- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.041
TSK ederim bugun yapmaya başlıcam umarım başarılı olurum
Canım yılbaşı tatilinde hollandaya gezmeye geleceğiz ucuz uçak bileti bulursak o zaman hollandada olursam şöyle düşünmek isterim beni hayali arkadaşlarımdan biri burada ve artık vajili deil.. Hadi sende uygun bi yöntem bul kendine ve kurtul yurtdışında olmak bi zor bide bu dert doktora gidersin dert anlatamazsın zaten gayet rahatlar utanma falanda yok acilen yen bide yurt dışı orkide vardı sanırım canım benim inş yenersi sende..gurbetçi vajililere
ben yavrusumda bı deneyeım bakayım bunu aksama canımkızlar geçenlerde birşey okudum sizede söylemek istiyorum, şimdi anne karnında bebekler a, i gibi sesli harflere tepki verir ama ünsüzlere tepki vermezmiş, depresif annelerde de normal annelerde de bu böyleymiş, ama depresyon ilacı almış tedavi görmüş annelerde bebek anne karnında ünsüz harflerede tepki göstermiş, depresyon ilaçları bebeğin konuşmasında ilerleme kaydetmesine neden oluyormuş, birde diyor ki depresyonda olan annelerde bebeğin konuşmasında gecikme oluyormuş.diyeee okudum aklımda kaldığı kadarıyla.
Kızlar size Süleyman Eserdağ'a gideceğimi söylemiştim.Az önce geldik hemen buraya koştum.Biraz karnım ağrıyor.İki tane aparatla egzersiz verdi bugün.Zaten ikisini de klinikte bir bayan yardımıyla almıştım.Bolca bepanthol ve emla sürerek masaj yapıyoruz önce vajiye.Sonra da yine Bepanthol ve emla ile aparatı alıyoruz.Biraz acıdı bugün.Üç günde bu problemi çözeceklerini söylüyorlar,bakalım :)
18.11.2013
peki sen aştın mı hamileyken ilk aylarda egzersiz yapsan sorun olurmu gerçi daha belli değil benim ki de
arkadaşlaaaaaaaarrr =) benim sayfaya ismini yazdıran kuzucuklara sesleniyorum =) hangi tarihte yendiğinizi de eklemek istiyorum hatırlayanlar yazabilir mi? diğer sayfaya, çünkü bu daha çok gaza getirir gibi hissettim nedense.
canım vajıyken nasıl hamıle kaldın zorluk cektınmı
estağfurullah canım o sizin güzel yüreğiniz.hayırlısı olsun bakalım ama atamam olmazsa bebek işi bayaaa ertelenmek zorunda kalacak ona üzülüyorum =(çünkü seneye kpss sınavında doğum yapmış olurum yada 8 aylık falan olurum riskli olursa sınav yanar Allah herşeyin hayırlısını versin biz bilmediğimiz için üzülüyoruz ama mutlaka vardır bir hikmet.
Insallah istiorum bu gece deniyecem bu sefer birakmiyacan neolursa olsun patlamuyacakyanereye gelion cok sevindim Amsterdam sa bize Bir Saat
canım sen 20 sinde yenmemiş miydin yanlış yazmışım düzeltiym :)hehehehe benim de 18.10.2013 :)))))))
o baskı girişte oluyo. tamamı girince inan bana hiç acı hissetmiyosun hatta farkında bile olmuyosun..aynı acıyı tekrar yaşama bir kere tamamını girsin zaten girişte o baskının olduğunu sende fark edeceksin.tamamı girince git gel yaparken eşin zaten sende zevk almaya başlıyosun..sadece girişte o baskı var tamamını al bak inan bana bunu yaptığında bana diyeceksinki başından beri böyle yapsaymışım kendime eziyet etmişim diyecen.güven bana.v
ben yavrusumda bı deneyeım bakayım bunu aksama canım
Canım arkadaşım 26 Ekim de yendim...
hehehehe benim de 18.10.2013 :)))))))
benimde hep aynı dert başı girdiğinde o acıyı hissedince çekiyorum dayanıcam diorum dayanamıyorum
Evet canim ozel hastanede paramizla rezil oldk aclik tokluk durumuna bakcaz deyip ona bile ucret aldilar yukari ciktigimdada ebe bana en son ne zmn yemek yedin die sordu soyledigimde tmm yapalim o zmn dedi( vajinadan bi ilac verdiler cok zordu hersey cok zordu kurtaj esnasinda uyutuldum ama onca soku yasamak yetti bide daha ebe acidimi yapma yahu bu nasil girdiyse esininkide oyle girecek iste dedi..(( uyandigimdada beni giydiren hasta bakici sen esinle brlikte olmuomusun yazik degilmi adama baska kadinlara giderse gorursun dedi hepsi kulaklarimda cinliyo
aslında o korkaklıktan =) ben çok korktuğum halde aştıysam insanlar boşuna çekmesin bu eziyeti diye elimden gelen azıcık birşey belki ama dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum kuzum. sen benden valla daha cesursun inan bana. 10 cm ne demek ya düşündükçe bile aklım almıyor benim.inşallah güzel şeyler yazarsın da şu kaderini de güldürürsün =) iki anlamda da düşün.kaderin birisi ben birisi senin kaderin =)
canım sakin ol sana sormuştum ya hani ilk girişte ağrı oldu mu ? bak iki neden olabilir, 1. si zar yapın kalın ve damarlıysa bu tarz zarlarda birkaç ilişkide tekrar tekrar kanama olabilir. 2. side tam kaygan değilken ilerlemeye çalışında vajina dokusunda zedelenme olmuş olabilir. dr a git bence ama korkma kuzum birde çok ara veriyorsun denemeler arasında düzenli denemeye çalış ki, her seferinde aynı gerginliği yaşayıp kendini kasıyor olabilirsin.