Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayşecikkk tebrikler canım...çok sevindim Allah başka dert vermesin ne mutlu sana artık doya doya bebişinin tadını çıkarırsın kaydirigubbakcemile3sen tamamdır diyosan mavileyecem seni hihoyyyt

Ben Ankara' da Hera Kadın Sağlığı Kliniğine gittim. İnternetten de araştırabilirsiniz. Süleyman Bey bize %100 garanti vermişti ve en fazla 5-6 seansta sorunun çözüleceğini söylemişti. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyor diye tereddütlerim çok oldu başta, karar vermek de bayağı bi süre aldı ama biraz araştırma yapıp ona gitmeye karar verdim. Daha önce gittiğim bir jinekolog da bana parmak egzersizi önermişti ama ben yapamadım. Bir kere de Psikoloğa gittim. Sakinleştirici ilaç varmişti ama yan etkileri çok olduğu için ilaç kullanmak istemedim. Bir ay kullanıp bıraktım, ikinci defa da gitmedim.
Süleyman Bey jinekolog. Tedavisindeki asıl amaç aklımdaki yanlış bilgileri yok etmek oduğu için şimdi ilişkiye girmekle ilgili bir sıkıntım yok. 4 gün tedavim sürdü, 5. gün başardım. Dediğin gibi iş bizde bitiyo ama ben doktora gitmeden çözemezdim diye düşünüyorum. Zaten 4 yıldır da çözememiştim. :)

inşallah balım bu hafta sonu hepimiz halletces gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3

ay ben ugrastıkca bişiler cıkıyor yaklaşık 15 gündür yatılı misafir vardı ki ne yaptım ettim egzersiz yapmaya calıstım ve bu hafta sonuda pazar günü bir günlüğüne biri geliyor yatılı yani iki günüm var cuma c. tesi eşim acele etme diyor sakin sakin ilerle ama kurtulmak istiyorum artık bende

ayşecikkk tebrikler canım...çok sevindim Allah başka dert vermesin ne mutlu sana artık doya doya bebişinin tadını çıkarırsın kaydirigubbakcemile3sen tamamdır diyosan mavileyecem seni hihoyyyt

venüsten sende kısa zamanda basaracaksın cok güzel gidiyorsun bence ılk once kendı ustunu cizmeye hazırlan:teytey:

bilmiyomki yani oldu gibi ama bi zevk almadım yani ne denilirki buna bilemiyorum. sizdede ilk bu şekilde olduysa mavile canım benim.

venüsten sende kısa zamanda basaracaksın cok güzel gidiyorsun bence ılk once kendı ustunu cizmeye hazırlan:teytey:
inşallah nehirim kaydirigubbakcemile3parmakların bal yesin walla cokacimcoook cuma saati dua ediyorum Allahıma vajili olan tüm arkadaşlara yani hepimize yardım etsin cesaret versin hayırlısıyla aşalım diğer arkadaşlarında elinden tutalım yardımcı olalım ve bu arada bebek isteyen başta bahar olmak üzere tüm arkadaşlara anne olmayı nasip etsin....

bilmiyomki yani oldu gibi ama bi zevk almadım yani ne denilirki buna bilemiyorum. sizdede ilk bu şekilde olduysa mavile canım benim.

canım ben henüz p...sle tanışamadım vaji içinde :kedi:ama ilk defada bişey anlaşılamıyor zevk alsan bile o zevkmi heyecanmı anlayamıyosun gibi diye düşünüyorum deneyince görücez bizlerde kaydirigubbakcemile3 ama bu olduysa gerisi gelir mavileyelim seni hihoyyyt

Bende şimdi KURAN okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun diye dua ettim:Saruboceq: hepinize hayırlı Cumalar olsun arkadaşlar görüşürüz...

ay insallah bu hafta sonu liste miste kalmaz burda listeyi patlatırız insallah masmavi olur dualarınıza da gönülden katılıyorum :)

ben acayip heyecanlandım kızlar bu hafta
guinnes, ela_emre bide ben deneyecem sanırım başka kim bu aşamada zerr sende p...s denemesi yapacakmısın bu hafta aklinialirimsmile

ben acayip heyecanlandım kızlar bu hafta
guinnes, ela_emre bide ben deneyecem sanırım başka kim bu aşamada zerr sende p...s denemesi yapacakmısın bu hafta aklinialirimsmile

ayyy canım p.tesi yi heyecanla bekliyorum senin güzel haberlerini :dance:
ama bu kadar şartlama kendini sakin ol tamammı sakın gerilme üzülme..

bu arada bende vajiyi yendiğimin ertesi günü doktora kontrole gitmiştim yine kızlık bozulup bozulmadığına bakmak için alet sokmuştu ama yarın ilk defa gidip test yaptırcam smear testi heyecan bastı bi an mafoldumben

Bende şimdi KURAN okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun diye dua ettim:Saruboceq: hepinize hayırlı Cumalar olsun arkadaşlar görüşürüz...

ağzına sağlık balım allah dualarımız kabul eder inşallah gönlümüze göre verir..sanal alemde hiç bir yerde görülmemiş bir dayanışma içerisindeyiz herkes birbirinin sevincine, kederine ortak oluyor bazen gülümseyerek bazende duygulanarak okuyor yazılanları biz birbirimize o kadar kenetlendikki rabbim bunun şahidi...elele verdik hep beraber aşacağız bunu

sağol minik kelebeğim inşallah bende başardım yazabileceğim tabi o gün bu gün diye şart koşmuyorum ne zaman olursa artık eninde sonunda olacak nasıl olsa bu saatten sonra kurtulamaz elimden vaji kaydirigubbakcemile3tuttum kuyruğundan bırakmam hihoyyytsmear testi nedir yawrum ?

kızlarrrrrrrrrrr size bi haberim var hani duvar falan var egzersiz yapamıyorum diyordum ya buğün ön sevişme sırasında ben korktuğum için eşim hiç fark ettirmeden kendi parmağını denedi inanamadım ama o rta parmağını iki boğum ilerletti ben anladım biraz kasıldım yok biey deyip beni öpmeye vs devame ettii(çok açık yazıyorum yapamayan arkadaşlar denesinler diye kusura bakmayın) ve son boğumda duvara carpar saıyodum ama o an hiç hissetmedim çünkü zevk alıyodum hepsini aldım ve o dar yerde yoktu resmen geçtii....
ve çok geniş oldu içimdede hissettim...

bu benm için çok büyük bir gelişmeeee

AMAN AMAN :hooray:

SMEAR TESTİ HANİ VAJİ İÇNE ALET SOKUP ALIYOLARYA CANIMCIM?KADINLARIN TARAMA TESTİ MİKROP VARMI YOKMU DİYE BAKIYOLAR TESTTE HER ŞEY İŞTE 6 AYDA BİR YAPILMASI GEREKEN BİR TEST AMA BAZI DOKTORLAR SENEDE BİR GÜN DİYOLAR
BEN EVLENMEDEN ÖNCE DOKTORUM TEMBİHLEMİŞTİ 3 AY SONRA GEL DİYE AMA VAJİ OLAYI OLUNCA GİDEMEDİM KISMET YARINAYMIŞ BAKALIM HAYIRLISI..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…