Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yenen arkadaşlar tebrikler bende bi 3 kasımsa yendim kaderim zeytinyagı ve jel diyebiliriz senin sayfan vesile oldu herseye..burayı hala takip ediyorum sorusu olanlara yardım edebilirim:emir_bebek:

canım listeye eklemedim sanırım çünkü bilmiyordum yağ kullandığını, gerçi tek amaç daha çok arkadaşımıza cesaret vermek.ekliyorum o zaman canım.hem zeytinyağ hemde jel mi kullandın?

merhaba arkadaşım egzersiz sırasında zeytinyağ yada başka bir kayganlaştırıcı kullanıyor musun?sakın kuru kuru denemeye çalışıp tahriş etme vajinayı.

Yine bu siteden ogrendigim gleitgelen jel kullaniyorum oncesinde bebe yagi da kullandim... zeytinysgini egzersizde denemedim cunku epilasyon umun bosa gitmesini istemiyorum:)))) oraya bisey girmez ki derken cok sukur 2 parmagi da basardim artik muma agirlik vericem...

canım benim inşallah oolur inşallah bu alımlarda sen olursun..Allah kısmet etisin ve sende burda bize bi iyi haber daha ver memur alımı oldu de inşallah :) gönlünde ne varsa hepsi olsun emiiiii :KK70:

ayyy inşallah hayırlısıyla olur, ağzın bal yesin canım benim =) sizinde gönlünüzdeki hayırlı olan herşey olsun inşallah.

Yine bu siteden ogrendigim gleitgelen jel kullaniyorum oncesinde bebe yagi da kullandim... zeytinysgini egzersizde denemedim cunku epilasyon umun bosa gitmesini istemiyorum:)))) oraya bisey girmez ki derken cok sukur 2 parmagi da basardim artik muma agirlik vericem...

inanmıyorum sana cansuuu =) muhtemelen cansu ismin =) yada uydurdum, güzelim bak çok kayganlaştırıyor, hem iki gün de yenersin belki iki gün kullandığında sana birşey yapmaz.o kadar saçımıza sürüyoruz gürleştirmiyor, bu istenmeyenler neden bu kadar inatla çıkıyor anlamıyorum =) sanki dibine gübre atıyoruz arkadaş.:KK1:

saol canım bakkkkkk inşallah olursa esinden sonra ilk bize haber verrr ona gore burda beraber kutlayalım :KK70:

eşim mi :KK47::KK1: hehe önce size haber veririm sanırım =) birde annemlere, sonrada belkiii eşime :KK24: pastaları ben yaparım eşimede içecek aldırırım, oturur kk günü yaparız :emir_bebek:

Son düzenleme:
vyyyy beee :KK70: helal sana :KK70::KK70: hadi bakalım inşallah memur alımın olur ve biz buna beraber seviniriz..dualar seninle canım:KK70:
bu sene çok umutlu değilim canım ama Allahtan ümit kesilmez. inşallah güzel dualarınız kabul olurda bende memur olurum =) Allah herkese yardım etsin, hastalığı olan derdi sıkıntısı olan herkesi feraha çıkarsın inşallah.

bu sene çok umutlu değilim canım ama Allahtan ümit kesilmez. inşallah güzel dualarınız kabul olurda bende memur olurum =) Allah herkese yardım etsin, hastalığı olan derdi sıkıntısı olan herkesi feraha çıkarsın inşallah.

amin canım sendeki bu temiz yürek varken inşallah herşey gönlünce olur zaten:)

kızlar geçenlerde birşey okudum sizede söylemek istiyorum, şimdi anne karnında bebekler a, i gibi sesli harflere tepki verir ama ünsüzlere tepki vermezmiş, depresif annelerde de normal annelerde de bu böyleymiş, ama depresyon ilacı almış tedavi görmüş annelerde bebek anne karnında ünsüz harflerede tepki göstermiş, depresyon ilaçları bebeğin konuşmasında ilerleme kaydetmesine neden oluyormuş, birde diyor ki depresyonda olan annelerde bebeğin konuşmasında gecikme oluyormuş.diyeee okudum aklımda kaldığı kadarıyla.

inanmıyorum sana cansuuu =) muhtemelen cansu ismin =) yada uydurdum, güzelim bak çok kayganlaştırıyor, hem iki gün de yenersin belki iki gün kullandığında sana birşey yapmaz.o kadar saçımıza sürüyoruz gürleştirmiyor, bu istenmeyenler neden bu kadar inatla çıkıyor anlamıyorum =) sanki dibine gübre atıyoruz arkadaş.:KK1:

:) alemsin... benin esimin gelmesine 20 gun var... o zamana kadar hep egzersiz yapicam... geldigi gun bu is bitecek ins...

amin canım sendeki bu temiz yürek varken inşallah herşey gönlünce olur zaten:)

:KK17:estağfurullah canım o sizin güzel yüreğiniz.hayırlısı olsun bakalım ama atamam olmazsa bebek işi bayaaa ertelenmek zorunda kalacak ona üzülüyorum =(çünkü seneye kpss sınavında doğum yapmış olurum yada 8 aylık falan olurum riskli olursa sınav yanar :KK43: Allah herşeyin hayırlısını versin biz bilmediğimiz için üzülüyoruz ama mutlaka vardır bir hikmet.

Kızlar size Süleyman Eserdağ'a gideceğimi söylemiştim.Az önce geldik hemen buraya koştum.Biraz karnım ağrıyor.İki tane aparatla egzersiz verdi bugün.Zaten ikisini de klinikte bir bayan yardımıyla almıştım.Bolca bepanthol ve emla sürerek masaj yapıyoruz önce vajiye.Sonra da yine Bepanthol ve emla ile aparatı alıyoruz.Biraz acıdı bugün.Üç günde bu problemi çözeceklerini söylüyorlar,bakalım :)

:) alemsin... benin esimin gelmesine 20 gun var... o zamana kadar hep egzersiz yapicam... geldigi gun bu is bitecek ins...

öyle miyim (gora'da komutan logar diyordu ya):KK1:oda iyiymiş canım zamanın varsa bu şekilde devam et ama sakın moralini bozma bazen bir önceki gün yaptığını sonraki gün yapamazsın bazende 3 günlük ilerleme kaydedersin, çok sabırlı ol ve yanında olduğumuzu unutma, inşallah eşin gelir gelmez kurtulursun.

Son düzenleme:
canım listeye eklemedim sanırım çünkü bilmiyordum yağ kullandığını, gerçi tek amaç daha çok arkadaşımıza cesaret vermek.ekliyorum o zaman canım.hem zeytinyağ hemde jel mi kullandın?

Aslında şöyle oldu ben egzersizsiz nasıl yenerim diye bakıyordum çünki egz çok itici idi senin sayfayı buldum ve çok ii motive oldum evet zeytinyağı beni motive etti bu yüzden bende listede olmak istiyorumm :21::21::21: Yani zeytin yağı ile motive oldum vajinusmustan kurtuldum :KK1::KK1::KK1:

Aslında şöyle oldu ben egzersizsiz nasıl yenerim diye bakıyordum çünki egz çok itici idi senin sayfayı buldum ve çok ii motive oldum evet zeytinyağı beni motive etti bu yüzden bende listede olmak istiyorumm :21::21::21: Yani zeytin yağı ile motive oldum vajinusmustan kurtuldum :KK1::KK1::KK1:

aaa ne demek zevkle eklerim canım =)) bende egzersiz yapan bir arkadaşı eklersem yalan söylemiş olurum diye söyledim pardon.

X