- 3 Ekim 2013
- 42
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.981
kızllarrrr dün akşam bnde yendim ve çok kolay ve acısızdı tek yapmanız gereken kararlı olmak
dün okayakodan(allah razı olsun) ve tutkuda yenmişti okumuştum aldıgım gazla bugun bitcek dedim ve deneyelim dedim
eşim altta yuzum ona dönük yarısı girdi eşim yeter istersen baya ilerledik dedi bn yok bu iş bugun bitcek dedim bu sefer sırtım eşime dönük oturdum üstüne hoooppp girdi acı sızı baskı hiçbişey yok girdimi iye soruyomn eşime o da bilmem diyooobaktık p..s kaybolmuş yok ortalarda zaten cıkarken girdiğini daha iyi anladım az biraz kanamm oldu ama acımadı yani kanın bi önemi yok silince geciyo çünlkü
arkadaslar bu işin tek çözümü kararlı olmak ve egzersiz doktor falan yalan
doktorlar para almak için bi sürü ek seans ekliyo biz tam 5 seans birbirimizi okşadık durduk baktım sonu yok para para burdan devam ettim okudum okudum egzersiz yaptım 10 cm aparatı da yaptım en sonunda oldu:::
)
berbat geçen bir pazar dan sonra düngece yine deneme yaptık ben üstte sırtım eşime dönük pozisyonda sanki biraz ilerledim eşimde çok güzel gidiosun die bana moral verdi fakat bi süre sonra p... söndü ben uğraşırken sonra onla uğraşırkende benim hevesim gitti yinebaşını hissettiğim anda bir acı hissediyorum ve orda kalıyorum ben nasıl yenicem napıcam artık bilemedim elimden geleni yapıyorum ama olmuyo 6 ay oldu kimseye bişi diyemiorum nolur dua edin yenen arkadaşlar bizler için.orda minikde olsa bir delik var parmağımıda azıcık da olsa ilerletiyorum ama p.. gelince sadece başı giriyo gitmio derin derin nefes alıyorum ıkınmaya çalışıyorum sakin olmaya çalışıyorum...daha napmalıyım bu gece yine deniycez inş. sabah size mutluluğumu anlatırım bu illeti yendiğimi anlatırım ....
gözünüz aydın çok sevindim, buraya üye olma şeklinizde beni etkiledi Allah razı olsun, bende yendikten sonra üye olmuştum. inşallah birçok arkadaşın yenmesine vesile oluruz hepimizde.
kaderım canım ben hala aynı yerde sayıyorum hala başaramadım((egzersızlerı yapamıyorum sadece vajımı ınceleyebılıyorum...kendı kendıme dıorum kı bu gece yapıcam hıc ona buna bakmıycam afedersınn esımm sokacak bıtırecek bu ısı dıorum kendımı gaza getırıyorum ama ertelıorum:S
kızlarr evlenelıı bır sene bır ay oldu artık herkes benden bebek ıstıyo ve cok uzuluyorum esımm anlayışlı ben daha önceden de anlatmıştım durumumu kızlar bılyıodurr.smdı senın yazını okudum ve cok sevındım bana da moral oldu bır aydır bıraktım bu sıteyıı egzersız olarak sadece vajımı ınceleyebıldımm..aparat sokmak falan hıc bana gore degıl yapamamkacgundur artık dıorum ya hıc bırseye bakmıycam bitecek bu ısss ertelıorum da ertelıtorum sınırlerım bozuluyor bırde cok sosyalım ve gun gectıkce erteleniyor hıc bırsey olmayacak ya okadar acım heralde olacak adet oldummu nasıll kasıklarım agrıyo okadar bıle olmıycak bılıyorumm bırde olsun yaa en fazla bır kac gun cekerım bıtsın bu kabus dıyorumm (ben hıc deneme yapmadım canm afedersın delıgımın nerde olduğunu bıle bılmıyodum ama her gun bu gece bitecek dıorum bır sekılde alıştım ya bu duruma ertelenıo artık mıllete cevap vermekten cok yoruldum herkesın bebegı var herkes becermıs bennnnn hala yapamadım.senın yazını okudum aynıı benm gıbı cesaretlenmıssın ve yenmıssın bana da yardımcı olurmusun herkesınn ılıskısı durumu kendıne aama bana cok cesaret verdın canmm aslında bu aksam bıle ertelememem lazmm yapmam lazmmmmm cevap verırsen cok sevınırm canm
Evet bi coguna gore bizim vajinismus dedigimiz seyi biz kendimiz yaratiyoruz
hemen oyle diolar ama yasamayan bilemes bunu o evin icinde iki yabanci gibi yasayip kari kocayken cok sevmene cok istemene ragmen is o noktoya gelince ne hale geldigimizi anlamiolar
kızllarrrr dün akşam bnde yendim ve çok kolay ve acısızdı tek yapmanız gereken kararlı olmak
dün okayakodan(allah razı olsun) ve tutkuda yenmişti okumuştum aldıgım gazla bugun bitcek dedim ve deneyelim dedim
eşim altta yuzum ona dönük yarısı girdi eşim yeter istersen baya ilerledik dedi bn yok bu iş bugun bitcek dedim bu sefer sırtım eşime dönük oturdum üstüne hoooppp girdi acı sızı baskı hiçbişey yok girdimi iye soruyomn eşime o da bilmem diyooobaktık p..s kaybolmuş yok ortalarda zaten cıkarken girdiğini daha iyi anladım az biraz kanamm oldu ama acımadı yani kanın bi önemi yok silince geciyo çünlkü
doktorlar para almak için bi sürü ek seans ekliyo biz tam 5 seans birbirimizi okşadık durduk baktım sonu yok para para burdan devam ettim okudum okudum egzersiz yaptım 10 cm aparatı da yaptım en sonunda oldu:::
)
Arkadaşlar aciil yardım gerekiyor..ben mumu alıyorum rahatlıkla,yönü bulunca daha kolay tabi.dün eşimle eş denemsi yapalım dedik ama yapamadık çünkü hangi pozisyonda durucamızı bilemedik.ben üste çıktım ama p.. i oraya getiremedim göremediğim için,bacaklarım agrıdı üstte durmaktan,başka pozisyonlarda denedik ama yapamadık.birde vajinam tam acık deildi,egzersiz yaparkende çok açık olmuyordu ama mumu yerleştiriyordum.dün akşam p... i yerleştiremedim.nasıl yapıyosunuz anlamadım gittti
bn bu siteye yeni uye oldum ve vajınusmus sorunu yasayan birisiyım suan parmak egserzi yapıyorum ama penisi vajınaya alamam korkusdu hala var
ıkın iyice delik egzersizde daha geniş geliyor cunku bayağı ıkınıyoruz ayrıca egzersiz yapıyoruz..sen iyi ce yağını yada jelini sürdükten sonra ıkın 10 15 dakika bunu yap sonra deneemelere geçin bak iki rahat pozisyon var biri p.... nin yavaşça ustune otrmak dieride sen altta bacaklarını acacan esin ustte olacak..ama her ikisindede rahat ol hic kasılmıcagın bir durum olsun ki rahatça hareket et
canım gecen hafta ilk orta parmak egzersizini yaptım bir gun sonra adet oldum bıraktım..daha adetim dun bitti..dun oglen once tek parmağı denedim orta parmaktı..yağladım rahat geçti..sonra orta ve işaret parmağı denedim oldu.. aradan yarım saat geçti bir aparat yaptım 7 cm di onuda yapınca aksam es denemesine geçtim..yoruldum biraz ama geçti gitti..cok cok cok teşekkür ederim canım..zeytinyağı iyice surdum hatta o kadar bol surdum ki anlatamam biraz zorlandım ama sanırım zamanla buda geçecek alıscam inşallah
Arkadaşlar aciil yardım gerekiyor..ben mumu alıyorum rahatlıkla,yönü bulunca daha kolay tabi.dün eşimle eş denemsi yapalım dedik ama yapamadık çünkü hangi pozisyonda durucamızı bilemedik.ben üste çıktım ama p.. i oraya getiremedim göremediğim için,bacaklarım agrıdı üstte durmaktan,başka pozisyonlarda denedik ama yapamadık.birde vajinam tam acık deildi,egzersiz yaparkende çok açık olmuyordu ama mumu yerleştiriyordum.dün akşam p... i yerleştiremedim.nasıl yapıyosunuz anlamadım gittti
geçer geçer en zorunu atlattın şükürler olsun, bundan sonrası daha kolay olacak inşallah.
)
teşekkür ederim.ben egzersizlerde hiç ıkınmadım şimdiye kadar,burdan okuyorum ıkının diye,ıkınıyorum ama kendimi kaıyomusum gibi geliyo ya da ıkınmayı bilmiyorum
bugün 2 tane çok sevdiğim arkadaşımdan böyle güzel haberler duydum çok ama çok sevindim :)) o kadar güzel bi rahatlama ki bu, omuzlarından yılların yükü kalktı sanki, kafan rahatladı kuşşş gibi oldun :) umarım bundan sonra çooooook çok daha mutlu bi evliliğin ve sağlıklı bi cinsel yaşantınız olur :)))))
inşallah kaderim ama ben iyice bi hafta falan geçsin oyle bırakırım yagıcok bütünleştim yağla kopamam hemen