Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın kızlar,

yaa zeynepilefatih in mesajlarını okudum da gerçekten üzülmdüm. Kuzeninden bahsetti de, acaba memleketimizde üniversite mezunu genç nesil bile bu kadar basit (pardon) düşünürse biz toplum olarak şurdan şuraya varamayız, biz bu topluma çocuk kazandıracağız, bu kadar basit şeylerlemi dolduracağız kafalarını çocuklarımızın. Ne kadarda değerliymiş şu kızlık zarı. Yanlış anlamayın ben kızlık mızlık kavramı ortadan kalksın demiyorum, bilakis bu konuda çok tutucuyum fakat bekareti sadece ve sadece kızlık zarına bağlamak bu kadar indirgelemek niye? öyleki bu kızlık senaryoları ve hikayeleri benim ve birçoklarının kızlık zarını cinsel terapi merkezlerinde muayene masalarında dilatörler mumlarla kaybetmemize sebep oldu, bumudur yani? Ne kadar takıntılı bir toplumuz, Allahtan başka kimseye verecek hesabımız yok. Eminim sizi seven eşleriniz de bu fikire katılacaktır. Bu yüzden bırakında kız çocuklarımızı kızlık korkusuyla değil Allah korkusuyla yetiştirelim ki hem topluma hem kendilerine hem de ahiretlerine faydaları olsun.

kesınlıkle haklısın kızlık zarı tabıykı cok onemlı toplumuz ıcın tabı benım ııcnde ama aman ona bı sye olmasın aman soyle mana boyle degıl..ben egzersızlere basadııgmda esıme deım kızlıga bır sye olabılır ...hıc onemlı degıl dedı bana ben zaten bılıyorum herseyı ..benım kızlıgım mum egzersızlerınd ebıraz sert davranmama sonucu zzarar verdım hıc onemlı degıldı bızım ııcn ....zaten gozum kızlık mızlık gormuyodu sadece kortulmak ıstıyordum o kadar

kızlar ben egzersiz yapmaya gidiyorum. Reglim bitti dün bakalım kaldığım yerden devam edebilecekmiyim. İyi geçerse bu veya yarın akşam deneriz herhalde (kaçıncı deneme oluyooo?fisfisfis) Neyse tekrar görüşürüz birazdan.

Artık süprizzzzz bööööööle süprizzzzz yapmak istiyorum.

Aynen katılıyorum sana canım...
Sağolsun kızlarımız vajinaya p.. girişi dışında her haltı yaşıyor, sonra kızlık zarları durduğu için bakire mi olmuş oluyorlar???
Bekaret sadece kızlıkla sınırlı kaldı, yazık...

günaydın kızlar üç gün aradan sonra gelebildim ...egzersiz falan yapamadım zaten hastalandım....vallaa basaran arkadaşları çok tebrik ediyorum özellikle kadercim seni bende kendi serce parmağımla tek boğumu rahat yapıyorum ve ilerleyemiyorum.....

bide kızlar her okuduğum seyden etkileniyorum aceba aynı sorun bende de mi var diye.. biarkadaşa jinekolog seninki delik ortada değil sol tarafta ilişki zor olur açmak gerek falan demiş bende p..s başından sonra duvar gibi bişey var sanki bilkinç altım oraya gelince bana oyun oynuyo emla sürmeme ragmen acıyo... doktora gidip o koltuğa oturmak da ayrı bi dert...:çok üzgünüm:
bazı arkadaslar onun kas olduğunu söylüyor ama kas o kadar acı verrir mi?

ayaznazcım saol canım,sen aynaya bakarak ıkındığında herhangi birşey görebiliyomusun,kendin göremiyosan eşinin iyice gergin tutup,seninde gevşeyip,ıkındığında bi baksın,ne nerde hep gözüküyo

senden de bu beklenir işte böyle:)alıştırdın bizi ilk defa seni moralsiz görünce(okuyunca) farklı geldi.

bazen oluyor böyle durumlar egzersiz yaparken bile bi bakıyorum hiç sorunsuz tıkır tıkır ilerliyorum sonraki akşam takılıp kalıyorum ve bizzat yaşayarak öğrendimki moral çok önemli arkadaşlar ne olursa olsun morelinizi yüksek tutun ota b...ka kafayı takıp morelinizi bozmayın sadece elde edeceğiniz zaferi düşünün kaydirigubbakcemile3 moreliniz bozuksa hemen buraya koşun 5 dk içinde moreliniz el birliği ile yükseltilecektir hihoyyyt

Ayaznaz merhaba. benimde canım çok acıodu duvara çarpıodum aynı senin gibi, gerçi daha p...s yapamadık ama mumu aldım. hep aşağılara ittiriodum azıcık yukarı ve sağa ittirdim oldu canım.doğru yöne ittirmiomuşum demek ki.. Sende denesen herkesin yönü farklı olabilir.

Sana katılıyorum canım o kadar önemliki moral.Herşeyden sıkılıp bunaldığım zaman buraya girdiğimde herşey değişiyor egzersiz isteği tekrar geri geliyor.Düşünüyorumda sadece doktora gidip burayı bulamasaydım inanki bu kadar ilerleyemezdim çok iyi bir destek burası bizim için.İnşallah halledeceğiz birbirimize güç vererekguclubacismile

canım normal görünüyo ıkınınca açılıyor falan bir kere gitmiştim jinekoloğa yeni evlendiğimde bi çubuk sokup baktı bende bağırdım o şekilde baktı biraz ve herseyin olması gerektiği gibi olduğunu durumumun pisikolojik olduğunu söyledi...ama umarım baska bi sorun yoktur.. çünkü ben ondan korktuğumdan yapamıyorum:gitme:

merhaba canım bende parmağı pek yapamıyorum direk muma gecsem nasıl olur aceba ama mumdada hissetmicem ya o dura carparsam canımı yakarsam diye cesaret edemiyorum sen hiç parmak yapmadan mı gectin muma canın yandı mı?

benimde aynıydı,duvara çarpıyodu,ama yerini bulduk şükür,pozisyon da çok önemli,senin yatağın ucuna geldiğin pozisyonda deneyin birde,başlangıçta biraz zorlanıyosun,içeri alırken,ama bol jelle rahat girebilir bence,

minik kelebeğim benim dr. bakırköyde yalnız jinekolog değil psikolog..dr gidince biraz daha bağlayıcı oluyor ve takıldığın her konuyu sorabiliyorsun zaten senin neler hissettiğini hissedeceğini biliyor ona göre yaklaşıyor. hem buradaki arkadaşların tecrübelerinden yararlanıp hemde uzman birisiyle konuşabilmen çok faydalı olacaktır. şu ana kadar 4 seans gitttim her seferinde dr yanından ayrıldığımda zıp zıp zıplayarak eve gittik..bendeki tüm değişiklikleri farkediyor motive ediyor yol gösteriyor..bu arada bilmiyorum herkes bana katılırmı ama bizim vajinin yanında birde kendimizi kadın olarak görmeme gibi bi sorunumuz var...evleniyoruz bir mertebedeyiz ama biz onu kabullenemiyoruz çoğumuz evde eşimize karşı sexi giyinmekten utanıyoruz adam işten gelir gelmez boynuna sarılıp ateşli bir öpücük konduramıyoruz yada elinden tutup yatak odasına götürmüyoruz götüremiyoruz çünkü hala yüzümüz kızarıyor kaydirigubbakcemile3 vajiyle beraber bunlarıda aşmamız gerek ben baya bi aştım sizlerede tavsiye ederim :roflol:

Parmak yaptım biraz. iki parmağa geçmiştim en son. Arada mumda deniodum olmuodu acıodu. aynı duvar karşıma çıkıodu. Mumu çok rahat yaptığım gün emla sürdüm mumu değdirdiğim an ıkındım ittim azıcık yukarı ittim bu kez hep aşağılara itiodum. biraz girince sağa doğru kaymaya başladı duvar falan çıkmadı bu kez. Hatta emin olmak için kegel yaptım yani sıktım vajina kaslarımı resmen içimdeydi. sonuna kadar gitti..
Ertesi gün kremsiz de yaptım aynıydı bi baktım duvar kaybolmuuuuuş, beni terketmiş çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…