Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Doğru söylüosun venüscüm. bende artık utanmıycam yılların acısını çıkartıcam valla:)

Bi de mutlaka kayganlaştırıcı kullanmanı tavsiye ederim. Gleitgelen olabilir mesela.

çok pahalı olan tedavi yöntemleri var doğru ama tercih senin. ben seans başına 150,00 TL. ödüyorum. 4 seansa 600.00 tl ödedim bi seansım kaldı (sanırım) kaydirigubbakcemile3toplam 750.00 TL. ye iş bitmiş olacak değermi değer bence çünkü vajinin bize ve evliliğimize katttığı manevi yıpranma payı parayla ölçülemeyecek kadar büyük :kedi:herkesin söylediğine kulak asma yawrum ve kolay kolay da kimseyle paylaşma daha çok morelin bozulur bunu yaşamayan hiç kimse bilemez sallar durur yok şöyle yok böyle...bu arada ilerlemek istiyorsan zarmış delikmiş yok delik nerdeymiş bunları düşünme ilerleyemessin...hepimiz aynı yollardan geçtik bilinç altımız takılmak için bahane arıyor Rabbim bizim vajimizi mükemmel bir şekilde rahatlıkla bir p...sin girebileceği şekilde tasarlamış ve kolay kolay zedelenecek bir şey değil zaten yavaş yavaş alışa alışa ilerliyosun zedeleyecek bi durum yokki...

canımcım BAKIRKÖY RUH SİNİR HASTANESİNDE CİNSEL İŞLEV BOZUKLUĞU polikliniği var isterseniz gidebilirsiniz gidenler gayet memnun..(ben gitmedim sadece çok emin kaynaklardan duydum ) denemekte yarar var sonuçta devlet parayı sokağa atmıcaksınız ama tabi burda sizinde gayretiniz önemli..

canım ben sağ elimi kullanıyorum eldiven taktım denedim ama eldivenle yapamıyorum. tırnaklarım aylardır yok şu vaji bitsin 2 mt. uzatcam oje bile süremiyorum kaç aydır kaydirigubbakcemile3 egzersizden önce mikrop öldürücü jeller var onunla bi güzel yıkıyorum bebe yağı sürüyorum üzerinede kayganlaştıcı sürüyorum aynı zamanda vajinin içinede biraz kayganlaştırıcı döküyorum :sm_cool:bide ufak bir tüyo ben çok rahatım sağ bacağımı dümdüz uzatıyorum arkama 2 yastık koyuyorum sonra sol bacağımı dizden kırıp sağ bacağıma ayak tabanım değecek şekilde koyuyorum sol bacak tamamen açık vaziyette egzersiz ilerledikçe sağ bacakta aynı pozisyona geliyor bu şekilde inanılmaz rahatım bacaklarımı açmaya alıştım tv seyrederken bile 2 bacağımı açarak oturuyorum bu küçük bi detay ama inan çok işime yaradı diyebilirim özellikle sev...ken bacak açma korkun kalmıyor zaten alıştırma yapmış oluyorsun hihoyyyt

ben geldim, hop hop hemde güle oynayahihoyyythihoyyythihoyyyt regl bitimi ilk egzersizimi yaptım ve süperdi. Tek parmak başlayarak aşama aşama çıktım, hem de son dilatör haric emlasız:jeyyar: sonuncusunda emla kullandım cupp dedi kaydı valla, ilk defa evvvettt ben bu işi başardım dedim. İnşallah bu haftaki taze gelinler arasında ben de olurum.
Yuppiiiiiiiiiii

Ha, Kaderin dediği pozisyon gerçekten çok rahat, ben de zaten öyle çalışıyorum ve bir tüyo vereyim eğer mum ilerlemiyorsa kızlar, diğer kremli elinizle klitorisin üstünden şöyle hafif okşayarak bir geçin, o an vaji acayip rahatlıyo ve genişliyo, deneme yaparken eşinize bunu yapmasını söyleyin çünkü haz vajiyi genişletiyo salıveriyo kendini valla.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.sanırım devlet bu tedaviyi karşılamıyor.

canım dediğim gibi istanbulda bakırköy ruh sinir hastalıkları hastanesinde cinsel işlev bozukluğu kliniği var ordan yararlanabilirsin emin kaynaklardan duydum çokta yararlı çıkıyomuş gidenler tabi gayrette gösterceksin yine
gelebilirsen buraya gidersin sende...

canım çok sevindim senin adına,hazır regli de bitmiş,daha istekli olursun,gün ortasında bi egzersiz daha yaparsın,akşamada bu cesaretle bi deneme süpper olur valla,,,hihoyyyt

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.sanırım devlet bu tedaviyi karşılamıyor.

bak senin için araştırdım canım bu poliklinik tüm ruh sinir hastalıklarında vardır
trabzondasın sanırım ve trabzonda ruh sinir hastanesi var sitesini bulamadım ama sen şu linke bi bak ara sor bence bu klinik varmı diye

Trabzon Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
http://www.tekfirma.com/mode/firma-...a-atakoy-ruh-ve-sinir-hastaliklari-hastanesi/

dilersen bi araştır..

inşallah...

arkadaşlar doktor ön sev.ş..yi yasdakladı tedavi süresinde siz uyguluyo musunuz bunu??haliyle tedavi uzayınca problm olabiliyor bir de hangi eli kullanıyosunuz bi daha soriim...

yawru kuşum her dr farklı bi yöntemi var demekki benim dr. asla yasaklamadı sadece ilk zamanlarda p...s dik gelmesin her türlü sev....şin bol bol dedi...çünkü dokunmaya zevk almaya alışmamız lazım ben parmak egzersizine başladıktan sonra her sev....mede daha çok zevk almaya başladım son aşamada dr. sev...ken p...s dik gelmesi önemli değil rahat rahat sev....şin dedi hihoyyytama soğurki insan tedavisi süresince bişey yapmadan nasıl olacak sositososito nedenini bi sor bakalım mantıklı bir açıklaması vardır belkide...

Süper ilerlemealkisalkisalkis sen bayağı iyisin maaşallah devamıda gelecek.Sen dilatörmü kullanıyorsun canım?doktora gidiyormuydun unuttum.Egzerszileri sıklaştırdıkca ilerleme oluyor benimde bugün bitti regl.

arkadaşlar bu sabah muhteşem bişey oldu gece ilişkiye girdik sabaha karşı kalktım tuvalete girdim bide ne göreyim. önce biraz kan düştü benden eşimi çağırdım biraz daha düştü ve sonrasında kesildi hafif hafif akıntımla karışıktı. hemen bebeğim mi düştü diye doktora gittim ama gayet sağlıklı bebekten değildi. kızlar acaba kızlık mıydı ya. bende kurtuldum mu acaba. zaten kafasını alıyodum hamilede o şekilde kalmıştım. çooookmutgluyum aslında kızlık muayenesine gitmek istiyorum ama çalışıyorumda her zaman çıkamıyorum. baharcım ve diğer arkadaşlarım size çoooooooooooooookkkk teşekkür ederim. okadar mutluyumki.

günaydııın :) eşli deneme cok iyiydi dün tek parmak yaptık ve cok rahat oldu bu sefer bakalım bizim zafer ne zaman ... bu arada Guinnes tebrik ederim cogu arkadasımız regli sonrası basardıklarını yazmıslardı insallah senin de öyle olur canım kızlık zarıyla ilgili tüm düşündüklerine aynen katılıyorum bu yanlıs bilgilerle bi bucuk senem heba oldu insallah bundan sona bilincli annelerle bilincli bi nesil yetişir kızlık zarıma noldunu ben bilmiyorum kanama falan olmadı egzersizlerde ama ne benim ne eşimin umrunda degil egzersizleri yapmak isteyipde zara takılan arkadaslara eşlerini alıp konusup sonra belkide birlikte egzersiz yapmalarını öneriyorum ama kesinlikle egzersizi bu yüzden ihmal etmesinler

ayyy canım çok süper çok sevindim...

bence kurtuldun derim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…