Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında o korkaklıktan =) ben çok korktuğum halde aştıysam insanlar boşuna çekmesin bu eziyeti diye elimden gelen azıcık birşey belki ama dilim döndüğünce anlatmaya çalışıyorum kuzum. sen benden valla daha cesursun inan bana. 10 cm ne demek ya düşündükçe bile aklım almıyor benim.inşallah güzel şeyler yazarsın da şu kaderini de güldürürsün =) iki anlamda da düşün.kaderin birisi ben birisi senin kaderin =)

canım sana inanmıormmm maşalhh yaa daha 2 hafta önce aynayla incele diyordum sana korkma diyordum şimdi yendim diyorsunnn aferiiiiim yaa bravoooooooooo rabbim başka dert vermesin anlatsana nası yendinn. yeni gelinimiz varrrr halaylar sana gelsiiiiin

canım girdirirkende çıkartırkende ıkınmayı dene, korkma kendini kastığın için oluyordur muhtemelen.

güzelim vajinadan bir ilaç koymak zorunda hemşire koymuştu mesela benimkini, onu rahim ağzı mı ne açılsın diye koyuyorlar sanırım, tam bilimsel olarak bilmesemde, hani ordan bebek çıkacak ya yani olmayan bir doğumu suni olarak başlatıyorlar anladın, normalde kendiliğinden olur bebek doğacağı zaman, ama şimdi haliyle açılma olmayacağı için ilaçla yapıyorlar.

canım sakin ol sana sormuştum ya hani ilk girişte ağrı oldu mu ? bak iki neden olabilir, 1. si zar yapın kalın ve damarlıysa bu tarz zarlarda birkaç ilişkide tekrar tekrar kanama olabilir. 2. side tam kaygan değilken ilerlemeye çalışında vajina dokusunda zedelenme olmuş olabilir. dr a git bence ama korkma kuzum birde çok ara veriyorsun denemeler arasında düzenli denemeye çalış ki, her seferinde aynı gerginliği yaşayıp kendini kasıyor olabilirsin.

aaaa terbiyesiz insan ya, takma sen kafana eşin seni sevmese zaten bu kadar zaman beklemezdi, evet herşeye inat hırsla yenmek için uğraş iyileştiğinde ama sakın moralini bozma hiçbirşey için, cahil insan kaynıyor etraf,bir insan ahlaksız olduktan sonra eşi onu ne kadar mutlu etsede gider başkasına , ama şerefliyse senelerce bekler.

kızllarrrr dün akşam bnde yendim ve çok kolay ve acısızdı tek yapmanız gereken kararlı olmak
dün okayakodan(allah razı olsun) ve tutkuda yenmişti okumuştum aldıgım gazla bugun bitcek dedim ve deneyelim dedim
eşim altta yuzum ona dönük yarısı girdi eşim yeter istersen baya ilerledik dedi bn yok bu iş bugun bitcek dedim bu sefer sırtım eşime dönük oturdum üstüne hoooppp girdi acı sızı baskı hiçbişey yok girdimi iye soruyomn eşime o da bilmem diyooo baktık p..s kaybolmuş yok ortalarda zaten cıkarken girdiğini daha iyi anladım az biraz kanamm oldu ama acımadı yani kanın bi önemi yok silince geciyo çünlkü
arkadaslar bu işin tek çözümü kararlı olmak ve egzersiz doktor falan yalan
doktorlar para almak için bi sürü ek seans ekliyo biz tam 5 seans birbirimizi okşadık durduk baktım sonu yok para para burdan devam ettim okudum okudum egzersiz yaptım 10 cm aparatı da yaptım en sonunda oldu:::
)

canım tebrıkler hayırlı olsunnnnnnn

gözün aydın arkadaşım Allah başka sıkıntı vermesin darısı diğer arkadaşlara olsun inşallah.

Sanki umutsuz bir vaka gibiyim evet istiyorum ama bi yandan egzersiz zor geliyor bana kendime o cesareti nasıl vericem oraya bise degdiremiyorum ama sevisme esnasında sürtünuyorum azda olsa icine değiyor p...Ozaman kasilmiyirum cok ittirince hemen bacağım kasiliyor açamıyorum Minikte olsa parmağımı sokmak istedim kasilmalari hissettim ileri itmeye cesaret edemiyorum aynada vajiyi inceliyorum cok derinline bakamıyorum tuhaf olup bırakıyorum cesaret yok aslında herseye cesareti Olan ben bu konuda yok iste yok

gözünüz aydın çok sevindim, buraya üye olma şeklinizde beni etkiledi Allah razı olsun, bende yendikten sonra üye olmuştum. inşallah birçok arkadaşın yenmesine vesile oluruz hepimizde.

gözünüz aydın çok sevindim, buraya üye olma şeklinizde beni etkiledi Allah razı olsun, bende yendikten sonra üye olmuştum. inşallah birçok arkadaşın yenmesine vesile oluruz hepimizde.

aminn inşallah...çünkü o psikolojinin ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum. Rabbim herkesin aşmasını nasip eder inşallah..

Evet cnm hersey olacagina variyor cok saol destegin icin burdaki bi cok kisiyi ikinci ailem gibi goruyorrum hatta daha yakin yuzunu bile gormedigim insanlarla kmseyle paylasamadigim seyleri konusup rahatliyorum cok saolun desteginiz icin

normalde çok düzenli adet olurum ve bu ay 5 gün gecikti daha vajinismusu yenmeden hamile kalmış olabilirmiyim kasıklarımda ara ara kasılma oluyor

bende öyle hamile kalmıştım.aynı şekilde çok düzenlidir adet görüyordum ve 2-3 gün gecikmişti.test yaptığımda hemen çıktı çok sevinmiştim.ama cocukla aşmak zor oluyo yani büyüyünce küçükken değil..inşallah hemen yenersin..

Evet bi coguna gore bizim vajinismus dedigimiz seyi biz kendimiz yaratiyoruz
hemen oyle diolar ama yasamayan bilemes bunu o evin icinde iki yabanci gibi yasayip kari kocayken cok sevmene cok istemene ragmen is o noktoya gelince ne hale geldigimizi anlamiolar

berbat geçen bir pazar dan sonra düngece yine deneme yaptık ben üstte sırtım eşime dönük pozisyonda sanki biraz ilerledim eşimde çok güzel gidiosun die bana moral verdi fakat bi süre sonra p... söndü ben uğraşırken sonra onla uğraşırkende benim hevesim gitti yine başını hissettiğim anda bir acı hissediyorum ve orda kalıyorum ben nasıl yenicem napıcam artık bilemedim elimden geleni yapıyorum ama olmuyo 6 ay oldu kimseye bişi diyemiorum nolur dua edin yenen arkadaşlar bizler için.orda minikde olsa bir delik var parmağımıda azıcık da olsa ilerletiyorum ama p.. gelince sadece başı giriyo gitmio derin derin nefes alıyorum ıkınmaya çalışıyorum sakin olmaya çalışıyorum...daha napmalıyım bu gece yine deniycez inş. sabah size mutluluğumu anlatırım bu illeti yendiğimi anlatırım ....

kaderım canım ben hala aynı yerde sayıyorum hala başaramadım((egzersızlerı yapamıyorum sadece vajımı ınceleyebılıyorum...kendı kendıme dıorum kı bu gece yapıcam hıc ona buna bakmıycam afedersınn esımm sokacak bıtırecek bu ısı dıorum kendımı gaza getırıyorum ama ertelıorum:S

aminn inşallah...çünkü o psikolojinin ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum. Rabbim herkesin aşmasını nasip eder inşallah..

amin inşallah.birisine vesile olup o kişinin aşması çok farklı bir mutluluk biliyor musun?inşallah hepimize nasip olsun. mesela ben diyorum ki iyiki vajinismusu yaşamışım ki bu kadar arkadaşımın yanında olabildim.hiçbirşey nedensiz değil buna inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…