- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.261
inşallah balım bu hafta sonu hepimiz halletces gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3tesekkur ederim canım acıklamalar için kolayca halledecegini düşünüyorum ben a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah balım bu hafta sonu hepimiz halletces gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3tesekkur ederim canım acıklamalar için kolayca halledecegini düşünüyorum ben a.s.
yoo yazıyoruz doktor isimlerini mesela ben linaya başladım ama daha bişi yapamadım yani dokunma aşması diyelim..sen nereye gittin 4 gün diyosun..super..yaz tabii doktor adını kim tutar ya...bekliyoruz..aklımızda olsun en azından...şüphesiz iş kendimizde bitiyo ama pratiklik de önemli bazı doktorlar seansı bilerek uzatıyo malum para...
inşallah balım bu hafta sonu hepimiz halletces gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3
ayşecikkk tebrikler canım...çok sevindim Allah başka dert vermesin ne mutlu sana artık doya doya bebişinin tadını çıkarırsın kaydirigubbakcemile3sen tamamdır diyosan mavileyecem seni hihoyyyt
ayşecikkk tebrikler canım...çok sevindim Allah başka dert vermesin ne mutlu sana artık doya doya bebişinin tadını çıkarırsın kaydirigubbakcemile3sen tamamdır diyosan mavileyecem seni hihoyyyt
inşallah nehirim kaydirigubbakcemile3parmakların bal yesin walla cokacimcoook cuma saati dua ediyorum Allahıma vajili olan tüm arkadaşlara yani hepimize yardım etsin cesaret versin hayırlısıyla aşalım diğer arkadaşlarında elinden tutalım yardımcı olalım ve bu arada bebek isteyen başta bahar olmak üzere tüm arkadaşlara anne olmayı nasip etsin....venüsten sende kısa zamanda basaracaksın cok güzel gidiyorsun bence ılk once kendı ustunu cizmeye hazırlan:teytey:
bilmiyomki yani oldu gibi ama bi zevk almadım yani ne denilirki buna bilemiyorum. sizdede ilk bu şekilde olduysa mavile canım benim.
inşallah nehirim kaydirigubbakcemile3parmakların bal yesin walla cokacimcoook cuma saati dua ediyorum Allahıma vajili olan tüm arkadaşlara yani hepimize yardım etsin cesaret versin hayırlısıyla aşalım diğer arkadaşlarında elinden tutalım yardımcı olalım ve bu arada bebek isteyen başta bahar olmak üzere tüm arkadaşlara anne olmayı nasip etsin....
ben acayip heyecanlandım kızlar bu hafta
guinnes, ela_emre bide ben deneyecem sanırım başka kim bu aşamada zerr sende p...s denemesi yapacakmısın bu hafta aklinialirimsmile
Bende şimdi KURAN okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun diye dua ettim:Saruboceq: hepinize hayırlı Cumalar olsun arkadaşlar görüşürüz...
ayyy canım p.tesi yi heyecanla bekliyorum senin güzel haberlerini :dance:
ama bu kadar şartlama kendini sakin ol tamammı sakın gerilme üzülme..
bu arada bende vajiyi yendiğimin ertesi günü doktora kontrole gitmiştim yine kızlık bozulup bozulmadığına bakmak için alet sokmuştu ama yarın ilk defa gidip test yaptırcam smear testi heyecan bastı bi an mafoldumben
sağol minik kelebeğim inşallah bende başardım yazabileceğim tabi o gün bu gün diye şart koşmuyorum ne zaman olursa artık eninde sonunda olacak nasıl olsa bu saatten sonra kurtulamaz elimden vaji kaydirigubbakcemile3tuttum kuyruğundan bırakmam hihoyyytsmear testi nedir yawrum ?