Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben evlendiğimde vajinusmus değildim.kasılmıyordum.ama canım acıyodu,girişi sağlayamıyoduk.jinekoloğa gittim.kızlık zarımın çok kalın olduğunu üzerinde de başka zar olduğunu söyledi.operasyonla alınması gerektiğini söyledi.bende tamam dedim.ama bana anestezi uygulamadı.sadece zara bi iğne yaptı keserken canım acımadı.ama sonra parmaklarıyla genişletti ben bağırmaya başladım .yani beni ağlata ağlata bağırta bağırta yaptı.bu işlemden sonra bende kasılmalar başladı.şimdi kendi parmağımı bile değdirdiğimde aradan nerdeyse 5yıl geçmesine rağmen aynı şeyleri yaşıyorum.gittiğim doktorlar parmak egzersizi verdiler ama başaramıyorum.benim ihtiyacım olan sakinleşmek uyuşmak.uygun kremin ismini doktorlardan bi türlü alamadım.hep hap verdiler beynim uyuştu ama asıl uyuşması gereken yere bişey olmadı.bu emla denilen kremi kullanmak istiyorum.eczaneden direkt bu isimle mi istiyoruz ve nasıl kullanıyoruz bana ayrıntılı olarak yazarmısınız.Allahım bu dertten hepimizi kurtarsın.

canım emla krem dedın mı eczanelerın hepsı verır kullanmanı tavsıye ederım burdakı bır cok arkadas kullandı bende kullandım cok faydası oldu

canım emla krem dedın mı eczanelerın hepsı verır kullanmanı tavsıye ederım burdakı bır cok arkadas kullandı bende kullandım cok faydası oldu

sağol canım.kullanımı hakkındada bilgi verirmisin.bide sprey vazelini soracaktım.eczaneler krem vazelin veriyorlar.durumu anlatamıyosun tabi.ismi markası varmı.

kader tebrik ederim.sen ne kadar süre bu sıkıntıyı çektin.doktora gittinmi.dokunabiliyomuydun sen.biraz anlatırmısın.bi haftada yenmen bana ümit verdi

sağol canım.kullanımı hakkındada bilgi verirmisin.bide sprey vazelini soracaktım.eczaneler krem vazelin veriyorlar.durumu anlatamıyosun tabi.ismi markası varmı.

valla ben emla gleit gel ultrasyon jeli almıstım kremvazelını bılmıyorum ama sen emlayla gleıt gelı alsan faydalı olur tavsıye ederım

nohut buyuklugunde vajınanın ıcıne ve dısına sürüyorsun hafıf yanma oluyor yanma bıttıkten sonra 2 dakıka sonra uyusuyor

kader tebrik ederim.sen ne kadar süre bu sıkıntıyı çektin.doktora gittinmi.dokunabiliyomuydun sen.biraz anlatırmısın.bi haftada yenmen bana ümit verdi

saol cnm, 1,5 yıllık evliyim,doktora gitmedim hiçç,korktum hep,doktorluk deil bu iş diye kendime teselli veriyodum,,dokunamıyodum bende,,,hatta parmak egzersizini bile eşim yaptı,1 parmak 1 boğum sadece,ama pozisyon çok işe yarıyo,yatağın uç kısmına geldim ve bol vazelin sürüp denedik,hepsi bu...

bu illetin zorluğunu bildiğim için başarmana çok sevindim.ben doktorada gittim kaç kez ama olmadı.beni zaten bi jinekolok bu hale getirdi.inşallah bende yenerim artık.hayat bu şekilde hep eksik kalıyor.

kuzenin sana yanlis anlatmis. hayir nasil olabiliyo da vajina girisini oradaki boslugu ikinarak goruyosun ama iliskiden sonra kapaniyo. gozukmuyo. mantik bile yok soylediklerinde.

kucuk dudaklarin altinda ikininca bazen gorursun bazen goremeyebilirsin. kizlik zarina bu kadar takilma. vajina girisini daire olarak dusunursek hemen ona bagli neredeyse onun kadar bir daire daha dusun. bu icerideki kucuk daire sogan zari kadar belki de daha incecik. uzerinde sinir yok. zedelenmesi durumunda kizlik zarindan dolayi kesinlikle bir aci hissetmezsin. kan akmasinin nedeni de uzerindeki kilcal damarlar. yani aci cekeceginden falan korkma zarla ilgili. zari zaten sen gorup ayrimina varamazsin. onu doktorlar biliyo. yani iliski yasasan da yasamasan da baktiginda ayni seyi gorursun.

parmak egzersizinden hoslanmaman cok normal. sana resmen travma yasatmis. senin penisle ilgili sanirim cok korkun yok. ben snein yernde olsam once emlayla denerdim. tamam dibe kadar parmakla surmek daha etkili tabi ama ilk gecelerinde emla kullanip yapanlar da var. parmakla emlayi nohut buyuklugunde yayiyoruz iceriye. sen iceriye yaymiycaksan eger bence tupun tamamina yakinini disarisina sur. ama dikkat et dudaklara degmesin. yanma yapabilir. vajina girisine pamuk yardimiyla surebilirsin. bes dakikaya etkisini gosterir. bir dene isteren basaramazsan baska seyler buluruz opuyorumnanaktan

kulak cubugunu vajinana almaya cesaret edebilirsen xliocadine de kullanabilirsin. kulak cubugu gibi bi cubugu var sprey halinde iceri sIkIyosun

bakarken zarar mı verdim yanlışlıkla gördüğüm yer baya genişliyor.çok çok afedersiniz çok açık yazıyorum.hepinizdenn özür dilerim arkadaşlar.

ay zeynepcim et parcasi falan sanma o kizlik zarini ya. zarar versen bile genisler mi hic. bence sen guzel bir arastirmayla kisa surede sonuca ulasirsn. zarin ne oldugunu ogren iyice icin rahatlar. zaten orada bir delik gorebiliyosan ne mutlu yaniiii opuyorumnanaktan

inşallah...

arkadaşlar doktor ön sev.ş..yi yasdakladı tedavi süresinde siz uyguluyo musunuz bunu??haliyle tedavi uzayınca problm olabiliyor bir de hangi eli kullanıyosunuz bi daha soriim...

canim bana onsevismeyi degil de iliski denemeyi yasaklamisti. yani deneme yapmadan sevis boylece korkun da azalir demiti. ama doktorun oyle soylediyse dedigini uygula isteren. sag el bu arada delikafadulden

su bazli kayganlastirici haric vazelin bebe yagi vs mantar yapabilir. gleit gelen jel kullan. vazelinden daha etkili ayrica

Mesajını yeni görüyorum canım...
O bahsettiğin yer hem vajina girişi hem kızlık zarı...
Kızlık zarı vajina girişini kaplayan bir yer olduğu için her ikisi de oluyor...

akannehir kuzenın kesınlıkle yanlsı seylerle beynını doldurmus hıc olurmu oyle sey lutfen yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…