- 31 Ekim 2013
- 296
- 447
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.001
bugün 2 tane çok sevdiğim arkadaşımdan böyle güzel haberler duydum çok ama çok sevindim :)) o kadar güzel bi rahatlama ki bu, omuzlarından yılların yükü kalktı sanki, kafan rahatladı kuşşş gibi oldun :) umarım bundan sonra çooooook çok daha mutlu bi evliliğin ve sağlıklı bi cinsel yaşantınız olur :)))))
her güzel şeyin bir sonu vardır tatlım, ayrılmanız şart , her ikinizinde iyiliği için
bende öyle hamile kalmıştım.aynı şekilde çok düzenlidir adet görüyordum ve 2-3 gün gecikmişti.test yaptığımda hemen çıktı çok sevinmiştim.ama cocukla aşmak zor oluyoyani büyüyünce küçükken değil..inşallah hemen yenersin..
Arkadasim cok sevindim ins ben de buraya boyle cumleler yazabilirim... yenme hikayemi anlatabilirim... o gunler hemen gelir ins... bi sorum olucak 10 cm aparat derken sanirim uzunlugu kastediyorsun peki cevre kac cm olmali... bi de 2. Sorum 3 parmak derken isaret orta ve yuzuk parmagi dir herhalde de .. ben ucunu ustuste koyamiyorum ya da urperten ihtimal yanyana getirip te mi girdiriyorsunuz.... anlamadim.
Arkadasim cok sevindim ins ben de buraya boyle cumleler yazabilirim... yenme hikayemi anlatabilirim... o gunler hemen gelir ins... bi sorum olucak 10 cm aparat derken sanirim uzunlugu kastediyorsun peki cevre kac cm olmali... bi de 2. Sorum 3 parmak derken isaret orta ve yuzuk parmagi dir herhalde de .. ben ucunu ustuste koyamiyorum ya da urperten ihtimal yanyana getirip te mi girdiriyorsunuz.... anlamadim.
sadece bu bir kacc gun daha bana lazımkendimi güvende hissediyorum saka bi yana düşünceden olması gereken ıslaklık olmadığı için bu sekilde kapatmak zorundayız..biraz alışayım bırakacam soz
=) tamam o zaman bak söz verdinbirkaç gün sonra bırakacaksın.şaka bir yana aman canım alışıp işin kolayına kaçma sakın, kasılmaların geçince ben sağda solda yazmışımdır kesin sanadayazdım heralde, ıslaklık getirme yöntemini, ilk geçişlerde yardım al, hatta şimdide yavaş yavaş azaltabilirsin yağı.
arkadaşlaaaaaaaarrr =) benim sayfaya ismini yazdıran kuzucuklara sesleniyorum =) hangi tarihte yendiğinizi de eklemek istiyorum hatırlayanlar yazabilir mi? diğer sayfaya, çünkü bu daha çok gaza getirir gibi hissettim nedense.
5 yada 6 güne bırakacam canım yağla tüm odayı mahfettim zatenne carcaf kaldi ne yastık sadece su bir kac gun sonra soz bırakcam zaten
18.11.2013
ay kıyamam canım benim, sonrada temizlik yaparken bana söylenmezsin değil mi =))
siftah senden bereketi Allahtan =))
ay kıyamam canım benim, sonrada temizlik yaparken bana söylenmezsin değil mi =))
Sanki umutsuz bir vaka gibiyim evet istiyorum ama bi yandan egzersiz zor geliyor bana kendime o cesareti nasıl vericem oraya bise degdiremiyorum ama sevisme esnasında sürtünuyorum azda olsa icine değiyor p...Ozaman kasilmiyirum cok ittirince hemen bacağım kasiliyor açamıyorum Minikte olsa parmağımı sokmak istedim kasilmalari hissettim ileri itmeye cesaret edemiyorum aynada vajiyi inceliyorum cok derinline bakamıyorum tuhaf olup bırakıyorum cesaret yok aslında herseye cesareti Olan ben bu konuda yok iste yok
valla tuttum carcafı cope attım berbat ettim tüm gun deneme yapmıştım zaten duvara elimi değdirmişimesim dedi napıyorsun dedim tek soru benden değerli mi yok hayatım dedi dedim ozaman sus ve mışıl mışıl uyu olur mu canım oyle sey sana anca güzel dualarım gelir
hadi bakalım Allah herkese bunu yenmeyi nasip etsin..inşallah herkes bunu kolaycacık asar
ayyy vıcık vıcık =)) senden değerli değil tabi, dr dan kurtardığın parayla badana boya çarşaf alırsınız artık.Allah razı olsun arada aklınıza gelirse bu arada memur alımı var tercih yapıcam :) aklınızda olsun canlarım.