Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım yılbaşı tatilinde hollandaya gezmeye geleceğiz ucuz uçak bileti bulursak o zaman hollandada olursam şöyle düşünmek isterim beni hayali arkadaşlarımdan biri burada ve artık vajili deil.. Hadi sende uygun bi yöntem bul kendine ve kurtul yurtdışında olmak bi zor bide bu dert doktora gidersin dert anlatamazsın zaten gayet rahatlar utanma falanda yok acilen yen bide yurt dışı orkide vardı sanırım canım benim inş yenersi sende..gurbetçi vajililere

Insallah istiorum bu gece deniyecem bu sefer birakmiyacan neolursa olsun patlamuyacakya nereye gelion cok sevindim Amsterdam sa bize Bir Saat

ben yavrusumda bı deneyeım bakayım bunu aksama canım

hayırlısı olsun canımmmm ıns bıraonce atlatırısn bıdaha nezman gıdıcennn

canım vajıyken nasıl hamıle kaldın zorluk cektınmı

sadece ucu girdiğinde boşaldı.ama o zaman çok kasmıştımmm.ve bişey diyeyimmi ben o an ilk defa bişey öğrendim :) çok komik...boşaldığında içinde kalır sanıyorum nasıl bir düşünceyse.tabi ki akıyomuş :)) nerden bileyim ben kaç kere ilişkiye girmişimki

inş. gönlüne göre olur herşey arkadaşım..

benimde hep aynı dert başı girdiğinde o acıyı hissedince çekiyorum dayanıcam diorum dayanamıyorum

ben yavrusumda bı deneyeım bakayım bunu aksama canım

depresyonda olanlar mutlaka hamilelikten önce tedavi olsun arkadaşlar. bak mesela birtane abla var çocuğu 4 yaşında hala konuşamıyor kelime kelime okadar. Allah korusun birde çok ailevi sorun yaşamıştı hatırladım da.canım dene bakalım ünlülere nasıl tepki veriyor acaba, biz anlayamıyoruzdur.onu cihazlarla ölçmüşler.

hehehehe benim de 18.10.2013 :)))))))

OKAYOKA BENİM MSJ HAKKIM DAHA DOLMAMIŞ ÖZELDEN YAZAMADIM O YÜZDEN : Canım ben aparatı hiç denemedim deneyemedim parmakda orta parmak 1 boğum en fazla iki boğum kadar ben eş denemelerinde ıkınarak ve nefes alp vererek penisin başını girdirebildim devamıda aynen senin dediğin gibi oluyor orda kalıyor başta o acıyı hissedince ilerisi daha çok acıycakmış gibi gelior ve bırakıyorum

Ne demek o yaa kendileri herşeyi çok iyi biliyorlar ya hasta bakıcıya ne!!! sen çocuğunu kaybediyorsun onlar zevkten bahsediyor. .bende hastanede çalıştım hatta oda arkadaşım da ebeydi.o anlatırdı bizi doğuma gidenlere nasıl davrandıklarını.o zamandan korkardım bende.bazen hepsi itici oluyorlar.yaşamadıkları için bilemezler canım.bir daha dr a gidince daha temkinli yaklaş sana böyle demelerine izin verme, ayrıca iyi seçin canım dr da hastanede önemli.

kader konuşunca insan susarmış ama :) inşallah bende inanıorum çok az kaldığına dr a gidiyoruz ama ben çok yoruldum bu işten.imse uzatmasın.araya başka şeyler de giriyor ya sonra

Canım tam ıslaklık sağlanmadan sanırım eşim giriş için zorladı canım biraz yandı ama dayandım p.. tamamı giriş sağlandı ilk defa önceden alttan üç dört parmak boşluk kalıyordu. Akşam bir ped doldurmayacak kadar kanama oldu sabah tamamen kesildi şuana kadar hiç kanamadı sadece idrarı yaparken hafif batma gibi kuruluk hissediyorum o kadar umarım tekrar kanama yaşamam jinekolog gitmekten çok kokuyorum zaten hastalığımı daha yeni yendim gibi halen p.. girişinde kasılmalar oluyor eşimin üstte olduğu pozisyona daha geçemedik o pozisyonda geriliyorum, kasılma oluyor. Çok moralsizim bugün işe bile gidemedim.:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…