- 29 Mart 2010
- 159
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.221
minik kelebeğim benim dr. bakırköyde yalnız jinekolog değil psikolog..dr gidince biraz daha bağlayıcı oluyor ve takıldığın her konuyu sorabiliyorsun zaten senin neler hissettiğini hissedeceğini biliyor ona göre yaklaşıyor. hem buradaki arkadaşların tecrübelerinden yararlanıp hemde uzman birisiyle konuşabilmen çok faydalı olacaktır. şu ana kadar 4 seans gitttim her seferinde dr yanından ayrıldığımda zıp zıp zıplayarak eve gittik..bendeki tüm değişiklikleri farkediyor motive ediyor yol gösteriyor..bu arada bilmiyorum herkes bana katılırmı ama bizim vajinin yanında birde kendimizi kadın olarak görmeme gibi bi sorunumuz var...evleniyoruz bir mertebedeyiz ama biz onu kabullenemiyoruz çoğumuz evde eşimize karşı sexi giyinmekten utanıyoruz adam işten gelir gelmez boynuna sarılıp ateşli bir öpücük konduramıyoruz yada elinden tutup yatak odasına götürmüyoruz götüremiyoruz çünkü hala yüzümüz kızarıyor kaydirigubbakcemile3 vajiyle beraber bunlarıda aşmamız gerek ben baya bi aştım sizlerede tavsiye ederim :roflol:
Doğru söylüosun venüscüm. bende artık utanmıycam yılların acısını çıkartıcam valla:)