- 29 Mayıs 2009
- 1.562
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.281
kızlarrrrrrrrrrr size bi haberim var hani duvar falan var egzersiz yapamıyorum diyordum ya buğün ön sevişme sırasında ben korktuğum için eşim hiç fark ettirmeden kendi parmağını denedi inanamadım ama o rta parmağını iki boğum ilerletti ben anladım biraz kasıldım yok biey deyip beni öpmeye vs devame ettii(çok açık yazıyorum yapamayan arkadaşlar denesinler diye kusura bakmayın) ve son boğumda duvara carpar saıyodum ama o an hiç hissetmedim çünkü zevk alıyodum hepsini aldım ve o dar yerde yoktu resmen geçtii....
ve çok geniş oldu içimdede hissettim...
bu benm için çok büyük bir gelişmeeee
kızlarrrrrrrrrrr size bi haberim var hani duvar falan var egzersiz yapamıyorum diyordum ya buğün ön sevişme sırasında ben korktuğum için eşim hiç fark ettirmeden kendi parmağını denedi inanamadım ama o rta parmağını iki boğum ilerletti ben anladım biraz kasıldım yok biey deyip beni öpmeye vs devame ettii(çok açık yazıyorum yapamayan arkadaşlar denesinler diye kusura bakmayın) ve son boğumda duvara carpar saıyodum ama o an hiç hissetmedim çünkü zevk alıyodum hepsini aldım ve o dar yerde yoktu resmen geçtii....
ve çok geniş oldu içimdede hissettim...
bu benm için çok büyük bir gelişmeeee
Çok güzel bir gelişme canım, devamı da gelecektir...
Tebrik ederim...
p..s değil parmak hayatım p.s başını alıyodum ıkınıyodum duvar çarpıyodu kendi parmağımda daöyleydi çarpıyodu ama eşimin parmağında olmadı o dar kısmı gectik bi genişlikkii nasılllll
zemuszemus
benim derdim hep o duvardı kanama falanda yok artık yırtıulacak acıyacak diye düşğnmeden yapacam zevk alınca oluyormuş
inşlh canım bundan sonra eşli parmak yapıcam doğrudan
kızlarrr dualarım sızınle ...bu mubarek cuma gununde ıhsallhhh bend ehafta sonu basarmıstım ne var bu hafta sonunda anlamıyorum zemuszemus cok guzel gelıyor cıftler ıcın hafta sonu ...
OHHH OHHH NE MÜBAREK CUMAYMIŞ BUGÜN YAHUU MAŞALLAH SÜPERSİNİZ :enbuyukkk:
TEBRİK EDERİM CANIM AYNI YOLDA DEVAM..:dance:
kızlarrr dualarım sızınle ...bu mubarek cuma gununde ıhsallhhh bend ehafta sonu basarmıstım ne var bu hafta sonunda anlamıyorum zemuszemus cok guzel gelıyor cıftler ıcın hafta sonu ...
tebrık ederım...cok gz<lll.egerkı eslı parmakal rahat edıyosan oyle devam et..bu sekıldede basarabılrısnalkisalkisalkisinşlh canım bundan sonra eşli parmak yapıcam doğrudan
evet canım çok sağol Allah dua eden arkadaşlardan razı olsun geriside kolaylıkla gelsin ben aylarca bu noktaya takılıp kalmıştım çünkü....
bilmiyomki yani oldu gibi ama bi zevk almadım yani ne denilirki buna bilemiyorum. sizdede ilk bu şekilde olduysa mavile canım benim.
ay hadı ıhsallhh kızlar bu ay cok guzel gectı ıhsalhh mayıs ayında o lıste sıfıra ınar ...yurekten dua edıyoruz sıızn ıcın ...güzel geçer tabi insan dinleniyo eşin dinleniyo stres yok iş yok rahat rahat relax bir şekilde hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey:
ay hadı ıhsallhh kızlar bu ay cok guzel gectı ıhsalhh mayıs ayında o lıste sıfıra ınar ...yurekten dua edıyoruz sıızn ıcın ...
ben acayip heyecanlandım kızlar bu hafta
guinnes, ela_emre bide ben deneyecem sanırım başka kim bu aşamada zerr sende p...s denemesi yapacakmısın bu hafta aklinialirimsmile
merhabalar insanın kendine güvenini getiriyorsunuz hepinize tşk. ederim
p..s değil parmak hayatım p.s başını alıyodum ıkınıyodum duvar çarpıyodu kendi parmağımda daöyleydi çarpıyodu ama eşimin parmağında olmadı o dar kısmı gectik bi genişlikkii nasılllll
zemuszemus
benim derdim hep o duvardı kanama falanda yok artık yırtıulacak acıyacak diye düşğnmeden yapacam zevk alınca oluyormuş
tebrık ederım...cok gz<lll.egerkı eslı parmakal rahat edıyosan oyle devam et..bu sekıldede basarabılrısnalkisalkisalkis
kızlarrrr coştukmu ne hep beraber :dance: aynen balım katılıyorum eş parmağı kendi parmağından daha rahat...eşim yayla gibi yer diyo rahat bırakınca girdiğini bile anlamıyorum ben ancak kıpırdatınca anlıyorum karıncalanma oluyomu sendede ?