- 23 Ocak 2010
- 8.713
- 23
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.161
derin cim cevabın için çok teşekkür ederim evliyim ama birleşme olmadı henüz evde tek başımayken yanlışlıkla bişey olur diye korkuyorum o yüzden sordum canım.kuzenimde kafamı karıştırdı iyice.kızlık zarının çok içerde ve kalın olmasından dolayı ilişki olmazmış.büyük ve küçük dudakları ayırdıktan sonra idrar deliğinin altında çizgi gibi bir açıklık var boylamasına ıkınınca hafif genişleyip açılıyor.kuzeniim orasının kızlık zarı olduğunu söyledi ayna ile rahatlıkla görebiliyorum bir anormallik yok aama ilişki olmuyor.
canım kızlık zarıyla falan ilgisi yok vajinismusun zar ayrıca çok ince soğan zarı kadar gözle görünmez ki bence kuzenin bilmişlik yapıyor onu dinleme eğer egzersizlere başlamayı düşünüyorsan biz sana her türlü yardımcı oluruz bak ben 1 ay önce girdim bu foruma 2 gün oldu yeneli vajiyi burdaki arkadaşların yönlendirmesi ve en başta başaracağıma inanmam sayesinde bitti.derin cim cevabın için çok teşekkür ederim evliyim ama birleşme olmadı henüz evde tek başımayken yanlışlıkla bişey olur diye korkuyorum o yüzden sordum canım.kuzenimde kafamı karıştırdı iyice.kızlık zarının çok içerde ve kalın olmasından dolayı ilişki olmazmış.büyük ve küçük dudakları ayırdıktan sonra idrar deliğinin altında çizgi gibi bir açıklık var boylamasına ıkınınca hafif genişleyip açılıyor.kuzeniim orasının kızlık zarı olduğunu söyledi ayna ile rahatlıkla görebiliyorum bir anormallik yok aama ilişki olmuyor.
Bence olabilir yasemincim bi dene istersen..
Bende çok kötüydüm iki gün öncesine kadar, az buçuk parmak egzersizi yapıodum eldiven takıp. sonra muma geçtim emla ile bi anda oldu. Eş denemesi yapmak istemedim çünkü olmayınca onun da morali bozuluo, üzülüorum onu öyle görünce.. İyice alışana kadar kendim mumla çalışıcam.
canım dua et bize de.....allah ağzının tadını bozmasın bi daha...
amin canım inşlh en kısa zamanda sizdende mutlu haberleri duyarız,,,
derincim çok teşekkür ederim kafam öyle karıştıki eğitmli biri değilim internetten yeni yeni öğreniyorum senin dediğin gibi kuzenimde öyle söyledi benim ayna ile gördüğüm yer idrar deliğinin hemen altında çizgi gibi ıkınınca genişleyip açıklıyor orası kızlık zarıymış internette resimlere baktım hiç benzemiyor epey açılıyor yanlışlıkla bişey mi oldu ne yaptım?ne olur yardım edin.
bakarken zarar mı verdim yanlışlıkla gördüğüm yer baya genişliyor.çok çok afedersiniz çok açık yazıyorum.hepinizdenn özür dilerim arkadaşlar.
özr faan dileme mecburen açık yazyrz..evlisin niye zar meselesini bu kadar taktın eşinle mi ilgili..yani görebiliyosan ne güzel işte genişse..kolaylıkla yaparsın egszleri??
inşallah...
arkadaşlar doktor ön sev.ş..yi yasdakladı tedavi süresinde siz uyguluyo musunuz bunu??haliyle tedavi uzayınca problm olabiliyor bir de hangi eli kullanıyosunuz bi daha soriim...
Ben sol elle yapıyordum, sağ elle olmuyordu...
Merhaba, ben de 4 sene eşimle hiç ilişkiye giremedim. 1 ay önce doktora giderek 4 günde aştım bu sorunu. Kadınlar klübüne daha önce üye olmuştum ama hiç yorum yazmamıştım. Vajinusmusla ilgili yazılarınızı da yeni görüyorum. Tüm mesajarı okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla burda herkes birbirini oldukça tanır olmuş :)
Ben ilk başlarda kendim yenmeye çalışmıştım bu sorunu ama olmadı. Hep bir ertleme sürecine girdim. Şimdi düşünüyorum da gerçekten boşuna 4 sene gitmiş ama doktora gitmeden de yenemezmişim. Çünkü bir doktor tarafından beynimdeki düşüncelerin değiştirilmesi gerekiyormuş :) Çözümü aramakta geç kalmışım ben. Burda dikkatimi çeken bir şey oldu, doktora giden arkadaşlar var ama nereye gittiklerini, hangi doktora gittiklerini paylaşmamışlar(gördüğüm kadarıyla). Benim buraya mesaj yazmak istememdeki en büyük neden doktorumu buradan paylaşıp bu sorunla uğraşan, çözüm arayan bayanlara bir yol göstermek. Acaba bu forumda klinik / doktor ismi vermek yasak mı? Ben doktor araştırması yaparken güven konusunda çok endişelerim olmuştu, forumlarda hep bir tavsiye aramıştım ama bulamamıştım. Bu yüzden eğer bu sorunu aşarsam kesinlikle doktorumla ilgili tavsiyede bulunucam diye söz vermiştim kendime. Şimdi bunu yapıp birilerine yardımcı olmak istiyorum. Boşuna hayatı kendilerine zorlaştırmalarını istemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ben doktorumu gerçekten paylaşmak istiyorum. Benim 4 senelik sorunumu 4 günde çok kolay bir şekilde çözdü.
Ayrıca vejinusumu aşan arakadaşları ve bebek bekleyenleri çok içten tebrik ediyorum. Umarım bebek sevincini kısa sürede ben de yaşarım. Bunu da sizlerle paylaşmak isterim.
arkadaşlar ben görücü usulü evlendim eşime alışmaya çalışıyorum.bazı arkadaşlar benim gördüğüm açıkklığın vajin girişi olduğunu söylemişler.bazılaıda kızlık zarı demişlrr hangisi doğru 2si birbirinden faklmı vajina girişi büyük dudaklarmı yoksa küçük dudaklar mı oluyor?internette hr yerd ayrı bilgi verilmiş sizler bilgili olduğunuz için size soruyorum kusuruma bakmayın vücudumu yeni yeni tanımaya başladım.beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.herkesden özür dilerim.açık yazıyorum cahillikten.
canım dün eşim çalışıyordu bugün de çok yorgun geldi bakalım yapıp yapmayacağımızı ben de bilmiyorum:)munise siz ikinci denemeyi yapabildiniz mi?bende bugün 2. yi deneyecem de,nasıl geçti öğrenmek istedim
kızlarr herkese güneydııınnnnnnnnn,,,,,dün gece itiberiyle ben de başardım artık,,,,,VAJİNİSMUSU YENDİMMMM,,,,,ÇOK MUTLUYUMMMM,,,,