- 3 Ekim 2013
- 42
- 0
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.981
kızllarrrr dün akşam bnde yendim ve çok kolay ve acısızdı tek yapmanız gereken kararlı olmak
dün okayakodan(allah razı olsun) ve tutkuda yenmişti okumuştum aldıgım gazla bugun bitcek dedim ve deneyelim dedim
eşim altta yuzum ona dönük yarısı girdi eşim yeter istersen baya ilerledik dedi bn yok bu iş bugun bitcek dedim bu sefer sırtım eşime dönük oturdum üstüne hoooppp girdi acı sızı baskı hiçbişey yok girdimi iye soruyomn eşime o da bilmem diyooo baktık p..s kaybolmuş yok ortalarda zaten cıkarken girdiğini daha iyi anladım az biraz kanamm oldu ama acımadı yani kanın bi önemi yok silince geciyo çünlkü
arkadaslar bu işin tek çözümü kararlı olmak ve egzersiz doktor falan yalan
doktorlar para almak için bi sürü ek seans ekliyo biz tam 5 seans birbirimizi okşadık durduk baktım sonu yok para para burdan devam ettim okudum okudum egzersiz yaptım 10 cm aparatı da yaptım en sonunda oldu:::
)
merhaba canım ben hala yerımde sayıyorum cok sevındım yenmeene.ben egzersız olarak sadece vajımı ınceleyebılıyorum esımı dokunduruyorum ama egzersizlere başlayamadım bırturlu arkadaşlar cokk yardımcı oldu ama koptum olaydan aparat falan sokamadm ama gaza gelıyorumm cokkkk egzersızmıs oymuş buymuş mıllett nasıl yapıyo dıyorum bu gece bitecek dıyorum ama yapamıyorum benn hıcccc esımın penısını almadım yanı hıc deneme yapmadıkkk vajımı bıle yenı kesfettım benı gaza getırebılrmısın:)))