Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadasim cok sevindim ins ben de buraya boyle cumleler yazabilirim... yenme hikayemi anlatabilirim... o gunler hemen gelir ins... bi sorum olucak 10 cm aparat derken sanirim uzunlugu kastediyorsun peki cevre kac cm olmali... bi de 2. Sorum 3 parmak derken isaret orta ve yuzuk parmagi dir herhalde de .. ben ucunu ustuste koyamiyorum ya da urperten ihtimal yanyana getirip te mi girdiriyorsunuz.... anlamadim.

her güzel şeyin bir sonu vardır tatlım, ayrılmanız şart , her ikinizinde iyiliği için

sadece bu bir kacc gun daha bana lazım kendimi güvende hissediyorum saka bi yana düşünceden olması gereken ıslaklık olmadığı için bu sekilde kapatmak zorundayız..biraz alışayım bırakacam soz

peki sen aştın mı hamileyken ilk aylarda egzersiz yapsan sorun olurmu gerçi daha belli değil benim ki de

canım ben dun onu denerken orta ve işaret parmağı hafif ust uste koydum ıkındım baktim geçecek basını geçirdim derken icerde yanyana olarak açtım bıraktım ve ikisi yanyana çıkardım

hiç merak etme, programlı ve ertelemeden çalışırsan bir haftada senin de başarı hikayeni okuyabiliriz burda.
öyle çapa uzunluğa falan takılma.
önce tek parmak egzersizi, sonra iki parmak, sonra da parmak kalınlığında bi aparatla bunu günden güne bi tık kalınlaştırarak egzersiz yapıp, kendini eş denemesine hazır hissettiğin anda bu işi bitirirsin. yani kurallara takılma. yöntemini kendin yap,ve yaparken de biz senin sorularını yanıtlamak için burdayız. iki parmak yanyana girer biri önden diğeri arkadan gelir gibi gibi bende öyle oldu mesela. yani sen tüm cesaretinle sana en rahat şekilde yap,yaparken takıldığın noktalarda biz süperman gibi yetişiriz imdata :)))

arkadaşlaaaaaaaarrr =) benim sayfaya ismini yazdıran kuzucuklara sesleniyorum =) hangi tarihte yendiğinizi de eklemek istiyorum hatırlayanlar yazabilir mi? diğer sayfaya, çünkü bu daha çok gaza getirir gibi hissettim nedense.

sadece bu bir kacc gun daha bana lazım kendimi güvende hissediyorum saka bi yana düşünceden olması gereken ıslaklık olmadığı için bu sekilde kapatmak zorundayız..biraz alışayım bırakacam soz

=) tamam o zaman bak söz verdin birkaç gün sonra bırakacaksın.şaka bir yana aman canım alışıp işin kolayına kaçma sakın, kasılmaların geçince ben sağda solda yazmışımdır kesin sanadayazdım heralde, ıslaklık getirme yöntemini, ilk geçişlerde yardım al, hatta şimdide yavaş yavaş azaltabilirsin yağı.

merhaba arkadaşım egzersiz sırasında zeytinyağ yada başka bir kayganlaştırıcı kullanıyor musun?sakın kuru kuru denemeye çalışıp tahriş etme vajinayı.

5 yada 6 güne bırakacam canım yağla tüm odayı mahfettim zaten ne carcaf kaldi ne yastık sadece su bir kac gun sonra soz bırakcam zaten

ay kıyamam canım benim, sonrada temizlik yaparken bana söylenmezsin değil mi =))

valla tuttum carcafı cope attım berbat ettim tüm gun deneme yapmıştım zaten duvara elimi değdirmişim esim dedi napıyorsun dedim tek soru benden değerli mi yok hayatım dedi dedim ozaman sus ve mışıl mışıl uyu olur mu canım oyle sey sana anca güzel dualarım gelir

Yenen arkadaşlar tebrikler bende bi 3 kasımsa yendim kaderim zeytinyagı ve jel diyebiliriz senin sayfan vesile oldu herseye..burayı hala takip ediyorum sorusu olanlara yardım edebilirim

Arkadaşım ben de aynı senin gibiydim.ama bir gün kendimi iyice konsantre ettim oraya parmağımı sokabilirim diye akşam da şartlandım mutlaka yapacağım diye ve en sonunda küçük parmağımın ucundan minnacık soktum hiçbir şey olmadı.dikkat et boğum demiyorum belki girmemişti bile ama harekete geçmiştim artık.Ben çok yavaş ilerliyorum zaten 1 hafta kadar böyle yaptım sadece.Hatta ben o kadar çok korkuyordum ki bunu ilk yatığımda küt diye bayıldım.(kork diye söylemiyorum kendi gereksiz korkum)evde kimse yoktu ayıldım kendi kendime.doktora söyledim anksiyete bozukluğu geçer dedi.geçti de.ben de şu an yenebilmiş değilim ama egzersizlere devam ediyorum ve eskisi gibi egzersiz deyince bile ödüm kopmuyo artık.sen de konsantre ol kendini hazırla burayı oku herkes gibi ben de yaparım de.sonra çok azıcık ucundan minnacık başla.hadi kolay gelsin

ayyy vıcık vıcık =)) senden değerli değil tabi, dr dan kurtardığın parayla badana boya çarşaf alırsınız artık.Allah razı olsun arada aklınıza gelirse bu arada memur alımı var tercih yapıcam :) aklınızda olsun canlarım.

canım benim inşallah oolur inşallah bu alımlarda sen olursun..Allah kısmet etisin ve sende burda bize bi iyi haber daha ver memur alımı oldu de inşallah :) gönlünde ne varsa hepsi olsun emiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…