- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.301
ayrıca bu yazdıkları sitede çok ilginç şikayet et diye bir seçenek sunmuşlar ama liste eklemişler, işte şikayet ettiğinizde biz dilersek yok efendim isminizi bilgilerinizi açıkça konuya ekleyebiliriz yayınlayabiliriz, bunların olmasını istemiyorsanız falan filan, şikayet ederseniz falan diye bir nevi tehdit ediliyor.yani herşeyi yazmakta serbestler.ama bir işlem başlatılırsa haklarında herkes tesbit edilir maddi manevi tazminat nasıl alınırmış görürler o yorumu yapanlar.
Kkaderim sakın vazgeçme. Nasil ki bize bu sorunla basetemeye çalışırken vazgeçmeyin diyorsun. Ben de sana diyorum. Kimin ne düşündüğü ne yazdığı önemli mi boşver. Kem soz sahibine aittir. Ben bu sayfayı bulmadan önce bi dr buldum görüşmeye gidecektim fiyati öğrendim. 2.5- 4 bin arası dedi. Inan o dönem izin alabilseydim yine gidecektim. Taksitle falan öderim diyordum. İzin alamadım bu süreçte netten araştırırken buldum burayı uzunca bi süre okudum. Cesaretimi toplamaya çalıştım. Bi kac gun arayla iki deneme yaptım serçe parmak bile yureklendirdi. Ama içim çekiliyor gibi oluyordu dayanamadım bıraktım. Ama hergün okudum başarı Hikayelerini. Sonra bigün bunun erteleme hastalığı olduğunu öğrendim ve yeniden karar verdim. Elini suremeyen ben on cm aparata başladım dün. Demeye çalıştığım artık dr a gitmek gibi bir niyetim yok. Buradaki arkadaşlar ile beraber hep birlikte üstesinden gelicez. Bu durum belki bu problem den para kazanamayan bazı dr larin isine gelmiyor. İşini dürüstçe yapanlari tenzih ediyorum. bizim bu acziyetimizi para kaynağı olarak görüp bir yerine on isteyenlere sözüm. Her meslekte iyiede kotu de var. Buradaki desteği yeterli görmeyip profesyonel destek alanları da Rabbim işini layıkıyla yapan ehil kişilerle karsilastirsin.
Vazgeçmek yok
Yanındayız. ..