- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben evlendiğimde vajinusmus değildim.kasılmıyordum.ama canım acıyodu,girişi sağlayamıyoduk.jinekoloğa gittim.kızlık zarımın çok kalın olduğunu üzerinde de başka zar olduğunu söyledi.operasyonla alınması gerektiğini söyledi.bende tamam dedim.ama bana anestezi uygulamadı.sadece zara bi iğne yaptı keserken canım acımadı.ama sonra parmaklarıyla genişletti ben bağırmaya başladım .yani beni ağlata ağlata bağırta bağırta yaptı.bu işlemden sonra bende kasılmalar başladı.şimdi kendi parmağımı bile değdirdiğimde aradan nerdeyse 5yıl geçmesine rağmen aynı şeyleri yaşıyorum.gittiğim doktorlar parmak egzersizi verdiler ama başaramıyorum.benim ihtiyacım olan sakinleşmek uyuşmak.uygun kremin ismini doktorlardan bi türlü alamadım.hep hap verdiler beynim uyuştu ama asıl uyuşması gereken yere bişey olmadı.bu emla denilen kremi kullanmak istiyorum.eczaneden direkt bu isimle mi istiyoruz ve nasıl kullanıyoruz bana ayrıntılı olarak yazarmısınız.Allahım bu dertten hepimizi kurtarsın.
canım emla krem dedın mı eczanelerın hepsı verır kullanmanı tavsıye ederım burdakı bır cok arkadas kullandı bende kullandım cok faydası oldu
sağol canım.kullanımı hakkındada bilgi verirmisin.bide sprey vazelini soracaktım.eczaneler krem vazelin veriyorlar.durumu anlatamıyosun tabi.ismi markası varmı.
sağol canım.kullanımı hakkındada bilgi verirmisin.bide sprey vazelini soracaktım.eczaneler krem vazelin veriyorlar.durumu anlatamıyosun tabi.ismi markası varmı.
kader tebrik ederim.sen ne kadar süre bu sıkıntıyı çektin.doktora gittinmi.dokunabiliyomuydun sen.biraz anlatırmısın.bi haftada yenmen bana ümit verdi
saol cnm, 1,5 yıllık evliyim,doktora gitmedim hiçç,korktum hep,doktorluk deil bu iş diye kendime teselli veriyodum,,dokunamıyodum bende,,,hatta parmak egzersizini bile eşim yaptı,1 parmak 1 boğum sadece,ama pozisyon çok işe yarıyo,yatağın uç kısmına geldim ve bol vazelin sürüp denedik,hepsi bu...
gerçekten tebrik ederim arkadaşım cesaretini..sen de hiç parmk egz kendin yapmadın öyle mi??o zaman benim gibi o kası itemedin veya çok dar hissettin orayı??peki nasıl cesaretin oldu p..s için çok şaşırdm ve sevindm..ben de bi o kas mıdır nedir onu itebilip tek parmak yapablsem cesaretimin geleceğini hissediyorum ama..darısı başımıza bakalım..gerçekten kolay mı oldu nasıl yerleştirdiniz p..si hiç egz yapamadan??ya da o bi boğumu kaç gün yaptın??vazelini nerelere ne kadar sürüyosun??vajiye fazla ulaşamayınca??[/QUOTE
diyorum ya canım ,ben dokunamıyorum zaten,eşim 2 defa yaptı sadece,ama ben günlerdir bu siteyi okuyorum,internetten vajina şeklini inceliyorum,nerde ne var diye,birde eşim zaten 1 parmak 1 boğum yapınca cesaretlendim,orayı açınca biraz ıkınıca gözüküyo zaten herşey,ilk yerleştirme biraz zor oldu,ama o oanda derin nefes aldım,ıkındım,aklıma başka şeyler getirdim,bol vazelinden zaten kayıverdi,hemen,hepsi bualkisalkisalkis
kadercim vazelini oyle bol bol kullanma istersen mantar olabilirsin bi de onla ugrasma su bazli kayganlastirici al zaten bitene kadar birakirsin
arkadaşlar ben görücü usulü evlendim eşime alışmaya çalışıyorum.bazı arkadaşlar benim gördüğüm açıkklığın vajin girişi olduğunu söylemişler.bazılaıda kızlık zarı demişlrr hangisi doğru 2si birbirinden faklmı vajina girişi büyük dudaklarmı yoksa küçük dudaklar mı oluyor?internette hr yerd ayrı bilgi verilmiş sizler bilgili olduğunuz için size soruyorum kusuruma bakmayın vücudumu yeni yeni tanımaya başladım.beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.herkesden özür dilerim.açık yazıyorum cahillikten.
kızlar ben evlendiğimde vajinusmus değildim.kasılmıyordum.ama canım acıyodu,girişi sağlayamıyoduk.jinekoloğa gittim.kızlık zarımın çok kalın olduğunu üzerinde de başka zar olduğunu söyledi.operasyonla alınması gerektiğini söyledi.bende tamam dedim.ama bana anestezi uygulamadı.sadece zara bi iğne yaptı keserken canım acımadı.ama sonra parmaklarıyla genişletti ben bağırmaya başladım .yani beni ağlata ağlata bağırta bağırta yaptı.bu işlemden sonra bende kasılmalar başladı.şimdi kendi parmağımı bile değdirdiğimde aradan nerdeyse 5yıl geçmesine rağmen aynı şeyleri yaşıyorum.gittiğim doktorlar parmak egzersizi verdiler ama başaramıyorum.benim ihtiyacım olan sakinleşmek uyuşmak.uygun kremin ismini doktorlardan bi türlü alamadım.hep hap verdiler beynim uyuştu ama asıl uyuşması gereken yere bişey olmadı.bu emla denilen kremi kullanmak istiyorum.eczaneden direkt bu isimle mi istiyoruz ve nasıl kullanıyoruz bana ayrıntılı olarak yazarmısınız.Allahım bu dertten hepimizi kurtarsın.
bakarken zarar mı verdim yanlışlıkla gördüğüm yer baya genişliyor.çok çok afedersiniz çok açık yazıyorum.hepinizdenn özür dilerim arkadaşlar.
inşallah...
arkadaşlar doktor ön sev.ş..yi yasdakladı tedavi süresinde siz uyguluyo musunuz bunu??haliyle tedavi uzayınca problm olabiliyor bir de hangi eli kullanıyosunuz bi daha soriim...
arkadaşlar ben görücü usulü evlendim eşime alışmaya çalışıyorum.bazı arkadaşlar benim gördüğüm açıkklığın vajin girişi olduğunu söylemişler.bazılaıda kızlık zarı demişlrr hangisi doğru 2si birbirinden faklmı vajina girişi büyük dudaklarmı yoksa küçük dudaklar mı oluyor?internette hr yerd ayrı bilgi verilmiş sizler bilgili olduğunuz için size soruyorum kusuruma bakmayın vücudumu yeni yeni tanımaya başladım.beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.herkesden özür dilerim.açık yazıyorum cahillikten.
akannehir kuzenın kesınlıkle yanlsı seylerle beynını doldurmus hıc olurmu oyle sey lutfen yaaaaarkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok pahalı bir tedavi bu gerçekten.devlet hastanelerinde yapılıyormu tedavisi?evli kuzenimede anlattım bu olayı o gördüğüm yerin kızlık zarı olduğunu söyledi ilişki yaşamamış bayanlarda vajina girişi olmazmış sadece kızlık zarı açıklığı olurmuş gördüğüm açıklığın kızlık zarı açıklığı olduğunu söyledi ilişki yaşandıktan sonra vajina girişi olurmuş.bende burda yazılan bir çok arkadaşın yaptığı egzersizden bahsettim sakın yapma dedi.açıp bakma yanlışlıkla zedelersin dedi kızlık zarı küçük dudaklara bağlı hafif aralarsan yırtılır dedi bende yanlışlıkla bişey yapmaktan korkuyorum. kendisi üniversite mezunu bende söylediklerine inandım herkes farklı şeyler söylüyor hangisi doğru anlayamiyorum.bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
günaydın kızlar nasılsınız