-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.201
Günaydın...
İyiyiz canım seni sormalı?
kesınlıkle haklısın kızlık zarı tabıykı cok onemlı toplumuz ıcın tabı benım ııcnde ama aman ona bı sye olmasın aman soyle mana boyle degıl..ben egzersızlere basadııgmda esıme deım kızlıga bır sye olabılır ...hıc onemlı degıl dedı bana ben zaten bılıyorum herseyı ..benım kızlıgım mum egzersızlerınd ebıraz sert davranmama sonucu zzarar verdım hıc onemlı degıldı bızım ııcn ....zaten gozum kızlık mızlık gormuyodu sadece kortulmak ıstıyordum o kadarGünaydın kızlar,
yaa zeynepilefatih in mesajlarını okudum da gerçekten üzülmdüm. Kuzeninden bahsetti de, acaba memleketimizde üniversite mezunu genç nesil bile bu kadar basit (pardon) düşünürse biz toplum olarak şurdan şuraya varamayız, biz bu topluma çocuk kazandıracağız, bu kadar basit şeylerlemi dolduracağız kafalarını çocuklarımızın. Ne kadarda değerliymiş şu kızlık zarı. Yanlış anlamayın ben kızlık mızlık kavramı ortadan kalksın demiyorum, bilakis bu konuda çok tutucuyum fakat bekareti sadece ve sadece kızlık zarına bağlamak bu kadar indirgelemek niye? öyleki bu kızlık senaryoları ve hikayeleri benim ve birçoklarının kızlık zarını cinsel terapi merkezlerinde muayene masalarında dilatörler mumlarla kaybetmemize sebep oldu, bumudur yani? Ne kadar takıntılı bir toplumuz, Allahtan başka kimseye verecek hesabımız yok. Eminim sizi seven eşleriniz de bu fikire katılacaktır. Bu yüzden bırakında kız çocuklarımızı kızlık korkusuyla değil Allah korkusuyla yetiştirelim ki hem topluma hem kendilerine hem de ahiretlerine faydaları olsun.
Günaydın kızlar,
yaa zeynepilefatih in mesajlarını okudum da gerçekten üzülmdüm. Kuzeninden bahsetti de, acaba memleketimizde üniversite mezunu genç nesil bile bu kadar basit (pardon) düşünürse biz toplum olarak şurdan şuraya varamayız, biz bu topluma çocuk kazandıracağız, bu kadar basit şeylerlemi dolduracağız kafalarını çocuklarımızın. Ne kadarda değerliymiş şu kızlık zarı. Yanlış anlamayın ben kızlık mızlık kavramı ortadan kalksın demiyorum, bilakis bu konuda çok tutucuyum fakat bekareti sadece ve sadece kızlık zarına bağlamak bu kadar indirgelemek niye? öyleki bu kızlık senaryoları ve hikayeleri benim ve birçoklarının kızlık zarını cinsel terapi merkezlerinde muayene masalarında dilatörler mumlarla kaybetmemize sebep oldu, bumudur yani? Ne kadar takıntılı bir toplumuz, Allahtan başka kimseye verecek hesabımız yok. Eminim sizi seven eşleriniz de bu fikire katılacaktır. Bu yüzden bırakında kız çocuklarımızı kızlık korkusuyla değil Allah korkusuyla yetiştirelim ki hem topluma hem kendilerine hem de ahiretlerine faydaları olsun.
heppimiz senden ümitliyiz canım,,hadi bi cesaret canımmm,,,
kadercım gunaydın ...varmı bı syeelrrr
günaydın kızlar üç gün aradan sonra gelebildim ...egzersiz falan yapamadım zaten hastalandım....vallaa basaran arkadaşları çok tebrik ediyorum özellikle kadercim seni bende kendi serce parmağımla tek boğumu rahat yapıyorum ve ilerleyemiyorum.....
bide kızlar her okuduğum seyden etkileniyorum aceba aynı sorun bende de mi var diye.. biarkadaşa jinekolog seninki delik ortada değil sol tarafta ilişki zor olur açmak gerek falan demiş bende p..s başından sonra duvar gibi bişey var sanki bilkinç altım oraya gelince bana oyun oynuyo emla sürmeme ragmen acıyo... doktora gidip o koltuğa oturmak da ayrı bi dert...:çok üzgünüm:
bazı arkadaslar onun kas olduğunu söylüyor ama kas o kadar acı verrir mi?
hepimiz süperiz yawrum ve yenicez vajiyi bu hafta taze gelinler 5-6 tane olur diye bekliyorum inşallah onların içinde bende olurum hihoyyytSÜPERSİN İŞTE BUDUR :teytey:
senden de bu beklenir işte böyle:)alıştırdın bizi ilk defa seni moralsiz görünce(okuyunca) farklı geldi.
günaydın kızlar üç gün aradan sonra gelebildim ...egzersiz falan yapamadım zaten hastalandım....vallaa basaran arkadaşları çok tebrik ediyorum özellikle kadercim seni bende kendi serce parmağımla tek boğumu rahat yapıyorum ve ilerleyemiyorum.....
bide kızlar her okuduğum seyden etkileniyorum aceba aynı sorun bende de mi var diye.. biarkadaşa jinekolog seninki delik ortada değil sol tarafta ilişki zor olur açmak gerek falan demiş bende p..s başından sonra duvar gibi bişey var sanki bilkinç altım oraya gelince bana oyun oynuyo emla sürmeme ragmen acıyo... doktora gidip o koltuğa oturmak da ayrı bi dert...:çok üzgünüm:
bazı arkadaslar onun kas olduğunu söylüyor ama kas o kadar acı verrir mi?
bazen oluyor böyle durumlar egzersiz yaparken bile bi bakıyorum hiç sorunsuz tıkır tıkır ilerliyorum sonraki akşam takılıp kalıyorum ve bizzat yaşayarak öğrendimki moral çok önemli arkadaşlar ne olursa olsun morelinizi yüksek tutun ota b...ka kafayı takıp morelinizi bozmayın sadece elde edeceğiniz zaferi düşünün kaydirigubbakcemile3 moreliniz bozuksa hemen buraya koşun 5 dk içinde moreliniz el birliği ile yükseltilecektir hihoyyyt
ayaznazcım saol canım,sen aynaya bakarak ıkındığında herhangi birşey görebiliyomusun,kendin göremiyosan eşinin iyice gergin tutup,seninde gevşeyip,ıkındığında bi baksın,ne nerde hep gözüküyo
Ayaznaz merhaba. benimde canım çok acıodu duvara çarpıodum aynı senin gibi, gerçi daha p...s yapamadık ama mumu aldım. hep aşağılara ittiriodum azıcık yukarı ve sağa ittirdim oldu canım.doğru yöne ittirmiomuşum demek ki.. Sende denesen herkesin yönü farklı olabilir.
canım normal görünüyo ıkınınca açılıyor falan bir kere gitmiştim jinekoloğa yeni evlendiğimde bi çubuk sokup baktı bende bağırdım o şekilde baktı biraz ve herseyin olması gerektiği gibi olduğunu durumumun pisikolojik olduğunu söyledi...ama umarım baska bi sorun yoktur.. çünkü ben ondan korktuğumdan yapamıyorum:gitme:
canım dr.un anadolu yakasında mı? bende anlaşılan kendi başıma halledemiycem.baya zamandır yazılanları okuyorum parmak egzersizine başlayamıyorum bitürlü..çok cesaretsizim bu konuda. istanbulda dr tavsiye edecek bi yakınım yok.rastgele herhangi bi doktora gitmek istemiyorum.muayneden bile korkuyorum. en azından burda sizlerin gidip memnun kaldığı bi dr.a gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum.
merhaba canım bende parmağı pek yapamıyorum direk muma gecsem nasıl olur aceba ama mumdada hissetmicem ya o dura carparsam canımı yakarsam diye cesaret edemiyorum sen hiç parmak yapmadan mı gectin muma canın yandı mı?