Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşinin yanlış anlamasından korkuyorsun sanırım...
Bence önce eşinle konuşup durumu anlatmalısın, ona kanama olmamasının normal olacağını anlatmalısın...
O zaman kafan daha rahat olur ve egzersiz yapabilirsin...
Kızlık zarın kalın olmayabilir evet, çünkü vajinismus psikolojik bir rahatsızlık anatomik bir sorunun yok senin...
O ıkınmayı ilişki anında da gerçekleştirsen belki de alabilirsin...

canım kızlık zarıyla falan ilgisi yok vajinismusun zar ayrıca çok ince soğan zarı kadar gözle görünmez ki bence kuzenin bilmişlik yapıyor onu dinleme eğer egzersizlere başlamayı düşünüyorsan biz sana her türlü yardımcı oluruz bak ben 1 ay önce girdim bu foruma 2 gün oldu yeneli vajiyi burdaki arkadaşların yönlendirmesi ve en başta başaracağıma inanmam sayesinde bitti.

denemek istiyorum aslında.aklımda kalmasın dimi..

derincim çok teşekkür ederim kafam öyle karıştıki eğitmli biri değilim internetten yeni yeni öğreniyorum senin dediğin gibi kuzenimde öyle söyledi benim ayna ile gördüğüm yer idrar deliğinin hemen altında çizgi gibi ıkınınca genişleyip açıklıyor orası kızlık zarıymış internette resimlere baktım hiç benzemiyor epey açılıyor yanlışlıkla bişey mi oldu ne yaptım?ne olur yardım edin.

Canım kızlık zarının şekli kişiden kişiye farklılık gösterir...
Ben de internetteki resimlere benzetemiyordum başta...
Yanlışlıkla birşey yaptığını sanmıyorum çünkü kolay bozulan birşey değil kızlık...
Dediğim gibi bu kanama konusunu eşinle konuşmalısın...

inşallah...

arkadaşlar doktor ön sev.ş..yi yasdakladı tedavi süresinde siz uyguluyo musunuz bunu??haliyle tedavi uzayınca problm olabiliyor bir de hangi eli kullanıyosunuz bi daha soriim...

bakarken zarar mı verdim yanlışlıkla gördüğüm yer baya genişliyor.çok çok afedersiniz çok açık yazıyorum.hepinizdenn özür dilerim arkadaşlar.

özr faan dileme mecburen açık yazyrz..evlisin niye zar meselesini bu kadar taktın eşinle mi ilgili..yani görebiliyosan ne güzel işte genişse..kolaylıkla yaparsın egszleri??

Kızlar ben çıkıyorum...
Eşim gelir birazdan, yemek hazırlayayım...
Yarın görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...

arkadaşlar ben görücü usulü evlendim eşime alışmaya çalışıyorum.bazı arkadaşlar benim gördüğüm açıkklığın vajin girişi olduğunu söylemişler.bazılaıda kızlık zarı demişlrr hangisi doğru 2si birbirinden faklmı vajina girişi büyük dudaklarmı yoksa küçük dudaklar mı oluyor?internette hr yerd ayrı bilgi verilmiş sizler bilgili olduğunuz için size soruyorum kusuruma bakmayın vücudumu yeni yeni tanımaya başladım.beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.herkesden özür dilerim.açık yazıyorum cahillikten.

yoo yazıyoruz doktor isimlerini mesela ben linaya başladım ama daha bişi yapamadım yani dokunma aşması diyelim..sen nereye gittin 4 gün diyosun..super..yaz tabii doktor adını kim tutar ya...bekliyoruz..aklımızda olsun en azından...şüphesiz iş kendimizde bitiyo ama pratiklik de önemli bazı doktorlar seansı bilerek uzatıyo malum para...

hepinize çooookkk teşekkür ediyorum arkadaşlaropuyorumnanaktanZehracım benim bebiş biraz küçükmüş gebelik çok yeniymiş 2 haftalık dedi dr.adete göre hesaplarsak daha fazla oluyo aslında cünkü mart 25 te son adetimdi ama kan testinde değerler 206.4 cıktı oda 2_3 haftalığa denk geliyor,bilemiyorumki yarından sonra eşimin yanına evime gidicem orda tekrar dr a gideriz.dualarım hepinizle kızlar bu mutlulukları Allah herkese yaşatsın bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bebişlerimizi:Saruboceq:

canım estağfirullah..aslında çoğumuz vücudumuzu bu rahatsızlıkla tanımaya başladık..ben daha çok yeniyim egz aşamasında ama en azından vajinann yerini tarif edebilrim:) büyük dudakların içi değil tabii ki..küçük dudakların içinde başlar vajina..orada mukus tabakası var zar var arkasında..sen genişse daha iyi görürsün ya..oradan biraz popoya doğru aşağı doğru parmağını alıyor alanlar..vajina öyle ilerliyo işte..dış genital organ resimleri falan yaz google a..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…