyorum off okadar da acisiz olmustuki simdi neden olmuyo anlamyiorum ..

ekşi sözlük internet sitesi dalga geçiyor ya adım da var birkaç yerde.moralim bozuk o yüzde ben yendikten sonra yendiğimi ilan edicem.

canım bende çok üzüldüm bugün gelmeyecektim,ama gerçek ismin değil ki gülüm benim,kötü söz lastik gibidir sahibine geri döner, onlar kendi seviyesini gösteriyor, belki onlar yüzünden sayfam kapanacak,belki ben uzaklaştırılacağım bilmiyorum, dün bugün stresten ne yaptığımı bilmiyorum, ama gerçek ismin değil bebeğim, o saldırıların çoğu bana özür dilerim sizide istemedende olsa üzdüm, ben şunu anlamıyorum 1 senedir nerdeyse olan bir sayfa bu kadar zaman değilde neden listemiz kabarıklaşmaya başlayınca biryerlerde sakız edildi, hasta olmayan neden vajinismusu araştırsın bilmiyorum ama ya şu hani arada bizim dayananışmamızı çekemeyen dr övmeye gelen kişilerden birisi, yada burda vajiyle alakası olmayan ama bizimle yine alay etmek isteyen birisi açmış olabilir mi sorusu geliyor aklıma.arkadaşlar hakkınızı helal edin belki ben bu konuyu kapatmalıyım.

ayrıca bu yazdıkları sitede çok ilginç şikayet et diye bir seçenek sunmuşlar ama liste eklemişler, işte şikayet ettiğinizde biz dilersek yok efendim isminizi bilgilerinizi açıkça konuya ekleyebiliriz yayınlayabiliriz, bunların olmasını istemiyorsanız falan filan, şikayet ederseniz falan diye bir nevi tehdit ediliyor.yani herşeyi yazmakta serbestler.ama bir işlem başlatılırsa haklarında herkes tesbit edilir maddi manevi tazminat nasıl alınırmış görürler o yorumu yapanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…