- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.021
Yenen arkadaşlar tebrikler bende bi 3 kasımsa yendim kaderim zeytinyagı ve jel diyebiliriz senin sayfan vesile oldu herseye..burayı hala takip ediyorum sorusu olanlara yardım edebilirim
kaderım ablaaa benıde yazarmısın 21 hazıran:):):)
merhaba arkadaşım egzersiz sırasında zeytinyağ yada başka bir kayganlaştırıcı kullanıyor musun?sakın kuru kuru denemeye çalışıp tahriş etme vajinayı.
canım benim inşallah oolur inşallah bu alımlarda sen olursun..Allah kısmet etisin ve sende burda bize bi iyi haber daha ver memur alımı oldu de inşallah :) gönlünde ne varsa hepsi olsun emiiiii
ayyy inşallah hayırlısıyla olur, ağzın bal yesin canım benim =) sizinde gönlünüzdeki hayırlı olan herşey olsun inşallah.
Yine bu siteden ogrendigim gleitgelen jel kullaniyorum oncesinde bebe yagi da kullandim... zeytinysgini egzersizde denemedim cunku epilasyon umun bosa gitmesini istemiyorum:)))) oraya bisey girmez ki derken cok sukur 2 parmagi da basardim artik muma agirlik vericem...
saol canım bakkkkkk inşallah olursa esinden sonra ilk bize haber verrr ona gore burda beraber kutlayalım
eşim mihehe önce size haber veririm sanırım =) birde annemlere, sonrada belkiii eşime
bu sene çok umutlu değilim canım ama Allahtan ümit kesilmez. inşallah güzel dualarınız kabul olurda bende memur olurum =) Allah herkese yardım etsin, hastalığı olan derdi sıkıntısı olan herkesi feraha çıkarsın inşallah.vyyyy beeehelal sana hadi bakalım inşallah memur alımın olur ve biz buna beraber seviniriz..dualar seninle canım
bu sene çok umutlu değilim canım ama Allahtan ümit kesilmez. inşallah güzel dualarınız kabul olurda bende memur olurum =) Allah herkese yardım etsin, hastalığı olan derdi sıkıntısı olan herkesi feraha çıkarsın inşallah.
inanmıyorum sana cansuuu =) muhtemelen cansu ismin =) yada uydurdum, güzelim bak çok kayganlaştırıyor, hem iki gün de yenersin belki iki gün kullandığında sana birşey yapmaz.o kadar saçımıza sürüyoruz gürleştirmiyor, bu istenmeyenler neden bu kadar inatla çıkıyor anlamıyorum =) sanki dibine gübre atıyoruz arkadaş.
amin canım sendeki bu temiz yürek varken inşallah herşey gönlünce olur zaten:)
beni de ekleeearkadaşlaaaaaaaarrr =) benim sayfaya ismini yazdıran kuzucuklara sesleniyorum =) hangi tarihte yendiğinizi de eklemek istiyorum hatırlayanlar yazabilir mi? diğer sayfaya, çünkü bu daha çok gaza getirir gibi hissettim nedense.
:) alemsin... benin esimin gelmesine 20 gun var... o zamana kadar hep egzersiz yapicam... geldigi gun bu is bitecek ins...
beni de ekleee18.11.2013 bnmde cetrina gibi
canım listeye eklemedim sanırım çünkü bilmiyordum yağ kullandığını, gerçi tek amaç daha çok arkadaşımıza cesaret vermek.ekliyorum o zaman canım.hem zeytinyağ hemde jel mi kullandın?
Aslında şöyle oldu ben egzersizsiz nasıl yenerim diye bakıyordum çünki egz çok itici idi senin sayfayı buldum ve çok ii motive oldum evet zeytinyağı beni motive etti bu yüzden bende listede olmak istiyorummYani zeytin yağı ile motive oldum vajinusmustan kurtuldum