- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.141
peki parmak egzersizi yapmadan emla ile p... denemesi yapsam nasıl olur.çünkü parmak veya mum benzeri şeyler bana itici geliyo yapamıycağımı düşünüyorum.
peki parmak egzersizi yapmadan emla ile p... denemesi yapsam nasıl olur.çünkü parmak veya mum benzeri şeyler bana itici geliyo yapamıycağımı düşünüyorum.
arkadaşım tebrikler önce allah bi daha ağzının tadını bozmasın..
nasıl yaptın bi hafta önce üye oldum diyosun yazar mısın kısaca??
egzersiz yapmak çok faydalı vajinana yabancı bir cismin girebildiğini görüyorsun beynine olumlu mesajlar gidiyor. direk p..s geçersen zorlanacağını düşünüyorum. egzersiz yap çalışki vajinanın o durumdaki duyarlılığını gör içeriye bir cisim girdiğinde neler hissedeceksin bunları önceden görmen çok iyi olur. dk.bile direk p..s geçiremiyor değilmi. zaten direk p..s le yapabilsek niye bu dertle uğraşıyoruz ki.
tbrik ederim canım inşallah bigün bizde tadarız bu duyguyu aminay bu bebiş senin tansiyonunla uğraşıyor bence :) teyzesi yer onu yer :)
tbrik ederim canım inşallah bigün bizde tadarız bu duyguyu amin
diyin kızlar
öncelikle buradaki arkadaşlarımdan cesaret aldım,aynayla baktım ve parmak egzersizleriyle başladım,,,ama 1 parmak 1 boğum yapabildimm ancak,,,gerisini yapamam diye düşünürken,,dün gece eşimle denemek istedik,ben yatağın en uç kısmına geldim ve belime yastık koydum,şimdiye kadar denemediğim bi pozisyondu,emla krem filan sürmedim hiçç,,,sadecce eşim kendine bolca vazelin,,bende tabii sürdüümm,,yavaş yavaş kayıverdi zaten hiç anlamadım,,ben tir tir titrerken eşim beni sakinleştirdi,bak oldu dedi,bitti,hepsi buymuşşş,,,,
egzersiz yapmak çok faydalı vajinana yabancı bir cismin girebildiğini görüyorsun beynine olumlu mesajlar gidiyor. direk p..s geçersen zorlanacağını düşünüyorum. egzersiz yap çalışki vajinanın o durumdaki duyarlılığını gör içeriye bir cisim girdiğinde neler hissedeceksin bunları önceden görmen çok iyi olur. dk.bile direk p..s geçiremiyor değilmi. zaten direk p..s le yapabilsek niye bu dertle uğraşıyoruz ki.
haklısında işte gelde beynime anlat anlamıyo..bikere yapabilsem gerisi gelecek inanıyorum ama yapamadım işte.bazı arkadaşlar bakmaya ,dokunmaya korkuyorum diyolar ben en azından bakabiliyorum,dokunabiliyorum bu bile bazen cesaret veriyor üstesinden geleceğim diyorum..
canım egzersiz yapmadan emlayı ancak dış bölgeye uygulayabilirsin ki onun da faydası olmaz çünkü ilişkiyi engelleyen kaslar içeride yani emla ile başaranlar daha önce parmak egzersizi yapıp emlayı iç bölgelere uygulayarak ilişkiye girebiliyorpeki parmak egzersizi yapmadan emla ile p... denemesi yapsam nasıl olur.çünkü parmak veya mum benzeri şeyler bana itici geliyo yapamıycağımı düşünüyorum.
haklısında işte gelde beynime anlat anlamıyo..bikere yapabilsem gerisi gelecek inanıyorum ama yapamadım işte.bazı arkadaşlar bakmaya ,dokunmaya korkuyorum diyolar ben en azından bakabiliyorum,dokunabiliyorum bu bile bazen cesaret veriyor üstesinden geleceğim diyorum..
gerçekten tebrik ederim arkadaşım cesaretini..sen de hiç parmk egz kendin yapmadın öyle mi??o zaman benim gibi o kası itemedin veya çok dar hissettin orayı??peki nasıl cesaretin oldu p..s için çok şaşırdm ve sevindm..ben de bi o kas mıdır nedir onu itebilip tek parmak yapablsem cesaretimin geleceğini hissediyorum ama..darısı başımıza bakalım..gerçekten kolay mı oldu nasıl yerleştirdiniz p..si hiç egz yapamadan??ya da o bi boğumu kaç gün yaptın??vazelini nerelere ne kadar sürüyosun??vajiye fazla ulaşamayınca??[/QUOTE
diyorum ya canım ,ben dokunamıyorum zaten,eşim 2 defa yaptı sadece,ama ben günlerdir bu siteyi okuyorum,internetten vajina şeklini inceliyorum,nerde ne var diye,birde eşim zaten 1 parmak 1 boğum yapınca cesaretlendim,orayı açınca biraz ıkınıca gözüküyo zaten herşey,ilk yerleştirme biraz zor oldu,ama o oanda derin nefes aldım,ıkındım,aklıma başka şeyler getirdim,bol vazelinden zaten kayıverdi,hemen,hepsi bualkisalkisalkis
canım ilk aşama bakıp dokunmak zaten ne güzel bunu yapmışsın şimdi kayganlaştırıcı jel veya vazelin sür parmağına bi dene yavaş yavaş derin nefes al nefes verirken yavaş yavaş it parmağınıhaklısında işte gelde beynime anlat anlamıyo..bikere yapabilsem gerisi gelecek inanıyorum ama yapamadım işte.bazı arkadaşlar bakmaya ,dokunmaya korkuyorum diyolar ben en azından bakabiliyorum,dokunabiliyorum bu bile bazen cesaret veriyor üstesinden geleceğim diyorum..
gerçekten tebrik ederim arkadaşım cesaretini..sen de hiç parmk egz kendin yapmadın öyle mi??o zaman benim gibi o kası itemedin veya çok dar hissettin orayı??peki nasıl cesaretin oldu p..s için çok şaşırdm ve sevindm..ben de bi o kas mıdır nedir onu itebilip tek parmak yapablsem cesaretimin geleceğini hissediyorum ama..darısı başımıza bakalım..gerçekten kolay mı oldu nasıl yerleştirdiniz p..si hiç egz yapamadan??ya da o bi boğumu kaç gün yaptın??vazelini nerelere ne kadar sürüyosun??vajiye fazla ulaşamayınca??[/QUOTE
diyorum ya canım ,ben dokunamıyorum zaten,eşim 2 defa yaptı sadece,ama ben günlerdir bu siteyi okuyorum,internetten vajina şeklini inceliyorum,nerde ne var diye,birde eşim zaten 1 parmak 1 boğum yapınca cesaretlendim,orayı açınca biraz ıkınıca gözüküyo zaten herşey,ilk yerleştirme biraz zor oldu,ama o oanda derin nefes aldım,ıkındım,aklıma başka şeyler getirdim,bol vazelinden zaten kayıverdi,hemen,hepsi bualkisalkisalkis
canım dua et bize de.....allah ağzının tadını bozmasın bi daha...