- 29 Mart 2010
- 159
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.221
minik kelebeğim benim dr. bakırköyde yalnız jinekolog değil psikolog..dr gidince biraz daha bağlayıcı oluyor ve takıldığın her konuyu sorabiliyorsun zaten senin neler hissettiğini hissedeceğini biliyor ona göre yaklaşıyor. hem buradaki arkadaşların tecrübelerinden yararlanıp hemde uzman birisiyle konuşabilmen çok faydalı olacaktır. şu ana kadar 4 seans gitttim her seferinde dr yanından ayrıldığımda zıp zıp zıplayarak eve gittik..bendeki tüm değişiklikleri farkediyor motive ediyor yol gösteriyor..bu arada bilmiyorum herkes bana katılırmı ama bizim vajinin yanında birde kendimizi kadın olarak görmeme gibi bi sorunumuz var...evleniyoruz bir mertebedeyiz ama biz onu kabullenemiyoruz çoğumuz evde eşimize karşı sexi giyinmekten utanıyoruz adam işten gelir gelmez boynuna sarılıp ateşli bir öpücük konduramıyoruz yada elinden tutup yatak odasına götürmüyoruz götüremiyoruz çünkü hala yüzümüz kızarıyor kaydirigubbakcemile3 vajiyle beraber bunlarıda aşmamız gerek ben baya bi aştım sizlerede tavsiye ederim :roflol:
merhaba canım bende parmağı pek yapamıyorum direk muma gecsem nasıl olur aceba ama mumdada hissetmicem ya o dura carparsam canımı yakarsam diye cesaret edemiyorum sen hiç parmak yapmadan mı gectin muma canın yandı mı?
arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok pahalı bir tedavi bu gerçekten.devlet hastanelerinde yapılıyormu tedavisi?evli kuzenimede anlattım bu olayı o gördüğüm yerin kızlık zarı olduğunu söyledi ilişki yaşamamış bayanlarda vajina girişi olmazmış sadece kızlık zarı açıklığı olurmuş gördüğüm açıklığın kızlık zarı açıklığı olduğunu söyledi ilişki yaşandıktan sonra vajina girişi olurmuş.bende burda yazılan bir çok arkadaşın yaptığı egzersizden bahsettim sakın yapma dedi.açıp bakma yanlışlıkla zedelersin dedi kızlık zarı küçük dudaklara bağlı hafif aralarsan yırtılır dedi bende yanlışlıkla bişey yapmaktan korkuyorum. kendisi üniversite mezunu bende söylediklerine inandım herkes farklı şeyler söylüyor hangisi doğru anlayamiyorum.bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
kızlar bi de saçma olabilir ama sormak istiyorum hangi elinizi kullanıyosunuz sağ mı sol mu?prez.ile zor oluyor eldiven şu çok amaçlı eld mi?yıkıyo musunuz önce eldiveni takınca elinizi?prez parmağa bol geldiği için kayıyor o yüzden soruyorum..tırnak falan yok ama çıplak parmk da doğru olur mu acaba??
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.sanırım devlet bu tedaviyi karşılamıyor.
ben geldim, hop hop hemde güle oynayahihoyyythihoyyythihoyyyt regl bitimi ilk egzersizimi yaptım ve süperdi. Tek parmak başlayarak aşama aşama çıktım, hem de son dilatör haric emlasız:jeyyar: sonuncusunda emla kullandım cupp dedi kaydı valla, ilk defa evvvettt ben bu işi başardım dedim. İnşallah bu haftaki taze gelinler arasında ben de olurum.
Yuppiiiiiiiiiii
Ha, Kaderin dediği pozisyon gerçekten çok rahat, ben de zaten öyle çalışıyorum ve bir tüyo vereyim eğer mum ilerlemiyorsa kızlar, diğer kremli elinizle klitorisin üstünden şöyle hafif okşayarak bir geçin, o an vaji acayip rahatlıyo ve genişliyo, deneme yaparken eşinize bunu yapmasını söyleyin çünkü haz vajiyi genişletiyo salıveriyo kendini valla.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.sanırım devlet bu tedaviyi karşılamıyor.
ben trabzonda oturuyorum. :-(
canım çok çok teşekkür ederim
inşallah...
arkadaşlar doktor ön sev.ş..yi yasdakladı tedavi süresinde siz uyguluyo musunuz bunu??haliyle tedavi uzayınca problm olabiliyor bir de hangi eli kullanıyosunuz bi daha soriim...
ben geldim, hop hop hemde güle oynayahihoyyythihoyyythihoyyyt regl bitimi ilk egzersizimi yaptım ve süperdi. Tek parmak başlayarak aşama aşama çıktım, hem de son dilatör haric emlasız:jeyyar: sonuncusunda emla kullandım cupp dedi kaydı valla, ilk defa evvvettt ben bu işi başardım dedim. İnşallah bu haftaki taze gelinler arasında ben de olurum.
Yuppiiiiiiiiiii
Ha, Kaderin dediği pozisyon gerçekten çok rahat, ben de zaten öyle çalışıyorum ve bir tüyo vereyim eğer mum ilerlemiyorsa kızlar, diğer kremli elinizle klitorisin üstünden şöyle hafif okşayarak bir geçin, o an vaji acayip rahatlıyo ve genişliyo, deneme yaparken eşinize bunu yapmasını söyleyin çünkü haz vajiyi genişletiyo salıveriyo kendini valla.
arkadaşlar bu sabah muhteşem bişey oldu gece ilişkiye girdik sabaha karşı kalktım tuvalete girdim bide ne göreyim. önce biraz kan düştü benden eşimi çağırdım biraz daha düştü ve sonrasında kesildi hafif hafif akıntımla karışıktı. hemen bebeğim mi düştü diye doktora gittim ama gayet sağlıklı bebekten değildi. kızlar acaba kızlık mıydı ya. bende kurtuldum mu acaba. zaten kafasını alıyodum hamilede o şekilde kalmıştım. çooookmutgluyum aslında kızlık muayenesine gitmek istiyorum ama çalışıyorumda her zaman çıkamıyorum. baharcım ve diğer arkadaşlarım size çoooooooooooooookkkk teşekkür ederim. okadar mutluyumki.