- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.281
Ne olayi canim anlamadim ben
Bak ben duzeltebiliyorum sag alttaki kalemden bu yazdigimi duzeltme butonuyla ekledim mesela
bu arada zeycanım ben yıllardır forumlardayım şu konuda seni aydınlatayım canım eğer yazdıgın sayfaya yazdıgın msjın üzerine bir başkası yorum atmamışsa msjını düzenliyebiliyorsun silemezsin sadece düzenlersin onu yetkililer yapabiliyor sadece..
ama senin yazdıgın yazı sonrasına kimse bir cvp yazmışsa düzenliyemiyorsun istersen bir dene..
Heee simdi anladimmm...birbirinize destek olup bu sorunu asmak varken sacma sapan kisilerin ekmegine yag mi suruceksiniz...yapma lutfen o insanlar hic yokmus gibi davran...eger burayii birakirsan bi sure sonra egzersizleri de sallamaya baslarsin,burada birbirinize destek olup bu sorunu asmak varken kendi kendine kalma
ekşi sözlük internet sitesi dalga geçiyor ya adım da var birkaç yerde.moralim bozuk o yüzde ben yendikten sonra yendiğimi ilan edicem.
gururuma dokunan ismiminde kullanılması aptal insanlar daha fazla ifşa olmadan yazmıycam cecem hotmailden görüştüklerim var birebir sağolsunlar. kkaderim de öyle.seni de merak ediyordum inşallah sende tez zamanda yenersin canım
Sen nasl yendn anltrmsn bize
Eksi sozluk mu o da neymis ben tanimiyorum ve kabullenmiyorum oyle insanlarin varligini...sen de kafana takma vajiye yogunlas...herkesin ne soyledigi degil neler yapabildigin onemli bizim icin....
inş. canım inş. hepimiz yeneriz bende ara vermiştim foruma ve skype den görüşüyordum arkadaşlarımla oda etkili ama burada herkesin derdini mutluluğunu okudukca insan herdaim motive kalabiliyo yani tecrube ettim sen gel böyle bişiy yapma hotmail yetersiz canım güçlü destek gerek çünkü insan ozaman kafası tamamen buna odaklı oluyor..
Ya ben de yapamamistim hatta moralim cok bozuldu yapamiyorum iste falan demeye baslamistim... 2 gundur egzersizi birakmistim... dun bi gayret dedim bastan basladim .. once 1 parmak sonra 2 sonra 3 sonra 6 cm lik mum asana asama genislettim cok rahat bir sekilde 9.5 cm yi alabildim... demek ki bazen oluyor bazen olmuyor.... ya hatta 9 kez mumla git gel yaptim cok rahat oldu 10. yu ise cok ama cok zor yaptim. . Nedeni hakkinda hicbir fikrim yok...Arkadaşlar şu ekşi sözlükteki cahil soktarıları boşverin,kendileri çalıp kendileri oynuyor.. canınızı sıkmaya deymez.
Ben bir soru sormuştum cvp alamadım 10 cm aparata geçtim zorlanıyorum ve yanma oluyor bu geçici midir,egzersiz yaptıkça 10 cm ide alabilir miyim.sizde nasıl oldu,bilgilerinize ihtiyacım var.
Anlatirim tabi..siz yenene kadar yaninizda olmaya da calisirim yeter ki su vajinin kokunu kaziyalim..canim ben de parmak egzersizleriyle astim bu sorunu egzersizlerin yanisira esimle de denemelerde bulunduk...onemli olan olmadiginda pes etmeyip bu da bi denemeydi diyebilmek..sonrasinda yavas yavas vaji p...se alistikca basari da geliyo...
Sana da bi iki sayfa once yazmistim biseyler,umarim reglden sonra sen de basaranlar kismina geciverirsin
öyle ama cecem bir süre bunu deniycem.hotmailden 3 arkadaşla görüşüyoruz.az çok bitti sayılır benimki de çok uzamıştı çünkü.bu arada kpss yde hazırlanıyorum adapte olamıyorum aklım burdayken.lütfen yine yazarım hoşçakalın hepiniz hakkınızı helal edin.
Ya ben de yapamamistim hatta moralim cok bozuldu yapamiyorum iste falan demeye baslamistim... 2 gundur egzersizi birakmistim... dun bi gayret dedim bastan basladim .. once 1 parmak sonra 2 sonra 3 sonra 6 cm lik mum asana asama genislettim cok rahat bir sekilde 9.5 cm yi alabildim... demek ki bazen oluyor bazen olmuyor.... ya hatta 9 kez mumla git gel yaptim cok rahat oldu 10. yu ise cok ama cok zor yaptim. . Nedeni hakkinda hicbir fikrim yok...
Okudm denemk istyrm ama olacagibi sanmyrm ya nr blm umutszlk var
ekşi sözlük internet sitesi dalga geçiyor ya adım da var birkaç yerde.moralim bozuk o yüzde ben yendikten sonra yendiğimi ilan edicem.
akşi sözlüğün bizim hakkımızdaki yazdığı seyşere tam olarak nerden nasıl bakıyoruz ne yazmamız lazm bi bakmak istedim