Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım.emlayla deniycem.inşallah başarılı olurum.zaten çoğumuz yanluş doktor seçiminden dolayı kısa sürede atlatabilecek durumdayken daha kötü hale getiriliyoruz.

tebrik ederim arkadasımm bugunun güzel haberinide aldık hep mutlu kal insallah a.s.

merhaba ablalarım ben bekarım belki buraya yazmama kızacaksınız ama bilgilenmem için sormam lazım sizler bilgilisiniz.benim 2 ay önce çok kaşıntım olmuştu doktor krem verdi.bantlı ağdalar tahriş yaptı.ilk defa ayna ile bakmıştım bende idrar deliğinin (üretra deniliyormuş) hemen altında sağlı sollu idrar deliğinin ucunda birleşiyor yaprak gibi bir açıklık gördüm ıkınınca çok genişliyor sanırım orası kızlık zarı benim ıkınınca çok genişledi sanırım esnek kızlık zarına sahibim.ilişki yaşamadım mastürbasyonda yapmıyorum benimki neden böyle?ilerde evlendiğimde kan gelmezmiş kusura bakmayın lütfen sizin konunuzun dışında ama bilgilerinizi paylaşın forumda doktor hanım gördüğüm yerin vajina giiişi olduğunu kızlık zarının daha içerde olduğunu söyledi başka bir doktor arkadaşda kızlık zarı vajina girişine bağlı yapışıktır gördüğüm yerin kızlık zarı açıklığı olduğunu söyledi.internnette doktorlar gözükmez diyor ama ben çok net gördüm.tekrar kusuruma bakmayın ne olur.bilmiyorumkismile

ayyy canım çok süper çok sevindim...

bence kurtuldun derim kaydirigubbakcemile5

ayy inşallah canım böyle kan damla şeklinde değildi içimden böle katı kan düştü iki kere sonrada hafif şekilde azıcık geldi daha bişey yok. hani dün anlattılar ya burda nefes alıp vererek popoya doğru ittir diye bende aynısını yaptım. herkese bu sevinci rabbim yaşatsın. inş. tamamen aşarım buna inanıyorum çünkü psikolojim çok iyi. hepinizew duacıyım.

YANİ CANIMCIM BEBEĞİNDE SORUN YOK İSE MUHTEMEL ÇOK BÜYÜK OLASILIK KURTULDUĞUNA İŞARET..AMA ÇOK KUŞKUYA DÜŞERSEN HAFTASONU DOKTORUNA Bİ GİR GÖZÜK DERİM.

AMA BENCE KABUSUN BİTTİ YENDİĞİNE İNANIYORUM.. zemuszemus BU GECE DENEMENDE SAKINCA YOKSA BİR KEZ DAHA DENE ANLARSIN ZATEN

canım çok sevindim,ALLAH ağzınızın tadını bozmasınn:teytey:

saol canımm bakırköy bana bayaa uzak..neyse bakalım araştırcam bi dr bulcam ama öncelikle bi jinekologa görünmek istiyorum cünkü fiziksel bi sorunum olup olmadığınıda bilmiyorum görünürde bana göre bi sorun yok ama bunu jinekolog daha iyi bilir.sonrasında tabi bi psikolog yardımıda lazım bana.. kendimi kadın gibi görmeme sorunum yok çok istekli ,ateşliyim ayıptr söylemesi:) bu konuda kocama karşı bi utanmam,sıkılmam yok..ilgin için teşekkür ederim..

canım cok gzl ...ama sımdı nalamadıgım hepsını yapabıldınmı oldumu yanı hepsı ıcerdemıydı

kızlarrrrrrr walla hepinizle gurur duydum a.s. herkes adım adım ne güzel ilerlemeler kaydediyor Şeniz ben dün akşam baya bi egzersiz yaptım eşimin parmağını artık her seferinde cuk diye alabiliyorum birde parmağı sokmaya başlayınca içeriye vakum gibi çekiyor sanki sizdede öyle oldumu ? birde çıkarırken içim çok karıncalanıyor p...s girerken ve çıkarken sizde karıncalanma gibi bi his oluyormu ? alışmaklamı alakalı yoksa oradaki kılcal damarlar uyarıldığı için bu normal bi hismi ? yarın akşam muhtemelen ilk denememizi yapacağız acayip heyecanlıyım kızlar dua edin

venüsten iki parmak mı yapıyorsunuz eşli yoksa tekde devam edip p.. mi geciceksiniz

eş parmağını tekli yapıyoruz dr. öyle yapın demişti opuyorumnanaktaneş parmağından önce ben 2 parmak egzersizi yapıyorum makas yapmaya çalışıyorum ama tam olmuyo gibi makas onun yerine sağa sola yukarı aşağı esnetiyorum ama eşimin parmağı baya bi kalın bana göre akannehir yarın dr gidices bakalım ne diyecek deneme için :Saruboceq:

tesekkur ederim canım acıklamalar için kolayca halledecegini düşünüyorum ben a.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler darısı tüm vajililere kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…